Beste prepaid telefoon

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Beste prepaid telefoon

Prepaid gebruikers zijn over het algemeen niet op zoek naar een dure high-end smartphone met allerlei features. Dit omdat de prijs zwaar weegt in de keuze voor een telefoon, daarnaast gaat het meestal om een tweede telefoon om bijvoorbeeld mee naar het buitenland te bellen. Ook voor senioren en kinderen kan prepaid bellen interessant zijn en is een dure smartphone niet nodig. Maar we willen tegenwoordig wel meer dan alleen bellen en sms’en. Gelukkig is er een ruim aanbod in budgettelefoons (rond of onder de 100 euro) en hiervan hebben wij een top 3 beste prepaid telefoon samengesteld. Het gaat hierbij om smartphones die over voldoende mogelijkheden beschikken, gebruiksvriendelijk en goedkoop zijn.

Beste prepaid telefoon


Alcatel OT Pop C7

1. Alcatel One Touch Pop C7

Dit toestel staat op nummer 1 omdat het een goedkope smartphone betreft die goed in de hand ligt, voorzien is van een besparingsmodus en soepel verloopt. Daarnaast heeft het toestel voor een budgettelefoon een redelijk groot scherm. Deze telefoon is handzaam en makkelijk in gebruik. Het werkgeheugen van 1GB is uit te breiden met een micro SD-kaart.

Specificaties

  • Afmetingen: 141 x 71.8 x 9.9 mm;
  • 5.0 megapixel camera;
  • 5.0-inch scherm.

Info & Bestel


Meer informatie over de Alcatel OT Pop C7

2. LG Leon grijs

lg-leon-grijsDeze budgetsmartphone van LG heeft een strak design, is compact en draait op Android 5.0 (Lollipop). Dit betekent dat je gebruik maakt van de meest recente Android-functies. Ook is het met dit model mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet via 4G. De camera is goed en is voorzien van een Led flitser. Minpunten die in reviews worden genoemd zijn het opslaggeheugen van 8GB, terwijl dit wel gemakkelijk is uit te breiden met een micro-SD-kaart, en de vrij lage schermresolutie. Desondanks is dit een prima smartphone met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Specificaties

  • Afmetingen: 129.9 x 64.9 x 10.9 mm;
  • 5.0 megapixel camera;
  • 4.5-inch scherm.

Info & Bestel

3. Alcatel One Touch PIXI 3 (4.5) 3G Black

Alcatel -One-Touch-Pixi-3-4.5De Alcatel One Touch PIXI 3 (4.5) is een van de goedkope Alcatel One Touch smartphones. De smartphone is wel voorzien van internet en apps als WhatsApp, Snapchat en Netflix. Ook kun je de navigatie gebruiken door de GPS-ontvanger en heeft het toestel een camera aan zowel de voorzijde als de achterzijde. Wat met name gunstig is aan dit toestel is de lange accu duur, tot wel 12,5 dag stand-by. Het toestel draait op Android Kitkat (4.4). Het geheugen van 4GB is uit te breiden met een Micro-SD kaart. Wat als een minpunt wordt genoemd is het grote scherm met een lage resolutie, wat je vaker ziet bij smartphones met deze specificaties in deze prijscategorie.

Specificaties

  • Afmetingen: 132,2 x 65,1 x 10 mm;
  • 5.0 megapixel camera;
  • 4.5-inch scherm.

Info & Bestel
 

Klik hier voor de top 3 beste prepaid telefoon van 2013.
Iedereen wil tegenwoordig graag een smartphone, zonder Whatsapp hoor je er niet helemaal meer bij. Helaas heeft niet iedereen het budget om de nieuwste en hipste smartphone aan te schaffen. Ik ben op zoek gegaan naar prepaid telefoons die ongeveer dezelfde mogelijkheden hebben als de “duurdere” varianten. Vervolgens heb ik een top 3 samengesteld van de beste prepaid telefoon (budgettelefoons). Als laatste heb ik de prijzen opgezocht van een los toestel bij twee betrouwbare telefoonsites: Studentmobiel en Belsimpel.

Studentmobiel

Studentmobiel

Belsimpel

Belsimpel

Samsung Galaxy Fame

€158 (wit)

€158 (blauw)

€116 (wit)

€119 (blauw)

Nokia Lumia 520

€140 (wit)

€140 (zwart)

€125 (wit)

€128 (zwart)

Huawei Ascend Y 300

€139 (wit)

€139 (zwart)

€135 (wit)

€135 (zwart)

Beste prepaid Telefoon

beste-prepaid-telefoon-samsung-galaxy-fame

1. Samsung Galaxy Fame

De Samsung Galaxy Fame wordt als (beste) prepaid telefoon goed beoordeeld en staat op 1 in deze top 3 van de beste smartphones. Gebruikers geven aan dat deze telefoon handzaam is en gemakkelijk in de broekzak past. De Galaxy Fame is zeer geschikt om op internet te surfen en YouTube filmpjes te bekijken. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Er wordt op internet gesproken over een “Budgettelefoon” met alle opties die je nodig hebt.

Specificaties
– Afmetingen: 113x62x12 mm
– 5 megapixel camera,
– 3,5 inch scherm

2. Nokia Lumia 520

Nokia-Lumia-520-prepaid telefoonDe kwaliteit van de camera van deze telefoon is hetzelfde als de Samsung Galaxy Fame en het scherm is zelfs ietsje groter. De camera beschikt over verschillende functies die je foto’s/filmpjes nog mooier kunnen maken. Een bijzonderheid aan deze smartphone is dat hij is voorzien van het besturingssysteem Windows Phone 8.0. Daarnaast kun je veel telefoons (bijvoorbeeld) in winter niet bedienen met je warme handschoenen aan. Het touch screen van de Lumia 520 is zo ontwikkeld dat je hem kunt bedienen met je handschoenen aan.

Specificaties
– Afmetingen: 120x64x10 mm
– 5 megapixel camera
– 4.0 inch scherm

3. Huawei Ascend Y300

Huawei-Ascend-Y300-prepaid-smartphoneHet merk Huawei is in de telefoonbranche relatief nieuw. Het merk is afkomstig uit China en is in Nederland nog niet heel bekend. De Huawei Ascend Y300 heeft een mooie strakke vorm. Het toestel is uitgerust met hardware die ervoor zorgt dat het toestel snel blijft, ook als je met meerdere dingen tegelijk bezig bent. Gebruikers geven aan dat ze tevreden zijn over de accu duur omdat deze lang meegaat.

Specificaties
– Afmetingen: 125x64x12 mm
– 5 megapixel camera
– 4.0 inch scherm.

Als je nog meer wilt weten over deze “beste” telefoons kun je op verschillende sites meer informatie vinden. Zoals je hier hebt kunnen lezen: als je graag een smartphone wilt, hoef je niet perse honderden euro’s te betalen. Er zijn genoeg telefoons met genoeg mogelijkheden die niet zo duur zijn.


WAT IS VOLGENS JOU DE BESTE PREPAID TELEFOON?

 

 

Laat een bericht achter

*