Review: Data Simkaart aanbieders

Home » Nieuws » Prepaid » Review: Data Simkaart aanbieders

Op zoek naar de beste data simkaart? Stop dan met zoeken! In deze blogpost lees je een provider review van drie verschillende providers: PrepaidSimkaart.NET, Prepaidzero en Flexiroam. Deze drie providers worden met elkaar vergeleken, zodat jij de prepaid data simkaart vindt die het beste bij jou past! Let op: In deze provider review wordt er alleen gekeken naar data. Dus niet naar extra sms en/of bel opties!

De tarieven per provider

Iedere provider biedt zijn eigen data simkaart aan en heeft dus ook andere tarieven. Let op! Flexiroam heeft geen ‘echte’ simkaart, maar een plakbare chip. Deze chip plak je op je simkaart. De simkaarten van PrepaidSimkaart.NET en Prepaidzero zijn daarentegen wel fysieke simkaarten.

De providers in het kort

Nu zijn de tarieven natuurlijk wel belangrijk, maar de provider review is nog niet compleet. Zo zijn er ook nog andere factoren die belangrijk zijn bij een provider review. Denk bijvoorbeeld aan de houdbaarheid van de gekochte data en nog een aantal andere factoren. Wanneer je namelijk 1GB aanschaft voor €85,- wil je deze natuurlijk wel opmaken. Hieronder vind je de providers en hun voorwaarden even in het kort onder elkaar.

ProviderPakketPrijs per 1GB Prijs per 1MB Starttarief
PrepaidSimkaart.NETData simkaart Wereld29,-Bij 500MB ligt de prijs op 3 cent, maar bij 10GB ligt de prijs op 1,79 cent49,95 (incl 1GB gratis)
PrepaidzeroWorld Prepaid sim card (data only)85,-Bij 500MB ligt de prijs op ± 10 cent per MB, maar bij 2GB ligt de prijs op ± 5 cent 0,- (prijs verwerkt in data kosten)
Flexiroam1GB Starter Pack (te gebruiken in 150+ landen)€44,50Bij 500MB ligt de prijs op ± 10 cent per MB, maar bij 2GB ligt de prijs op ± 5 cent. Bij 1GB ligt de prijs per MB op ± 4 cent
0,- (prijs verwerkt in data kosten)

PrepaidSimkaart.NET: Data simkaart Wereld

Onze data simkaart is onbeperkt geldig. Dat houdt in dat de simkaart nooit wordt afgesloten! Ook de data die je bij ons aanschaft 365 dagen geldig! Dit is vergeleken met de andere twee providers een groot pluspunt! Waarom lees je hieronder. Verder is de data simkaart op basis van prepaid! Hierdoor betaal je nooit teveel in de maand en zit je niet vast aan een abonnement! De prepaid data simkaart van PrepaidSimkaart.NET maakt ook nog eens gebruik van het snelle 4G internet netwerk van KPN.

Prepaidzero: World Prepaid Sim card (data only)

De prepaid data simkaart van Prepaidzero met 1GB is geldig voor 30 dagen. Let op! Het termijn van 30 dagen geldt alleen voor de volgende pakketten: M, L en het XL pakket. Voor het XS pakket geldt namelijk een houdbaarheid van 7 dagen. Het S pakket is daarentegen 14 dagen geldig. Krijg je de 250MB van het S pakket niet op binnen het termijn? Dan verlies je dus je MB en ook je geld! De simkaart van Prepaidzero gebruik van 3G internet.

Flexiroam: 1GB Starter Pack

Zoals we al eerder hebben genoemd, is de simkaart van Flexiroam geen echte simkaart, maar een plakbare chip. De chip van Flexiroam is geldig voor 15 dagen. Daarnaast dien je eerst de Flexiroam mobiele app te downloaden, wil je de chip activeren. Wanneer je de chip geactiveerd hebt kun je tijdelijk geen gebruik maken van bellen en sms’en. Je bent op je huidige nummer dus niet bereikbaar. Verder wordt Flexiroam niet overal door 4G internet ondersteund. Vooral buiten Europa moet je het vaak doen met 3G internet. Lees onze Flexiroam pagina voor meer informatie. hier.

De beste data simkaart voor jou

Nu we de drie providers met elkaar vergeleken hebben, heb je iets meer inzicht in welke simkaart het beste bij jou past. Wanneer je op zoek bent naar een prepaid data simkaart met goedkope data tarieven kun je het beste die van PrepaidSimkaart.NET aanschaffen. Dit komt ook door de unieke voordelen die de data simkaart heeft. Wil je liever geen fysieke simkaart? Dan is Flexiroam geschikt voor jou. Let er wel op dat je met Flexiroam een simkaart nodig hebt om hier gebruik van te maken.

Laat een bericht achter

twee × drie =