Simkaart voor Klimaatbeheersing | Particulieren en Bedrijven

Home » Nieuws » IOT » Simkaart voor Klimaatbeheersing | Particulieren en Bedrijven

Wil jij altijd met de perfecte temperatuur thuis komen? In de winter is dat misschien 21 graden, maar in de zomer kan de kachel wel uit blijven. Tegenwoordig zijn er veel slimme apparaten en spreken we van een Internet of Things (IoT). Dit geldt ook voor je klimaatbeheersing in huis of in je bedrijf. Dat kan tegenwoordig heel handig met een simkaart, maar hoe werkt klimaatbeheersing via een simkaart? Hieronder vind je verschillende toepassingen van een simkaart voor klimaatbeheersing voor zakelijke gebruikers en particulieren.

Data simkaart voor klimaatbeheersing

Wil jij de klimaatbeheersing in huis optimaliseren door middel van een simkaart? Dan raden wij je een data simkaart aan! Met een data simkaart kun je alleen internetten en dus niet bellen en/of sms’en. Dit heb je ook niet nodig als je de simkaart voor klimaatbeheersing gebruikt. De data simkaart die wij aanbieden is op basis van prepaid en moet je dus opwaarderen. De data simkaart die wij aanbieden heeft veel voordelen en is uitstekend geschikt voor IoT oplossingen!

  • Met deze simkaart ben je niet afhankelijk van WiFi of kabels. Dit maakt onze data simkaart niet alleen handig, maar zorgt ook voor flexibiliteit en betrouwbaar internet!
  • Snel 4G internet: Downloadsnelheid tot 300 Mbps!
  • Simkaart is onbeperkt geldig / houdbaar (Uniek: simkaart wordt NOOIT afgesloten)
  • Alle Data & dus Databundels zijn 365 geldig!
  • Tijdelijke Actie: nu gratis met 1GB data bij zowel de EU als Wereld simkaart!

Wil je direct een data simkaart voor bijvoorbeeld je slimme thermostaat? Dat kan! Kijk hieronder voor ons aanbod.

Wat is klimaatbeheersing met een simkaart?

Met klimaatbeheersing bedoelen we niet het klimaat van buiten, maar we houden het klein. We bedoelen met klimaatbeheersing namelijk het klimaat binnenshuis en/of je bedrijf. Zo kom je altijd binnen in een warm huis of zorg je ervoor dat jouw kas of ander pand op de juiste temperatuur blijft! Er zijn drie aspecten die je met klimaatbeheersing via een simkaart in huis en in je bedrijf kunt regelen. Deze hebben wij voor je opgesplitst in particuliere gebruikers en bedrijven.

Ga energieverspilling tegen met IoT!

Door middel van een IoT data simkaart kunnen de apparaten die de klimaatbeheersing controleren, met elkaar communiceren. Wanneer je telefoon een signaal afgeeft dat je bijna thuis bent zet de slimme thermostaat de kachel alvast aan. Het kan ook zijn dat de slimme thermostaat merkt dat het buiten kouder wordt. Dan zorgt deze ervoor dat de kas op de juiste temperatuur blijft. Dit zorgt voor een optimale klimaatbeheersing in huis en in je bedrijf! Wanneer het juist warmer wordt zorgt de klimaatbeheersing er voor dat er geen warmte verspilt wordt. Merkt je ventilatiesysteem dat de lucht vochtig wordt? Dan zorgt deze ervoor dat er weer een frisse wind door je huis of bedrijfspand waait. Ook met je slimme isolatiesysteem ga je verspilling van warme lucht tegen! Door middel van klimaatbeheersing via een simkaart kan er dus heel goed energieverspilling tegen gegaan worden. Zo wordt niet alleen je huis, maar ook je bedrijf energievriendelijker.

Klimaatbeheersing met simkaart particulieren

Wil jij graag eenvoudig de klimaatbeheersing in huis regelen? Dan kun je het beste een aantal IoT toepassingen in je huis aanbrengen! Denk hierbij aan de volgende IoT toepassingen:

  • Installeer een slimme thermostaat! Deze kun je op afstand bedienen, zodat je nooit in een koud huis thuis komt! Je kunt deze dan ook altijd uit of zachter zetten als je niet thuis bent. Stel bijvoorbeeld een timer in op tijd dat je op je werk bent. Zo ga je met een slimme thermostaat energieverspilling tegen!
  • Zorg voor goede ventilatie in je huis! Zuivere lucht zorgt niet alleen voor een minder duf gevoel, het zorgt er ook voor dat er minder snel schimmels in je huis ontstaan! Met slimme ventilatie zorg je dus voor een gezonde en frisse wind in je huis! Ook verlies je zo minder warmte dan wanneer je twee ramen tegen elkaar open zet. Dus verspil je geen energie!
  • Isoleer je huis goed! Verlies geen warmte door slechte isolatie van je huis! Dit is onnodige energieverspilling en kost je geld. Je kunt je huis natuurlijk isoleren door isolatiemateriaal, maar je kunt ook een de-stratificatie systeem installeren. Zo’n systeem zorgt ervoor dat de warme lucht, die naar boven stijgt, weer naar beneden wordt gebracht.


Klimaatbeheersing met simkaart bedrijven

Voor bedrijfspanden geldt natuurlijk ook wat van belang is voor particulieren. Een slimme thermostaat houdt het kantoor op de juiste temperatuur. De ventilatie zorgt ervoor dat je werknemers niet duf worden wegens slechte luchtkwaliteit. En de goed geïsoleerde vloer, muur en/of dak gaat energieverspilling tegen. Maar hoe kan klimaatbeheersing met simkaart helpen in bedrijfstakken die een grote hoeveelheid grond moeten verwarmen, isoleren en ventileren? In de agrarische sector is klimaatbeheersing van levensbelang voor de planten en dus voor het verdienmodel van de eigenaar. Denk maar aan bepaalde bloemsoorten of groenten die goed groeien bij een constante warmte. Ook kan klimaatbeheersing toegepast worden in bijvoorbeeld een dierentuin. Zo moeten de binnenverblijven van bepaalde diersoorten een juiste temperatuur hebben. Denk bijvoorbeeld ook aan de temperatuur van het water in het verblijf van exotische vissen. In dit soort bedrijven wordt klimaatbeheersing in grote hoeveelheden toegepast. Daarom is 1 overzicht van alle kassen, verblijven, aquariums etc. niet alleen handig, maar ook van belang voor het bestaan van het bedrijf.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw bedrijf!

Laat een bericht achter

zes + achttien =