Simkaart voor Kinderhorloges

Home » Nieuws » Prepaid » Simkaart voor Kinderhorloges

Technologie ontwikkelt zich tegenwoordig razendsnel en op allerlei vlakken. Zo bestaan er nu naast de ‘gewone’ smartwatches met simkaart ook speciale kinderhorloges met GPS! Deze kinderhorloges met simkaart zorgen ervoor dat jij je als ouder nooit meer zorgen hoeft te maken over waar jouw kind zich bevindt! Hoe dit soort GPS kinderhorloges werken en welke simkaart het meest geschikt is, lees je hieronder!

Prepaid simkaart voor Kinderhorloge

De simkaart die wij aanraden voor een GPS horloge is een prepaid simkaart. Met een prepaid sim zit je niet vast aan maandelijkse kosten en bepaal jij hoeveel tegoed er op de simkaart komt te staan. Zo voorkom je dat je te veel betaald. Je maakt namelijk geen kosten wanneer je beltegoed op is. Het afsluiten van een abonnement is daarom niet aangeraden. Bij de simkaarten verder op deze pagina krijg je gratis beltegoed bij aankoop van een prepaid sim only. Hiermee kun je afhankelijk van het gebruik, makkelijk drie tot zes maanden gebruik maken van een Kinderhorloge met GPS. Daarnaast leer je je kind ook direct verantwoordelijk omgaan met geld.

Prepaid simkaart kopen?

Wil je direct een simkaart voor een kinderhorloge met GPS aanschaffen? Dat kan! Op onze website is het mogelijk om verschillende prepaid simkaarten aan te schaffen. Wij hebben het iets makkelijk voor je gemaakt. Je vindt hieronder de beste prepaid simkaarten voor kinderhorloges.

ProviderBellenSMSPer MB Starttarief 
Simyo€0,10€0,10€0,031e minuutBESTEL NU
KPN
€0,30€0,16€0,021e minuutBESTEL NU

Bij Simyo heb je voor €5 een tegoed van €7,50! Dit tegoed is dan geldig voor één maand. Sommige kinderhorloges met GPS bevatten bij aankoop al een simkaart. Kijk goed naar de tarieven! De kans is groot dat je met een losse prepaid simkaart goedkoper uit bent, omdat je meestal ook nog een starttarief moet betalen voor de simkaart plus de kosten van het horloge zelf.

Functies van Kinderhorloges

Een kinderhorloge met GPS is eigenlijk een GPS tracker voor je kind. Met dit horloge kun je namelijk altijd nauwkeurig de locatie van je kind ophalen. De kinderhorloges worden vaak geleverd met een app waarmee jij de locatie van je kind kunt traceren. Deze apps kunnen vaak ook meerdere horloges koppelen voor als je meer kinderen met een GPS kinderhorloge hebt. Deze kinderhorloges zijn zeker niet alleen voor overbezorgde ouders! Weten waar je kind uithangt kan een hoop stress schelen voor veel ouders.

Dat je de locatie van je kind kunt traceren is niet het enige voordeel van zo’n GPS kinderhorloge. Door de simkaart die zich in het kinderhorloge bevindt, kun je jouw zoon of dochter ook bellen of een berichtje sturen. Ook beschikken sommige kinderhorloges met simkaart over een noodknop die je kind kan indrukken wanneer hij/zij zich in een onveilige omgeving bevindt.

4.4/5 - (8 stemmen)

Laat een bericht achter

veertien + vijftien =