22 Reacties

Hoi,
Ik was tips voor het leren aan het zoeken toen ik per ongeluk op een soort rare advertentie klikte… toen kreeg ik direct een melding dat er een virus op mijn iPhone zit. Hij werkt nog wel, maar wat denken jullie dat ik het best kan doen?

Mo Maghsoudi

Hoi Noa,

Waarschijnlijk is er niets aan de hand. Dat soort advertenties zijn er puur om je te verleiden om een virusscanner te installeren.
Voor de zekerheid kun je even een back-up maken van je bestanden.

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.NET

het lukt me niet het virus van mijn Asus Padfone te verwijderen.

Merel

Hoi Cor,

Vervelend.
Ik kan vanaf hier natuurlijk niet zien wat het probleem is, dus je kunt het beste even naar een telecom winkel gaan om te vragen of zij er iets mee kunnen.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

sarah

bij mij werkt het ook niet. ik zie de hele tijd het apple logo verschijnen, maar mijn probleem is ik weet niet of ik een virus heb. als ik een van me apps open val mijn telefoon uit en kom er ongeveer 15 keer het apple logo. wat moet ik nu doen?

Merel

Beste Sarah,

Met dit probleem hebben wij geen ervaring.
Ik adviseer je om even met je iPhone langs een winkel te gaan, als het niet lukt om het eventuele virus te verwijderen.
Zij kunnen gerichter kijken wat er aan de hand is en dit eventueel oplossen.
Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Evie

Ik hen een video geopend en sindsdien loopt hij steeds vast, wat lan ik doen?
Gr.

Petra

Beste Evie,

Dat is vervelend, zoals je hierboven in de reacties kunt lezen zijn wij hier geen specialist in. We weten ook niet om welke het telefoon het gaat? We hebben een aantal pagina’s met “geheime codes” voor diverse merken van telefoons waarmee je jouw smartphone bijvoorbeeld kunt resetten. Kom je er niet uit? Ga dan even langs bij een telefoonwinkel of reparatiewinkel.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Colin

Een klasgenoot heeft me een website opgestuurd. Er stond toen: ‘Pagina niet gevonden.’ Sinds toen volgt mijn Twitter account een hoop mensen die ik niet ken. Ik heb het wachtwoord veranderd, maar nu volg ik ineens nog sneller andere, onbekende accounts.
PS: Ik heb een iPhone 5s.

Petra

Beste Colin,

dat is vervelend! Je kunt je iPhone volledig resetten. Zie de reacties hierboven!
Succes.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Mark

Hallo,
als je je iphone 4 terug zet in de fabrieksinstellingen, wordt je beltegoed dan ook gewist als je die erop hebt staan?
Groetjes

Petra

Beste Mark,

Nee je beltegoed staat op je simkaart, dit heeft niks te maken met je telefoon. Je kunt jouw iPhone 4 dus gewoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Danny de Boer

ik heb een virus op me telefoon (Samsung Galaxy Pocket Neo) en als ik me telefoon reset en terug naar de fabrieks instelingen doe en ik hem weer opstart ( wat best lang duurt, 10 minuten ofzo) staat die virus er nog steeds op. kunnen jullie me hier alsjeblieft mee helpen?

Petra

Beste Danny,

wat vervelend! Wij zijn helaas geen specialist op dit gebied. Je kunt het beste informeren bij een telefoonwinkel of reparatieshop. Misschien kan je telefoon opgestuurd worden naar de leverancier/fabrikant? Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Sjeeda

Ik heb laatst per ongeluk een advertentie geopend op een website via facebook. Nu krijg ik elke dag in de herrineringen app een herinnering of ik goedkope merkkleding of brillen wil kopen, waarna eronder een website vermeld staat. Ook krijg ik een email van icloud met de vraag of ik mij wil aanmelden voor de herinneringenlijst van dezelfde advertentie. Als ik deze uit de herinneringenlijst verwijderd komt het een halve dag later weer terug. Als ik mijn telefoon vergrendel komt deze herinnering standaard als een balkje op de achtergrond. Hoe kom ik hier vanaf (zonder te resetten) ?

Petra

Beste Sjeeda,

Wij hebben hier helaas geen verstand van en wij hebben hier ook nog nooit eerder van gehoord. Hopelijk heb je al een oplossing gevonden en anders kun je altijd nog langs een Apple Store.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Andy

ik heb hier een kurio kinder telefoon er zit een virus op en krijg hem nog niet meer aan wat kan ik hier nog mee mvg

Petra

Beste Andy,

Wij kunnen je hier helaas niet mee helpen, misschien kun je de telefoon terug brengen of retourneren naar de aanbieder zodat de telefoon opgestuurd kan worden naar de fabrikant? Of je kunt het proberen bij een telefoon reparatie winkel. Succes in ieder geval! Hopelijk krijg je het toestel weer aan de praat.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

nasser

Bij mij samsung wil ik mijn telefoon resetten maar het lukt niet

admin

Beste Nasser,

Ik zou je graag willen helpen maar weet niet of er een bepaalde foutcode wordt gegeven of wat er specifiek mis gaat. Wellicht kan jouw provider je helpen?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

E. Slendebroek

Hallo het lukt mij niet om van een virus af te komen van mij iPhone

Petra

Beste Slendebroek,

Wat vervelend! Je kunt je iPhone volledig resetten, zie onze post over geheime iphone codes. Let er wel op dat je een back-up maakt van al je bestanden zoals foto’s en dergelijke want je toestel wordt helemaal teruggebracht naar de fabrieksinstellingen. Mocht dit geen optie zijn of niet lukken, bezoek dan een Apple store. Wij wensen je veel succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *