Beltegoed cadeau geven

Home » Nieuws » Beltegoed & Opwaarderen » Beltegoed cadeau geven

Iedereen ervaart het probleem wel eens, je hebt een verjaardag maar je hebt werkelijk waar geen enkel idee wat voor cadeau je kunt geven. In dit bericht geven wij jou de oplossing voor dit probleem, een cadeau wat voor iedereen handig is tegenwoordig. Omdat iedereen steeds meer mobiele telefonie gebruikt is het ideaal om iemand beltegoed cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Natuurlijk moet de jarige wel beschikken over een prepaid simkaart, anders kun je er altijd nog een prepaid kaart bij bestellen. Bij de meeste providers zijn deze kaarten namelijk gratis. Je kunt op twee verschillende manieren beltegoed cadeau geven:

Cadeaukaart

Je kunt beltegoed cadeau geven d.m.v. een cadeaukaart. Deze kun je eenvoudig online bestellen. Vervolgens bepaal je helemaal zelf hoeveel euro jij op de beltegoed kaart wilt zetten, vaak bestaan de keuzes uit: €10,- tot wel €150,- euro. Je kunt de cadeau kaart ook nog leuk laten verpakken met verschillende thema’s als: “verjaardag”, “huwelijk”, “beterschap” en nog veel meer.

Algemene voorwaarden:
– Het tegoed van een beltegoed kaart hoeft niet in 1x besteed te worden, je kunt er een saldo op laten staan voor een volgende aankoop. Daarnaast kun je ook een grotere aankoop doen dan het saldo wat op je cadeau kaart staat, je betaald het rest bedrag dan gewoon via iDEAL.
– De beltegoed cadeau kaart is 3 jaar na aankoop geldig.

Cadeau via mobiele nummer

Naast een cadeau kaart kun je het tegoed ook laten storten op het mobiele nummer van de cadeau ontvanger. Op deze manier zal het de ontvanger geen moeite kosten om het saldo op zijn tegoed bij te schrijven. Als het cadeau bestemd is voor een persoon die niet erg handig is met mobiele telefoons of misschien beperkt is door andere omstandigheden is deze manier van cadeau geven een stuk gemakkelijker voor de ontvanger. Je kunt via internet gemakkelijk het gewenste 06 nummer invoeren en een bedrag uitkiezen en vervolgens betalen via iDEAL of creditcard.

Beltegoed cadeau geven in het buitenland

Heb jij vrienden of familie in het buitenland en wil je ook prepaid beltegoed cadeau geven? Dit kan natuurlijk ook! Je hebt keuze uit ongeveer 50 verschillende landen, zowel landen buiten als binnen europa. Hier geldt dezelfde werkwijze als cadeau geven via mobiele nummer. Je voert het mobiele nummer in, kiest het gewenste bedrag en betaald vervolgens (in deze situatie dien je vaak wel met creditcard te betalen).


Andere berichten over Beltegoed:
Beltegoed Opvragen
Gokken met Beltegoed


Beoordeel ons

Laat een bericht achter

3 × 2 =