Bellen in het buitenland

Home » Nieuws » Buitenland » Bellen in het buitenland

Op deze pagina geven wij meer informatie over bellen in het buitenland. Wij hebben ook een bericht over bellen vanuit het buitenland. Bij bellen in het buitenland bespreken wij een combinatie van lokaal bellen in het land waar je bent en bellen in het buitenland naar andere landen. Bij bellen vanuit het buitenland bespreken wij de mogelijkheden voor bellen vanuit het buitenland naar een ander land, zoals Nederland. Welke simkaart is het meest geschikt voor jouw situatie en waar moet je op letten bij de verschillende simkaarten?

Prepaid bellen in het buitenland

Het grote verschil met een nationale simkaart uit eigen land en een internationale simkaart is het feit dat je minder of geen roamingkosten hoeft te betalen. Met een internationale prepaid simkaart ben je altijd voordeliger uit wanneer je in het buitenland bent, het gebruik van een Nederlandse simkaart in het buitenland is namelijk altijd duurder. Er zijn speciale providers die zich specifiek richten op internationaal bellen of goedkoop bellen in het buitenland. Eén voorbeeld is World Mobile. Bij dit soort providers vul je het land in waar je bent en het land waar je contact mee zoekt waarna de tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet in beeld verschijnen. Het enige nadeel is wel dat je dan een andere simkaart moet gebruiken en dus een ander nummer hebt. Het is daarentegen wel vele malen goedkoper dan het gebruik van een Nederlandse simkaart in het buitenland dus het is het overwegen zeker waard. Daarbij hanteert World Mobile als één van de weinige providers helemaal géén roamingskosten in combinatie met een vast tarief in veel verschillende landen. Lees hier alles over deze prepaid provider: .

Wij verkopen sinds kort World Mobile in onze webshop. Onderstaand kun je via de widget direct de simkaart toevoegen. Voor meer info klik je op de link hierboven wat naar de uitgebreide review pagina gaat van deze provider.

Lokaal bellen in het buitenland

Ben je van plan om lokaal te bellen in het buitenland? Dan is het waarschijnlijk het meest voordelig om een lokale simkaart aan te schaffen in het land zelf, bijvoorbeeld op het vliegveld wanneer je arriveert in het land van bestemming. De tarieven van een lokale simkaart zullen hoogstwaarschijnlijk voordeliger zijn dan de tarieven van een internationale simkaart, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Wil je met de simkaart ook bereikbaar zijn voor telefoontjes uit een ander land dan is het meestal handiger om een internationale simkaart te gebruiken zoals de simkaart van World Mobile. Vooral wanneer je in een land van de Europese Unie bent is dit een stuk voordeliger.

Mocht je ook meer informatie willen lezen over “Bellen naar het buitenland”, dus specifiek van Nederland naar een ander land, bekijk dat deze pagina: Goedkoop bellen naar het buitenland. Hier staat specifiek omschreven wat de voordeligste opties zijn om te bellen naar andere landen vanuit Nederland. Ook kun je op deze pagina klikken naar verschillende landen waar ieder land specifiek wordt behandeld.

Rate this post

Laat een bericht achter

4 × een =