Telefoon abonnement

telefoon abonnement
Ben je op zoek naar een telefoon abonnement? Hoewel wij in eerste instantie een prepaid specialist zijn, zijn wij door de sterke groei ook een expert geworden op het gebied van telefoon abonnementen en sim only abonnementen. Op deze pagina vind je een uitgebreide vergelijker met handige filters om jouw persoonlijke telefoon of smartphone abonnement te vinden tegen een zo goedkoop mogelijke prijs! Onder de vergelijkingsmodule geven wij nog wat extra uitleg over mobiele telefoons, smartphones, abonnementen etc. Scrol voor meer uitleg dus naar beneden, voorbij de telefoon vergelijkingen.

Telefoon abonnement vergelijken

Vergelijk in de onderstaande vergelijker de mobiele telefoon abonnementen en smartphones van het moment. Alle prijzen zijn actueel en alle aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste tarieven. Mochten er ergens aanbiedingen zijn, worden deze ook automatisch in de onderstaande vergelijk module weergegeven!
Tip: Stel je hebt 2 of 3 telefoons of abonnementen op het oog, gebruik dan het vakje “selecteren”. Hiermee kun je verschillende abonnementen tegen elkaar vergelijken. Zodra je op “vergelijken” drukt, verschijnt er een nieuw venster met de vergelijking van de geselecteerde abonnementen. Succes!

Goedkoop telefoon abonnement?

Als je specifiek op zoek bent naar een goedkoop telefoon abonnement of zelfs naar het goedkoopste abonnement met de telefoon die jij graag zou willen hebben, gebruik dan de uitgebreide filter opties in onze vergelijk module! Filter de maximale prijs zodat alleen de goedkoopste telefoons worden weergegeven. Tot slot kun je ook specifiek op één telefoon filteren indien je exact weet welke telefoon je het liefste zou willen hebben.


Aanbiedingen

Alle aanbiedingen worden automatisch bijgehouden en dus bijgeschreven in de vergelijker. Vergelijk dus alle telefoon abonnement aanbiedingen direct in één overzicht. Dit heeft betrekking op de aanbiedingen van zowel providers als wederverkopers van telefoon abonnementen. Alle prijzen, inclusief aanbiedingsprijzen, worden dus automatisch weergegeven.

Welke mobiele telefoon of Smartphone past bij mij?

Voordat je start met de zoektocht naar een geschikte telefoon of smartphone abonnement voor jouw persoonlijke situatie, moet je natuurlijk beginnen bij je wensen & behoeften. De belangrijkste vragen zijn hier:

 • Welke functies wil jij dat jouw nieuwe mobiel heeft?
 • Welke eisen stel jij aan het design en gewicht?
 • Heb je een maximaal budget wat je per maand wilt uitgeven aan een nieuw abonnement?
 • Heb je een voorkeur voor een bepaald Telefoon merk?
 • Heb je een voorkeur voor Android (besturingssysteem van Google) of iOS (besturingssysteem van iPhone)

Wat betreft de eisen en wensen is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe snel internet je wilt. Tegenwoordig hebben bijna alle netwerken een 4G verbinding, maar zijn er nog grote verschillen in de soorten telefoons die een 4G verbinding ondersteunen. In de loop der tijd zullen alle telefoons 4G ondersteunen, maar vandaag de dag is het belangrijk daar nog wel rekening mee te houden. Vergeet dus niet te controleren of de door jou gekozen telefoon voldoet aan jouw wensen wat betreft internet snelheid.

Welk maandelijks bedrag wil ik maximaal besteden aan mijn abonnement?

Voordat je gaat zoeken naar een geschikt mobiel abonnement is het handig om voorafgaand een budget in je hoofd te hebben. Dit budget kun je gebruiken in de filters van onze vergelijker. Zodoende worden alleen de abonnementen + telefoons weergegeven die binnen jouw budget vallen. Dit scheelt heel veel uitzoekwerk en is dus een aanrader om te gebruiken!

Sinds Google het besturingssysteem Android heeft gelanceerd voor alle telefoon merken is de concurrentie tussen telefoon / smartphone fabrikanten enorm gestegen. Er zijn nieuwe merken opgestaan die enorm goeie kwaliteit bieden tegen een voordelige prijs. Huawei is hier een voorbeeld van. De kwaliteit van veel high end Huawei toestellen zijn gelijk aan de bekende merken als Samsung, HTC, Sony, LG etc. Mocht je een minimaal budget voor jouw nieuwe abonnement per maand willen besteden, maar uitgebreide hoge specificaties willen hebben voor jouw smartphone, zijn dit soort merken de oplossing.

Op welke telefoon / smartphone specificaties moet ik letten?

Een zijn tal van telefoon specificaties die kunnen verschillen per merk en model. De specificaties die voor jou persoonlijk belangrijk zijn hangen samen met je eigen wensen en behoefte. Wil jij zoals hierboven genoemd graag snel kunnen internetten, dan is een 4G netwerk optie belangrijk. Daarnaast vinden sommige personen het erg belangrijk dat de telefoon zo mooi mogelijke foto’s kan maken met een zo hoog mogelijke resolutie. Om je wat ideeën te geven hebben wij onderstaand een lijst met specificaties gemaakt waarover kan worden nagedacht:

 • Merk
 • Besturingssysteem (Android – iOS- Blackberry – Windowsphone)
 • 3G / 4G
 • Smartphone / niet-smartphone / Phablet / Senioren telefoon
 • Cameraresolutie
 • Intern geheugen
 • Extern geheugen: Mogelijkheid tot plaatsten van een micro SD kaart
 • Front camera
 • Type simkaart (normaal – micro – nano)
 • Waterdicht of niet
 • Batterijduur (spreektijd)
 • Batterij Stand-by tijd
 • Batterij capaciteit
 • Formaat van de telefoon
 • Gewicht
 • Dual Sim optie (twee simkaarten in één telefoon)
 • Wifi verbinding
 • Bluetooth
 • NFC-chip
 • eSIM ondersteuning

Prepaid telefoon

Bij een prepaid telefoon heb je natuurlijk geen abonnementskosten. Dit is een éénmalige betaling en meestal krijg je er nog een gratis prepaid simkaart bij ook. Deze simkaart hoef je natuurlijk niet te gebruiken aangezien bijna alle prepaid telefoons simlock vrij worden geleverd.
Mocht je nog twijfelen tussen een goedkoop telefoon abonnement of een goedkope prepaid telefoon kun je op de pagina: prepaid telefoon ook de top 5 prepaid telefoons / smartphones bekijken. Dit zijn de vijf populairste en beste prepaid toestellen van het moment.

Telefoon reparatie

Tegenwoordig gaan er veel telefoons kapot. Met name de beeldschermen van iPhone telefoons zijn erg zwak. Heb jij een telefoon die kapot is en wil je jouw telefoon repareren? Lees dan alle informatie over telefoon reparaties op onze pagina: telefoon reparatie.