Uitreiking Beste Prepaid Provider 2013

Home » Nieuws » Algemeen » Uitreiking Beste Prepaid Provider 2013

Zoals velen al in het nieuws voorbij hebben zien komen zijn wij na de verkiezing van “beste prepaid provider 2013” de gelukkige winnaar Simyo gaan feliciteren op het hoofdkantoor van KPN.
Na de presentatie van ons onderzoek en de onze toekomstige verwachtingen in de prepaid markt hebben wij een speciaal gegraveerde beker overhandigd aan marketing manager Robin van Polen en zijn team.

Op de onderstaande foto poseren wij achter de promotie borden van Simyo even “de pers”

Beste Prepaid Provider 2013 uitreiking

Ook tijdens het reviewen van alle providers hebben wij van elke provider een simkaart besteld. Wij willen namelijk alle facetten van elke provider beoordelen en “voelen”. Hiermee bedoelen wij dus het ervaren van “het bestelproces” tot aan de “installatie van de simkaart”. Daarbij hebben wij de bijkomende klantenservice, informatie bulletins, transparantie van informatie en nog veel meer bekeken om tot ons uiteindelijke oordeel te komen.

Onderstaand hebben wij een foto gemaakt van alle simkaarten met de winnende simkaart in het midden op de uitgereikte beker

Simkaarten en beste prepaid provider 2013

Tijdens onze presentatie hebben ook het officiele Embleem van PrepaidSimkaart.net gepresenteerd voor de “Beste Prepaid Provider” verkiezing. Alleen de desbetreffende provider die door ons is verkozen mag dit Embleem “dragen” op de website. Wanneer men dit embleem dus ziet weergegeven bij een provider, mag iedereen ervan uit gaan dat de betreffende partij goed is beoordeeld door PrepaidSimkaart.net.

Onderstaand presenteren wij het Embleem voor de “Beste Prepaid Provider”. Klik op het embleem om naar de presentatie pagina te gaan van de beste prepaid provider
Embleem Beste Prepaid Provider 2013

Ook Simyo toont deze prestatie plus het Embleem vol trots op het eigen blog.

Laat een bericht achter

vijf × 2 =