Beste prepaid simkaart voor Portugal

Home » Nieuws » Prepaid » Beste prepaid simkaart voor Portugal

Ga je binnenkort op vakantie naar Portugal en wil je bereikbaar blijven? Dan is een prepaid simkaart een goede oplossing! Met een prepaid simkaart kun je zonder al te veel kosten blijven bellen, sms’en en internetten in het buitenland. In deze blog geven we info en tips over de beste prepaid simkaart voor Portugal.

Prepaid simkaarten van Nederlandse providers

Als je voor een korte periode op vakantie gaat of voor zakelijke omstandigheden, dan raden wij je aan om een prepaid simkaart van een Nederlandse provider aan te schaffen. Met een prepaid simkaart kun je namelijk je beltegoed opwaarderen wanneer het jou uitkomt. Het is niet mogelijk om voor onverwachte kosten te komen staan, wat bij een abonnement wel kan gebeuren. De beste Nederlandse providers voor prepaid simkaarten zijn Simyo, KPN en AH mobiel. Voor bellen en sms’en in Portugal betaal je het gebruikelijke tarief. Bekijk de providers in de tabel hieronder. Meteen een prepaid simkaart aanschaffen? Dat kan via de bestel knop!

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN

Data simkaart

Als je alleen gebruik wilt gaan maken van internet in Portugal, dan is een data simkaart een goede oplossing. Je kunt bij een data simkaart, maar je zou ook via internet kunnen bellen. Een data simkaart is voordelig zijn. Enkele voordelen van een data simkaart zijn:

  • De tarieven van internet zijn goedkoper dan bij prepaid.
  • Je maakt gebruik van het 4G netwerk.
  • Je hebt altijd en overal inzicht in je tegoed.


Data simkaart bestellen

Er loopt bij ons nu een actie waarbij je 2 GB internet gratis krijgt! Bekijk hieronder in de tabel de data simkaarten die we aanbieden. Meteen data simkaart bestellen? Dat kan via de bestel knop!

Data SimkaartKostenGratis data 
Data simkaart - EUROPA24,952GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,952GB gratisBESTELLEN

Beste Portugese providers

Je kunt ook kiezen om een prepaid simkaart te kopen in Portugal zelf. Je hebt dan keuze uit enkele providers. De grootste providers van Portugal zijn:

  • Vodafone
  • Optimus
  • TMNWij raden je aan om een simkaart bij een officieel verkooppunt te kopen. Voor meer informatie over deze providers kun je terecht op hun website.

Waarom een prepaid simkaart voor Portugal

Een prepaid simkaart is een hele goede keuze als je voor een korte periode naar het buitenland gaat. Bij een prepaid simkaart zit je namelijk nergens aan vast en je hebt je verbruik volledig in de hand. Daarnaast is het duurder en onnodig om een sim only abonnement af te sluiten waar je een hele maand aan vast zit.

Goedkoop naar Portugal bellen met prepaid?

Indien je specifiek op zoek bent naar de mogelijkheden voor goedkoop bellen naar Portugal, kun je dit artikel lezen. We tonen in dat artikel de providers met de goedkoopste tarieven voor het prepaid bellen en sms’en naar Portugal.

4.7/5 - (3 stemmen)

Laat een bericht achter

18 − vijftien =