Welke prepaid simkaart voor Nieuw-Zeeland?

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Welke prepaid simkaart voor Nieuw-Zeeland?

Als je binnenkort naar Nieuw-Zeeland gaat, wil je zover van huis natuurlijk wel bereikbaar zijn. Vooral als de reis lang duurt, is contact met je geliefde, familie en vrienden erg fijn. Het is een voordelige keuze om dit contact te houden met een prepaid simkaart. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden wat betreft een prepaid simkaart voor Nieuw-Zeeland. Lees dus snel verder.

Nederlandse prepaid simkaart

Omdat Nieuw-Zeeland niet in Europa ligt, gelden er geen maximumtarieven voor Nederlandse providers. Belminuten en MB’s zullen dus behoorlijk prijzig zijn. Alleen Vodafone hanteert ‘lage’ tarieven, omdat het onder de voordeellanden valt. Zo betaal je met KPN (€ 2,50 per MB) en Tele2 (€ 10,- per MB) vele malen meer dan Vodafone (€ 0,24 per MB). In verhouding is Vodafone veel goedkoper, maar dit is nog altijd een hoog tarief.

Vodafone simkaart bestellen?

Aangezien Vodafone de goedkoopste provider is om te gebruiken in Nieuw-Zeeland, maken we het mogelijk voor jou deze simkaart aan te schaffen. Direct een Vodafone simkaart bestellen? Gebruik de bestelknop hieronder!

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Vodafone
€0,20€0,15€0,031e minBESTELLEN

Voordelige data simkaart

De goedkoopste mogelijkheid is een data simkaart. Hier kun je alleen niet mee bellen of sms’en, maar daar zijn tegenwoordig genoeg alternatieven voor. Zo kun je van de data makkelijk videobellen of whatsappen. Deze simkaart maakt gebruik van de lokale providers in Nieuw-Zeeland. Zo heb je altijd een betrouwbaar en snel netwerk. Het tegoed op de data simkaart is een jaar geldig. Daarna wordt het tegoed, tot je het weer opwaardeert, bevroren. De simkaart zelf komt nooit te vervallen. Wij bieden goedkope data simkaarten aan voor zowel Europa als wereldwijd. Voor Nieuw-Zeeland heb je de data simkaart Wereld nodig. Hieronder zie je ons aanbod. Bestel direct door op de bestellen button te drukken!

Data SimkaartKostenGratis data 
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

Lokale providers in Nieuw-Zeeland

Ook is het mogelijk om een prepaid simkaart bij een lokale provider aan te schaffen. Deze kun je in Nieuw-Zeeland zelf kopen. Er zijn drie mobiele providers met een eigen netwerk:

Wij raden altijd aan om een prepaid simkaart te kopen bij een betrouwbare en officiële winkel. Op de websites van de deze providers kun je hier meer informatie over vinden.

Travel SIM

Bij aankomst in Nieuw-Zeeland zie je direct providers die je een Travel SIM willen aanbieden. Deze simkaart is gratis, maar er moet nog wel zelf tegoed opgezet worden om te kunnen internetten of bellen. De Travel SIM is bedoeld voor iedereen die kort in het land blijft. De aangeboden pakketten zijn dan ook minder gunstig dan die voor een gewone simkaart.

Laat een bericht achter

twintig − 7 =