Tempered glass

Het is heel makkelijk aan te brengen en je merkt geen verschil met je originele beeldscherm. Wij hebben het over de tempered glass screenprotector. Eigenlijk zou iedereen een glazen screenprotector op zijn/haar smartphone moeten gebruiken, waarom? Dat lees je op deze pagina.

Waarom een glazen screenprotector?

Er bestaan verschillende screenprotectors, populair op dit moment is de gehard glas screenprotector. Plastic folie beschermt alleen tegen vuil en stof, terwijl een glas screenprotector veel meer doet. Tempered glass beschermt je toestel uiteraard ook tegen stof, vuil, vocht en vette vingers, maar voorkomt ook krassen en beschermt je display zelfs tegen stoten en vallen. Het materiaal is steviger en dikker dan anti-fingerprint folie. De screen protector zit zo strak om je beeldscherm dat je nauwelijks in de gaten hebt dat er beschermfolie op zit, wat met een plastic beschermhoesje uiteraard niet het geval is. Omdat de meeste high-end smartphones een glazen beeldscherm hebben raden wij een glass protector aan, je ziet namelijk niet dat er een extra laagje op je beeldscherm zit en je merkt en voelt geen verschil aan je touchscreen. Het vermindert de weerkaatsing van het licht en de screenprotector is gemakkelijk zelf aan te brengen. Wij verkopen deze tempered glass screenprotector in onze webshop. Bekijk hieronder de aanbiedingen!

Elke smartphone een eigen screen protector

Elke smartphone heeft een ander design en een ander formaat. Ook de microfoon, speaker en camera zitten vaak op een andere plaats en daarom zijn alle screen protectors anders. Bekijk vooraf goed welke screenprotector op jouw smartphone past. Let op want het verschilt dus niet alleen per merk maar ook per type telefoon. Vooral met de Samsung Galaxy S6 Edge moet je goed opletten, door de buiging in het scherm heeft de Edge een andere screenprotector nodig dan de Samsung Galaxy S6.

Tempered Glass modellen die wij verkopen voor spotprijzen!

Screenprotector aanbrengen

Je denkt misschien dat een glas screenprotector moeilijker is om aan te brengen, maar als je de handleiding goed volgt dan is het erg makkelijk en wijst het zich vanzelf. Je moet er alleen rekening mee houden dat je het in een keer goed doet omdat een glass protector moeilijker te verwijderen is dan plastic beschermfolie. Een screenprotector van glas plakt zich vanzelf aan je beeldscherm vast. Het is belangrijk dat je het daarom recht op het scherm plakt zodat alle functies bruikbaar blijven. Bubbels moeten vanzelf verdwijnen, maar je kunt ze ook wegvegen door met je vinger van binnen naar buiten te wrijven. Je moet ervoor zorgen dat er geen vuil op je beeldscherm zit, maak je beeldscherm daarom vooraf schoon met een vochtige en droge doek. Bij de tempered glass screenprotector uit onze webshop zitten deze speciale doekjes in de verpakking van de screen protector. Ben je toch een beetje onzeker over het plakken van je screenprotector, bekijk dan onze video en gebruik dit als voorbeeld.