Huawei MiFi

Home » Nieuws » MiFi router » Huawei MiFi

Door middel van een MiFi router ben je overal verbonden met jouw eigen WiFi netwerk. Het werkt hetzelfde als je router thuis! Alleen is een MiFi router ook nog eens draadloos! Er zijn verschillende merken die MiFi routers aanbieden, waaronder die van Vodafone. In deze blogpost gaan we het hebben over de Vodafone MiFi routers. Wil je meer te weten komen over Vodafone MiFi? Lees dan snel verder!

Vodafone MiFi

Waarom zou je kiezen voor een Vodafone MiFi router? De MiFi routers van Vodafone zijn eigenlijk Huawei MiFi routers die Vodafone branded zijn, maar hier lees je straks meer over! Vodafone is een van de grootste providers van Nederland en heeft, naast KPN en T-Mobile, ook hun eigen netwerk. Onder het netwerk van Vodafone vallen onder andere Ziggo en Hollandsnieuwe. Daarnaast beschikt Vodafone niet alleen over 3G internet, maar ook het snelle 4G internet! Deze provider biedt ook MiFi routers aan met daarop hun eigen logo. Vodafone heeft 6 verschillende MiFi routers. Deze vind je hieronder:

 • Mobile WiFi R216
 • Mobile WiFi R226
 • Mobile WiFi R207
 • Mobile WiFi W5101
 • Mobile WiFi R205
 • Mobile WiFi R206Niet al deze MiFi routers beschikken over een 4G functie. Wanneer je wel gebruik wil maken van 4G, kijk dan doen naar de product specificaties! De meeste MiFi routers die in omloop zijn, zijn Vodafone MiFi routers.

Verschil tussen Huawei & Vodafone

Zoals al eerder genoemd is, zijn de MiFi routers van Vodafone Huawei MiFi routers die Vodafone branded zijn. Onder de motorkap zijn de Vodafone MiFi routers dus eigenlijk gewoon Huawei routers! De Vodafone routers zijn wel ietsjes aangepast. Zo staat het Vodafone logo op de MiFi routers en is de firmware aangepast. De MiFi routers van Vodafone zijn als meeste in omloop.

Ben je op zoek naar een MiFi router? Neem dan een kijkje bij onze MiFi routers!

Huawei MiFi routers

Huawei MiFi routers zijn er in verschillende types. Zo kunnen aan sommige MiFi routers 10 apparaten gelijktijdig gekoppeld worden en aan andere zelfs 32! Ook zijn sommige routers 4G MiFi routers en andere 3G routers. Wil je dus een 4G router? Lees dan eerst goed de productspecificaties! Hieronder vind je een lijst met MiFi routers die wij aanbieden!

 • Huawei E7753: Met deze 4G MiFi router kun je 10 apparaten tegelijkertijd koppelen!
 • Huawei E5577s: Deze MiFi router is geschikt voor alle 4G providers en kan 10 apparaten ondersteunen
 • Huawei E5785Lh-22c: Deze 4G router heeft twee externe antenne aansluitingen en kan 16 gebruikers gelijktijdig koppelen.
 • Huawei E5788: De E5788 Huawei MiFi router is de snelste MiFi van dit moment! Deze kan 32 apparaten tegelijkertijd koppelen
 • Huawei E5885: Deze router is niet alleen een MiFi router, maar kan ook gebruikt worden als powerbank! Verder kunnen aan deze MiFi tot wel 32 apparaten tegelijkertijd gekoppeld worden.


Huawei MiFi kopen?

Het voordeel van een Huawei MiFi router is dat je goedkoper uit bent en hetzelfde product hebt. Heb jij interesse in een Huawei MiFi router? Bekijk dan hieronder ons aanbod van routers. Klik meteen op het product voor meer informatie.

5/5 - (1 stemmen)

Laat een bericht achter

16 − twee =