Vodafone Hybride Prepaid

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Vodafone Hybride Prepaid

Vodafone logo

Een abonnement is qua bel- sms- en internetkosten goedkoper dan prepaid. Maar prepaid gebruikers hebben meer controle en overzicht op hun kosten. Prepaid gebruikers hebben   niet de voordelige tarieven van een abonnement, tot nu. Vodafone prepaid introduceert namelijk de hybride voor prepaid gebruikers, een mix tussen een abonnement en prepaid. Hiermee hebben de prepaid gebruikers naast de voordelen van controle en overzicht ook de voordelige tarieven van abonnement gebruikers.

Een hybride is een maandelijkse bundel van sms-, bel- en internettegoed die vooraf betaalt wordt. Ook zit je niet meer vast aan een contract van een paar jaar en kan je de bundel elke maand veranderen, stop of op pauze zetten. Dit moet wel tien dagen voor de nieuwe maand begint aangegeven worden. Zolang je tevreden bent met je bundel, loopt deze maandelijks automatisch door.

Bijna Gratis Vodafone Hybride Proberen

Superdeal.nl heeft een unieke en daarom ook tijdelijk actie waarbij alle consumenten Vodafone Hybride prepaid kunnen proberen. De kosten zijn enorm laag en EENMALIG. Na één maand ben je dus gewoon vrij om het te laten voor wat het is, zonder dat je iets hoeft op te zeggen. Wij vinden dit een ideale actie om even te proberen of prepaid hybride simkaarten goed werken! Je betaalt in dit “probeer pakket” ofwel “Try-out” pakket éénmalig €12,50. Hiervoor krijg je 300 minuten/SMS berichten + 500 MB internet data. Dit is voor de meeste mensen genoeg om een volle maand de smartphone met internet vollop te kunnen gebruiken. Zie onderstaand de actie.
vodafone-hybride-prepaid-actie-superdeal

In onderstaande tabel staan de tarieven van de verschillende bundels. De kosten van bellen en sms’en en internet worden bij elkaar opgeteld, zo kost een hybride met 75 belminuten/sms’jes en 1GB internet €24,95 per maand. De internet snelheid is 3G. De geldigheid van de bundel is 1 maand. Niet opgemaakte belminuten of sms’jes worden niet meegenomen naar de volgende maand. Daarnaast krijg je een sms’je als je 80% van je bundel hebt verbruikt en als de algehele bundel op is.

Vodafone Hybride bundels bellen en sms

Bellen en SMS 75 150 300 600
Per maand €5,95 €8,50 €11,95 €18,50

Vodafone Hybride bundels met internet

Internet

200 MB

500 MB

1 GB

Per maand

€10,00

€13,00

€19,00

Bestel nu!Naast de gewone hybride bundels is er ook de RED hybride. In deze bundel kun je standaard onbeperkt bellen en sms’en en heb je de keuze uit 1 GB of 2 GB internet tegoed. De maximale internet snelheid binnen deze bundel is twee keer zo snel als bij de normale hybride bundel, 4G. Ook deze bundel is maar 1 maand geldig en niet opgemaakte internet MB’s worden niet meegenomen naar de volgende maand. Daarnaast krijg je een sms’je als je 80% van je bundel hebt verbruikt en als de algehele bundel op is.

Vodafone Red Hybride bundels

Bellen en SMS

Onbeperkt

Onbeperkt

Internet

1 GB

2 GB

Per Maand

€40,00

€45,00

Buitenbundel tegoed

Als je tegoed binnen je bundel op is, ga je bellen, sms’en en internetten op je buiten bundel tegoed. Dit is een tegoed dat je buiten je bundel om op kunt waarderen. Dit doe je op één van de Vodafone Prepaid opwaardeermethoden. De buitenbundel tarieven zijn als volgt:

– €0,30 per minuut bellen en één sms.

– €1 per dag met een maximum van 100 MB. Mocht je hierover heen gaan dan kost het € 0,15 per MB.

 Je buitenbundel tegoed blijft het hele jaar geldig, maar dan moet je wel één keer per jaar je buiten bundel tegoed opwaarderen. Na opzegging van je hybride prepaid kaart is je buiten bundel tegoed nog een jaar geldig.

Hoe werkt het?

Een hybride simkaart bestellen is heel simpel. Stel online je hybride bundel samen en bestel deze. Voor een simkaart moet je eenmalig €9,95 betalen. Als je je simkaart ontvangen hebt, ga dan naar My Vodafone via de Vodafone website en activeer je hybride bundel. Als je tevreden bent met je bundel wordt deze elke maand automatisch verlengd. Mocht je de bundel willen veranderen of je buiten bundel tegoed willen opwaarderen dan kan dit via My Vodafone. Ook bestaande Vodafone prepaid klanten kunnen hun simkaart gratis online omzetten naar een hybride via My Vodafone.

Voor meer informatie over de hybride bundels, tarieven voor bellen vanuit/naar het buitenland en natuurlijk om te bestellen, kijk op de website van Vodafone.

WAT IS JOUW ERVARING MET VODAFONE PREPAID HYBRIDE?
Laat het ons weten via een berichtje hieronder!

Beoordeel ons

4 Reacties
 1. T.Poggio november 1, 2015om 9:44 am

  Ons geval is identiek aan dat van de heer de Jager. Ook nog steeds geen reactie van Vodafone. Excuus van hun was een reorganisatie. Duurt al 4 maanden. Mvg M.J Poggio-Voormolen

  • Petra november 2, 2015om 10:53 am

   Beste Marianne,

   Wat vervelend, wij zullen contact opnemen met Vodafone. Zodra wij meer weten, laten wij een berichtje achter.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

   • Petra november 2, 2015om 12:41 pm

    Beste Marianne en de Jager,

    Wij hebben contact gehad met Vodafone, maar ze reageren alleen op Vodafone kanalen en niet op een vergelijkingssite als deze. Klanten moeten dus echt met Vodafone contact opnemen. Ze laten wel weten dat er problemen zijn geweest met nummerbehoud, maar dat dit nu is opgelost.

    Succes! We horen graag wat de reactie van Vodafone is.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

 2. J.m de Jager juni 19, 2015om 8:42 am

  Waardeloos,
  kan mijn bestaand nummer NIET meenemen van VODAFONE abonnement naar hybride!
  Dat blijkt pas naderhand als je alles al geregeld en betaald hebt! En de reactie van Vodafone uitblijft.
  Bij navraag in VF winkel blijkt dat dit nog niet kan
  Dus nu betaal ik voor 2 abonnementen.
  Wil graag het hybride abonnement MET mijn huidig Vodafone nummer behoud, zoals omschreven staat in folders en in winkels wordt verteld door de verkopers!
  Wil gaarne een reactie van het Vodafone team hierover!
  Mvg.
  J.m. de Jager

Laat een bericht achter

9 + 5 =