Prepaid Providers / Aanbieders

Home » Prepaid Providers / Aanbieders

prepaid providers, aanbieders
Er zijn heel veel prepaid providers in Nederland. Echter zijn niet alle prepaid providers interessant, gezien de tarieven en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen en vergelijken van alle prepaid aanbieders in Nederland. Onze organisatie is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Wij geven jullie allen dus een zo compleet mogelijk beeld met betrekking tot de verschillen, voordelen en nadelen van alle providers die prepaid simkaarten verkopen. Voor iedere provider hebben wij een speciale pagina gemaakt waarin wij de volledige provider bespreken met een primaire focus op prepaid diensten. Onderstaand zijn er verschillende logo’s zichtbaar. Dit zijn de providers die het belangrijkst of populairst zijn in Nederland. Onderaan de pagina is er nog een extra overzicht met de namen van alle andere prepaid providers die wij op PrepaidSimkaart.net hebben behandeld.

Simyo kpntelfort
vodafonet-mobile
ortel-mobilelebara

Top 3 Prepaid Providers / Simkaarten

Provider

BellenSMSPer MBStarttarief 
Simyo
(3-in-1 simkaart: standaard / micro / nano)
€0,10€0,10€0,031e minBESTEL NU
KPN
(3-in-1 simkaart: standaard / micro/ nano)
€0,30€0,16€0,021e minBESTEL NU

Snelle beoordeling van de prepaid provider Top 3

Onderstaand wordt de top 3 beste en populairste prepaid providers overzichtelijk beoordeeld. Aan de hand van de scorebalken kun je zien hoe hoog iedere provider scoort op dit gebied. De beste score is 100% en de laagste score is 0%. Voorbeeld: Simyo scoort 100% bij de bel- en sms tarieven. Dit betekent dat zij de beste en goedkoopste zijn.

Simyo

Bellen & SMS Tarieven 100%
Bereik / Netwerk 90%
Prepaid internet tarieven 80%
4G Netwerk 100%
Snelheid prepaid internet 100%
Consument vriendelijk 90%

Simyo, onderdeel van KPN, is een virtuele provider en bestaat uit een kleine telefoonshop, sim only abonnementen en prepaid diensten. De provider heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Je kunt alles online regelen via het selfservicesysteem “Mijn Simyo”. Er zijn instructievideo’s beschikbaar waarin uitleg wordt gegeven over bijvoorbeeld het aanvragen van nummerbehoud. Wat de provider verder uniek maakt is het feit dat je elk telefoongesprek af kunt maken, ook al heb je geen beltegoed meer. Bij andere providers is dit niet mogelijk. Tevens is er geen starttarief en wordt er direct afgerekend per seconde. Simyo is momenteel de goedkoopste prepaid provider!

KPN

Bellen & SMS Tarieven 60%
Bereik / Netwerk 100%
Prepaid internet tarieven 90%
4G Netwerk 100%
Snelheid prepaid internet 75%
Consument vriendelijk 80%

KPN is net als Vodafone, T-Mobile en Tele2, een provider met een eigen netwerk. KPN is tevens de provider met de beste dekking. Het telecombedrijf staat bekend om haar klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie. Prepaid van KPN is vooral interessant wanneer je gebruik maakt van prepaid mobiel internet, er is namelijk een grote variatie in prepaid databundels en de internetsnelheid is ook goed.

Lebara

Bellen & SMS Tarieven 75%
Bereik / Netwerk 80%
Prepaid internet tarieven 70%
4G Netwerk 100%
Snelheid prepaid internet 60%
Consument vriendelijk 70%

Ook Lebara is onderdeel van KPN. Er is een starttarief van 23 cent per gesprek en er wordt bij Lebara afgerekend per minuut. Voor Lebara One geldt een starttarief van 12 cent per gesprek. Verder maak je ook met Lebara One ook gebruik van lagere tarieven. Met Lebara One krijgt men geen extra gratis beltegoed, wat met ’10=20 prepaid’ wel het geval is.


Andere prepaid providers
Bekijk hier een lijst van andere prepaid providers. Let op: deze providers hebben vaak meer nadelen!

  • Bliep
  • TeleSur
  • Vectone Mobile
  • Delight
  • Aldi Talk
  • AH prepaid
  • Jumbo mobiel
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Lycamobile