Prepaid Telefoon kopen? Vergelijk de beste prepaid telefoons!

prepaid telefoon

Iedereen heeft altijd de keuze tussen het afsluiten van een abonnement met toestel, of een prepaid telefoon met daarnaast een losse simkaart. Wanneer er voor een los toestel wordt gekozen betaal je voor de nieuwste toestellen de hoofdprijs. Echter kan het los kopen van een telefoon op de lange termijn goedkoper uitkomen.

De meest voorkomende aankopen zijn prepaid smartphones die één of twee modellen ouder zijn dan het nieuwste model. De voornaamste reden hiervoor is dat een iets oudere mobiel vaak goedkoop zijn in de aanschaf. Echter heeft vandaag de dag een mobiel van een half jaar tot een jaar oud, praktisch dezelfde functies als de nieuwste modellen.

Op deze pagina geven wij een overzicht en een top 5 van prepaid telefoons.
Deze top 5 is samengesteld aan de hand van twee invalshoeken: meest verkocht, dus de populairste prepaid mobieltjes en de goedkoopste met beste prijs/kwaliteit verhouding.

Beste Prepaid telefoons

Voor de beste prepaid telefoons kun je het beste kijken naar het merk Samsung. Samsung heeft namelijk een erg breed scala aan modellen. Voor iedere gebruiker is er wel een goed model. Naast Samsung prepaid telefoons zijn wij ook voorstander van Huawei om dezelfde redenen. Apple is met hun iPhone vaak even wat te duur om als prepaid telefoon aan te schaffen vandaar dat wij Samsung of Huawei adviseren.

Vergelijk onderstaand alle losse telefoons / prepaid telefoons

Met losse telefoons wordt ook wel een prepaid telefoon bedoeld. Vergelijk in de onderstaande tabel alle beschikbare losse telefoons bij diverse webwinkels in Nederland! Gebruik direct de filter om op prijs te filteren. Wat is jouw budget? Stel de “prijs slide” in op jouw maximale budget voor een telefoon.


Beste prepaid simkaart voor prepaid Smartphones

Mocht je al een prepaid telefoon of prepaid smartphone in bezit hebben, hebben wij onderstaand de goedkoopste prepaid tarieven in kaart gebracht.

ProviderBellenSMSStartarief
Simyo (3-in-1 simkaart)€0,10€0,101e minuutBESTELLEN
KPN (3-in-1 simkaart)€0,20€0,151e minuutBESTELLEN

Ben je geïnteresseerd in één specifiek merk telefoon? Wij hebben per populair prepaid telefoon merk een specifieke pagina. Klik onderstaand op één van de logo’s om doorverwezen te worden naar het door jou gekozen merk.
iphone prepaidsamsung prepaidhuawei prepaid
htc prepaidalcatel one touch prepaidblackberry prepaid

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een echte aanrader qua telefoon + prepaid simkaart combinatie?

2. Ik wil een prepaid telefoon kopen maar ontvang hier een simkaart bij. Echter wil ik graag gebruik maken van een andere prepaid provider. Kan dit?

3. Ik wil een smartphone met prepaid internet. Welke provider kan ik hier het beste bij combineren?

4. Ik wil alleen bellen en sms’en met de goedkoopste prepaid mobiel, welke telefoon is voor mij de beste optie?

5. Kan ik een telefoon kopen en hier mijn abonnement inzetten?


1. Wat is een echte aanrader qua telefoon + prepaid simkaart combinatie?

De beste prepaid telefoon + Simkaart combinatie van 2013 vinden wij: SimYo in combinatie met een Samsung Galaxy Ace. De Samsung Galaxy Ace is één van de populairste smartphones en is qua prijs/kwaliteit een prima toestel. Dit toestel wordt veel als prepaid toestel verkocht door de gunstige prijsstelling. Deze mobiel is namelijk prima betaalbaar.

SimYo is de goedkoopste prepaid provider van het moment met prima voorwaarden, tarieven, bereik en zelfservice systeem. Deze twee producten zien wij dus als een prima combinatie.


2. Ik wil een prepaid telefoon kopen maar ontvang hier een simkaart bij. Echter wil ik graag gebruik maken van een andere provider. Kan dit?

Let goed op, je kunt niet altijd een simkaart van een andere provider in een telefoon werkend krijgen. Soms is dit namelijk geblockt met een simlock. Controleer dit dus altijd op voorhand door even vragen. Zodra een telefoon simlock vrij is, is het geen probleem om een prepaid telefoon aan te schaffen van provider A en deze vervolgens met provider B te gebruiken. De unlock code van een simkaart kan eventueel ook worden opgevraagd bij de desbetreffende provider.


3. Ik wil een smartphone met prepaid internet. Welke provider kan ik hier het beste bij combineren?

Het antwoord van deze vraag staat praktisch gelijk aan die van de eerste vraag. Wij adviseren een Samsung Galaxy Ace in combinatie met Simyo. De Ace is simpelweg een prima betaalbare smartphone waarnaast Simyo een goedkoop prepaid internet tarief aanbied, en afrekend per KB.


4. Ik wil alleen bellen en sms’en, met de goedkoopste prepaid mobiel, welke telefoon is voor mij de beste optie?

Er zijn een aantal telefoons die erg populair zijn onder prepaid gebruikers die alléén willen bellen en SMS’en. Je moet hierbij dus geen rekening houden met uitgebreide internet mogelijkheden en Apps als WhatsApp. Onderstaand geven wij de drie populairste telefoons:
– Nokia 100 black – Prijs rond de €20,-
– Nokia 108 black – Prijs rond de €20,-
– Samsung E1200 – Prijs rond de €15,-


5. Kan ik een losse telefoon kopen en hier mijn abonnement inzetten?

Ja, ditt kan mits er een simlock op de telefoon zit. Natuurlijk kun je simlocks ook unlocken. Wij hebben hier ook een bericht over geschreven. Klik hier: simkaart unlocken?


Twijfel je tussen een prepaid telefoon of een telefoon abonnement?

Voor de groep mensen die toch nog twijfelen over de aanschaf van een prepaid telefoon of een mobiele telefoon abonnement hebben wij een pagina gemaakt waarin iedereen alle mobiele telefoon abonnementen kunnen vergelijken, zie de pagina: Telefoon Abonnement. Hier kun je gebruik maken van een handige vergelijkingsmodule om alle wensen te vergelijken bij verschillende aanbieders.
Je weet natuurlijk wat jouw gewenste prepaid telefoon ongeveer kost, en je weet wat je per maand ongeveer zal bellen. Vaak is een prepaid simkaart voordeliger als je weinig belt maar een nieuwe samsung galaxy of de nieuweste iPhone zijn als losse prepaid smartphone natuurlijk er prijzig. Daarom kan het soms toch aantrekkelijk zijn om even te informeren wat een telefoon abonnement maandelijks zou kosten.


Telefoon reparatie

Prepaid telefoons zijn erg populair en helemaal als tweedehands telefoon na bijvoorbeeld een telefoon reparatie. Veel telefoons gaan op den duur stuk maar kunnen nog wel gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan kapotte frontjes of een kapot touchscreen. Daarnaast hoor je ook vaak dat bepaalde knopjes of de microfoon niet meer helemaal lekker werkt. Al dit soort problemen zijn bijna altijd voor de iets oudere smartphones gemakkelijk te repareren tegen een aantrekkelijk prijsje.

Telefoon reparatie van de aller nieuwste smartphones is vaak enorm prijzig, maar kan wel bijna altijd op de verzekering worden verhaald.
PrepaidSimkaart.net is enorm aan het uitbreiden en wilt nu ook telefoon reparatie gaan aanbieden. Kijk voor meer informatie op onze pagina: telefoon reparatie.
Op deze pagina leggen wij uit hoe alles in zijn werk gaan. Wij helpen jou met alle liefde op weg om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Heb jij een telefoon of tweedehands telefoon die gerepareerd kan worden? Bekijk dan even onze mogelijkheden!