Voorraadbeheersysteem via een Simkaart

Home » Nieuws » IOT » Voorraadbeheersysteem via een Simkaart

voorraadbeheerOp het gebied van voorraadbeheersystemen zijn er veel mogelijkheden. Door deze mogelijkheden en de verschillende sectoren, is het bijna onmogelijk om een voorraadbeheersysteem te benoemen tot beste voor ieder bedrijf. Wat we wel kunnen zeggen is het volgende. De juiste simkaart zorgt ervoor dat jouw voorraadbeheersysteem altijd in verbinding staat met internet! Zo voorkom je foutmeldingen en ga je makkelijker te werk. Hoe voorraadbeheer met een simkaart werkt lees je hieronder!

Waarom voorraadbeheersysteem via simkaart?

Waarom zou je een simkaart voor je voorraadsysteem gebruiken? Door middel van een simkaart in je voorraadbeheersysteem weet je altijd of de producten op voorraad zijn. Het voorraadsysteem houdt namelijk je voorraad bij, maar wat zorgt ervoor dat jij hier altijd van op de hoogte bent? Hier komt een simkaart van pas. De simkaart houdt de gegevens van het systeem bij en verstuurd alle relevante data terug naar jou. Hierdoor krijg jij op tijd een melding als je bijna door je voorraad heen bent.

Het voordeel van een simkaart in een voorraadbeheersysteem is dat je niet afhankelijk bent van WiFi of kabels. Het kan namelijk zo zijn dat de WiFi niet overal even sterk is. Als er bepaalde signalen niet worden opgevangen door het systeem kan dit problemen veroorzaken. Ook wanneer de internetkabels niet op de juiste plek liggen kan dit voor problemen zorgen. Een nieuwe kabel trekken kan je enkele honderden euro’s kosten! Verder zijn kabels en WiFi sabotage gevoelig aangezien ze beide met snoeren aangesloten moeten worden.

M2M simkaart voor voorraadbeheer

M2M simkaart (Machine to Machine)
De simkaart die je het beste kunt gebruiken voor voorraadbeheersystemen is een M2M simkaart. Een M2M simkaart is een machine to machine sim waarmee je alleen kunt internetten. Dit is ook het enige wat je nodig hebt in een voorraadsysteem. Een M2M simkaart is speciaal gemaakt om machines met elkaar te laten communiceren. Met een M2M simkaart voor je voorraadbeheer werk je dus efficiënter en veiliger!

Voordelen van onze M2M sim

De M2M simkaart die wij aanbieden is een simkaart op basis van prepaid. Dat houdt in dat je nooit te veel betaald voor de data die je daadwerkelijk gebruikt! Je zet namelijk een tegoed op je simkaart en wanneer deze op is koop je gewoon weer nieuwe! M2M simkaarten verbruiken over het algemeen redelijk weinig data dus het nemen van een prepaid in plaats van abonnement kan je veel geld besparen. Hieronder vind je nog een aantal voordelen van onze M2M simkaart:

  • Een optimale dekking
  • Controle op je dataverbruik op basis van realtime informatie
  • Je hebt een jaar de tijd om je vooraf gekochte data (prepaid) te gebruiken
  • Koop je nieuwe data? Dan heb je opnieuw een jaar de tijd om dit te gebruiken, in de tussentijd kost het je niets!
  • 24/7 bereikbaar voor vragen, hulp en advies van over de hele wereld!
  • Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon (Engels), chat en e-mail.
  • Controle op je verbruik met ons uitgebreide data platformWil je een passende M2M oplossing voor jouw voorraadbeheersysteem? Vraag dan op direct een vrijblijvende offerte aan via deze pagina: M2M simkaart.

5/5 - (1 stemmen)

Laat een bericht achter

17 + 14 =