Beste iPhone Apps

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Beste iPhone Apps

beste iphone apps logoDe iPhone is één van de populairste smartphones op dit moment. Een groot voordeel is dat je in de App Store allerlei apps kun downloaden. Je kunt er van alles vinden: van recepten tot zeer verslavende games. In deze post kun je lezen welke applicaties voor de iPhone op dit moment het beste zijn. Hieronder staat een top 5 van apps die eigenlijk niet mogen ontbreken op jouw iPhone. Ze zijn allemaal gratis verkrijgbaar!

1. Buienradar (gratis)

Wanneer je naar buiten gaat en zeker wilt weten of je een paraplu moet meenemen, biedt deze iPhone applicatie een uitkomst! Met de dynamische weerkaart ben je snel op de hoogte van het weer. Er is zelfs de mogelijkheid om in te zoomen op jouw locatie om te kijken of de bui toch misschien langs je heen trekt.

2. Minion Rush (gratis)

Deze game app is gemaakt naar aanleiding van de film Despicable Me. De minions spelen de hoofdrol in de game. Dit zijn de bekende humoristische gele poppetjes uit deze film. De bedoeling is dat je door verschillende levels rent en zoveel mogelijk fruit verzamelt.

3. IMDb (gratis)

Als je een film wilt kijken en je weet niet of deze de moeite waard is, kan de IMDb applicatie handig zijn. Via deze iPhone app kun je kijken hoeveel sterren deze film krijgt en welke acteurs er meespelen. Je kunt ook zelf filmbeoordelingen toevoegen aan de database van IMDb.

4. Recept van de dag – 24Kitchen (gratis)

Deze applicatie stuurt je iedere dag een nieuw recept voor een lekkere gezonde maaltijd. Dit kan handig zijn als je wat inspiratie nodig hebt voor je avondeten. Het kan namelijk best lastig zijn om elke avond iets origineels en lekkers te koken! Als je deze app op je iPhone installeert, kun je in de bus/trein onderweg al snel bekijken wat je gaat eten.

5. Candy Crush (gratis)

Dit puzzelspelletje is zeer verslavend! Het spel is wereldwijd al 500 miljoen keer gedownload. Elk level heeft een doel: hoeveelheid punten halen of stukken fruit wegspelen. Het kan knap lastig zijn omdat je een bepaald aantal zetten krijgt per level.

Tot zo ver de top 5 van de beste iPhone applicaties. Als je meer wilt weten over handige iPhone apps kun je het beste even rondvragen in je omgeving. Op deze manier kun je nog veel meer handige apps ontdekken!


Wat vind jij de Beste iPhone Apps?

Laat een bericht achter

5 − vier =