Vast IP adres met een M2M / IoT simkaart

Home » Nieuws » IOT » Vast IP adres met een M2M / IoT simkaart

Zowel bedrijven als particulieren zijn af en toe op zoek naar een m2m simkaart ofwel een IoT simkaart met een vast IP adres. De meeste providers bieden dit niet aan. Een vast IP adres is namelijk een stuk duurder dan een variabel IP adres. Vandaar dat vaste IP adressen in combinatie met een Iot simkaart vaak pas worden aangeboden bij een grotere afname of groot dataverbruik. Voor meer algemene informatie over onze IOT simkaarten bekijk de pagina: IOT simkaart!

Omdat wij zowel bedrijven als particulieren zoveel en zo goed mogelijk willen helpen, hebben wij in samenwerking met meerdere partijen de handen ineen geslagen. Wij kunnen in bijna alle gevallen een custom oplossing maken voor een IoT simkaart met een vast IP adres!

Wij kunnen in bijna alle gevallen een custom oplossing maken voor een IoT simkaart met een vast IP adres!

Wij kunnen eventueel een custom oplossing maken. Momenteel zijn wij bezig met nieuwe technologieën, contracten, software en verdere ontwikkelingen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een aantrekkelijk voorstel (mits realistisch & mogelijk natuurlijk).

Waarom een IoT sim met een vast IP?

Een vast IP adres kan erg handig zijn indien er gebruik wordt gemaakt van de Private APN-oplossing. Dit dient als extra beveilgingsmaatregel voor gebruikers welke verbinding willen maken met het bedrijfsnetwerk.

Daarnaast kan een vast IP adres gebruikt worden om de gebruiker te herkennen en toe te laten. Ook dit heeft dus weer met extra beveiliging te maken. Neemt niet weg dat dit altijd noodzakelijk is. De meeste software en applicaties zijn veilig genoeg zonder vast IP adres. Echter is de aanvraag van vaste IP adressen nog steeds aanwezig in specifieke gevallen.

Is de M2M (IoT) simkaart geschikt voor u?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met je betreffende een particuliere of zakelijke IOT simkaart!


  Onderstaand 6 belangrijke voor een persoonlijk aanbod & advies

  1. Wenst u deze simkaart (ook) in een mobiele telefoon te gebruiken ?
  JaNee

  2. Moet uw simkaart ook telefoongesprekken kunnen voeren (het bellen van nummers)?
  JaNee

  3. Verwacht u met regelmaat meer als 25MB data te verbruiken ?
  JaNee

  4. Hoeveel simkaarten wilt u aanschaffen bij de eerste koop?
  Meer dan 50Minder dan 50

  5. Hoeveel simkaarten verwacht u de eerste 2 jaar bij te bestellen?

  6. Wenst u een vast IP adres voor de simkaart?
  NeeJaWeet ik niet
  IoT Simkaart: “de simkaart voor apparaten” – VOORDELEN

  • Simkaart communiceert op verhoogde prioriteit (boven het reguliere telefoonverkeer)
  • Simkaart kan onbeperkt binnen de gehele EU/EER gebruikt worden zonder roaming beperking (dus ook leverbaar in België)
  • M2M simkaarten zijn bijzonder geschikt voor apparaten/sensoren die kleine hoeveelheden (belangrijke) data versturen (Internet of Things, ofwel IoT)
  • Voor zowel particulier als zakelijke klant


  Voorbeelden van aanvragen

  Onderstaand geven wij enkele voorbeelden weer, die wij van klanten hebben binnengekregen. Onderstaande voorbeelden zijn dus echte aanvragen voor een IOT simkaart met een vast IP adres!

  Voorbeeld 1:
  Ik heb een zeer geavanceerde beveiligingsinstallatie die een extra beveiligingsoptie heeft om alleen te draaien op een vast IP adres.

  Voorbeeld 2:
  Ik (particulier) ben op zoek naar een simkaart die gebruikt kan worden in een Mifi Router die geplaatst wordt in een boot. Ik wil op afstand de accu’s van de boot bewaken via software (browserbased). Het Wan-adres van de Mifi router moet dan ook benaderbaar zijn via DDNS (vast-IP of NAT-IP adres). Ik heb dit getest met een standaard sim in een telefoon, maar ik kan het IP adres van de telefoon niet rechtstreeks benaderen, (het kan nu alleen maar via Weaved/Remot3.it)

  Voorbeeld 3:
  Goedemorgen, ik ben op zoek naar een simkaart om een mobiel netwerk op te zetten. Echter heb ik daar een simkaart voor nodig met een vast IP of een public IP-adres zodat ik ook van buitenaf het netwerk kan bereiken.

  Voorbeeld 4:
  Op onze boot hebben wij natuurlijk geen vaste internet verbinding. Wij willen graag op afstand kunnen schakelen (bijv kachel), dus moeten wij van buiten naar binnen kunnen. Met een normale sim lukt dit niet omdat deze geen gebruik maakt van een vast IP adres en/of een public IP. Kunnen jullie dit wel aanbieden? Wij zijn wel al in het bezit van een mifi router.

  Rate this post
  4 Reacties

  Laat een bericht achter

  tien + negen =