4 Reacties
Walter

kan je van een abonnement overstappen naar een prepaid simkaart waar alles in zit incl. internet?
Kan je gegevens op de simkaart ook over laten zetten naar de nieuwe prepaid simkaart

Mo Maghsoudi

Beste Walter,

Bedankt voor je vraag.

Wanneer je abonnement is afgelopen kun je je nummer overzetten naar een prepaid simkaart. Dit kan gewoon op de website van de desbetreffende provider.
Gegevens op je simkaart kun je overzetten door ze te exporteren en dan weer te importeren of door speciale programma’s te gebruiken hiervoor.
Het verschilt per besturingssysteem hoe dit te werk gaat. Android heeft een speciale programma waarmee je makkelijk je je gegevens makkelijkk overzetten.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team PrepaidSimkaart.NET

I. Snijder

Hallo,
Gisteren mifi bij jullie gekocht. Later gekeken of jullie aangesloten bij thuiswinkel.org of webwinkelkeur. Maar bij geen alle zijn jullie aangesloten. Ook geen telefoonnummer te bekennen. Op factuur zie ik dat het met de gegevens wel goed schijnt te zitten.
Vraag: waarom zitten jullie niet bij een waarborgkeur van jullie branche?

Merel

Hoi I. Snijder,

Wij zijn inderdaad niet aangesloten bij een waarborgkeurmerk. Dit komt doordat waarborgkeurmerken volgens ons een commercieel goed zijn en helemaal niet zoveel waarborgen zoals het zou moeten. Wij vinden dit dus niet nodig in het tijdperk waarin wij leven, anno 2018. Vroeger was dit belangrijk om vertrouwen van mensen te winnen die nog niet gewend zijn aan online bestellingen. Vandaag de dag hoeft dit niet en zijn alle websites gewoon geregistreerd bij de KvK wat al genoeg moet zeggen.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *