17 Reacties
Erik Spijker

Na de storing (vanaf 10 maart 2017, tot ik een week later een nieuwe SIM ontving), heb ik weer aansluiting. Ik gebruik Delight alleen voor inkomende gesprekken, en heb dus na de eerste opwaardering vier jaar geleden ook nog nooit bijgeladen.
Het grootste nadeel van Delight is dat je er geen zakelijke nummers mee kunt bellen. Dus wanneer je onderweg een garage wilt bellen om een afspraak te maken: Lukt niet. Erg onhandig ! Uitgaand verkeer daarom vrijwel alleen van mijn vaste aansluiting, of met een andere provider.

Son Tran

Mijn Delight simkaart heeft een nummer 0659800724. en 0659375763. Op 11 maart 2017 heb ik een beltegoed van € 10.
De code 9305274675 en serienr. 001511954152.
Ik ging opwaarderen met mijn mobiels. ze zeggen: mobiel net werk niet beschikbaar en Geen netwerk
Wilt u mij helpen aub.
Alvast bedankt

Merel

Beste Son,

Wij zijn niet de provider Delight Mobile en hebben dus ook geen inzicht in jouw prepaid-zaken.
Je kunt het beste even contract opnemen met de klantenservice van Delight Mobile.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

el koster

Inderdaad. Op mijn telef. Ook niet te vinden. Nu beloven ze een nieuwe simkaart te sturen. Moet je wel van alles invullen. Al maanden last van geen netwerk. Wie heeft ervaring met hun verzoek om om nieuwe simkaart te vragen?

Michael

Ben al enige tijd klant bij Delight maar heb nu besloten om over te gaan stappen. Er is nu al vier dagen geen netwerk, dus ben telefonisch helemaal niet bereikbaar. Ze geven een vage instelling die je moet uitvoeren, deze instelling bestaat helemaal niet op mijn telefoon. Vorig jaar hadden ze een soort gelijke storing, en toen was ook 5 euro beltegoed beloofd die ik nooit heb gehad.Hoop over te kunnen stappen met nummer behoud, al heb ik al gelezen dat ze hier ook geld voor vragen. Eigenlijk had ik vorig jaar al over moeten stappen, af rader deze provider.

Carlos

Nummerbehoud hebben ze uitgevoerd bij Delight. Nu kan ik nog wel telefoontjes ontvangen maar niet meer zelf bellen. Klantenservice…onbereikbaar. Ik ben deze provider helemaal zat. Trouwens, mijn sms-jes naar Marokko kwamen nooit aan, maar wel van mijn tegoed afgeschreven.

Carlos

Mijn nieuwe telefoon kan geen normale card aan. Dus een micro-card aangevraagd. Kreeg deze, moest dan Delight bellen en dan zou mijn oude nummer weer komen. De vrouw aan de telefoon leek onderhand geen Nederlands te spreken. Maar goed, het was in orde. Niet dus…Wil ik bellen, krijg ik de melding dat doorschakeling geaktiveerd is (terwijl deze op mijn telefoon uitstaat), en verbinding wordt verbroken. Geen bellen dus. Bellen naar klantenservice weer…onbereikbaar…twee dagen geprobeerd. Op e-mail wordt niet gereageerd. En trouwens, al mijn sms-sjes naar Marokko zijn nooit aangekomen, maar wel van mijn saldo afgeboekt.
Ik ben Delight zat. Service van lik-me-vestje.

Delight Mobile Scandal

DELIGHTMOBILE Echt gewoon SCHANDALIG, Toen ik hun had gevraagd om mijn voicemail aan te zetten hebben ze dat gedaan en sindsdien krijg ik niet altijd meer smsjes binnen van vrienden enz en staat de telefoon op altijd doorschakelen en na vaak met hun gebeld te hebben lukt het ze niet eens om het op te lossen ‘doe maar je simkaart eruit en dan er weer in’ hebben ze al zo vaak gezegd maar zonder succes en voor die klantenservice moet je gemiddeld een halfuur wachten voor je geholpen wordt! En bel ik vandaag weer omdat ze dagelijks geopend zijn en 2 keer vandaag al in de ochtend weer en nemen ze op na een halfuur en zeggen ze dat de klantenservice gesloten is en voor je wat kan zeggen hangen ze alweer op DELIGHTMOBILE SERVICE ECHT GEWOON SLECHT EN SCHANDALIG

NET WEER GEBELD EN DAN ZEGGEN ZE DAT ZE BIJNA DICHT GAAN.. EN DAN WEER HAAL JE SIMKAART ERUIT EN DAN DIT EN DAT EN DAN BELLEN WE OVER 5 MINUTEN TERUG. EN OPEENS GEEN NETWERK MEER EN NIEMAND DIE TERUGBELT! NOU VOOR WIE ZIJN EIGEN NUMMER NIET WIL KWIJTRAKEN NIET NAAR DELIGHT TENZIJ JE VAN EEN SLECHTE SERVICE HOUDT!

amnouh

Mijn simkaart doet het niet meer het is de tweede keer dit jaar
Vorig keer moest ik een andere simkaart kopen toen hebben ze mijn oude nummer
bij de nieuw simkaart gedaan maar het is vervelend elk keer ………

en nu weer moet ik ander simkaart bestellen.

Hoe a wiersma

Zit al 2 dagen zonder verbinding kan geen verbinding met delight krijgen heb geprobeerd te bellen en word Door verbonden en dan verbroken das niet zo mooi.

Ernest

Ik heb een nieuwe simkaart aangevraagd omdat ik een microsim nodig had, ik belde Delight om mijn oude nummer over te zetten op mijn nieuwe simkaart. Sinds dient heb ik alleen maar ellende. Ik kan niet bellen wel gebeld worden. Ik heb de klantservice wel 50 keer aan de lijn gehad. Ze zijn erg onprofessioneel, ze weten niet wat ze doen. En ze zijn zo onaardig. Ik vind dit erg triest voor z’n groot netwerk. Zijn die gasten niet opgeleid? Diep triest.
Ik heb hierdoor de keuze gemaakt over te stappen naar lyca of simyo en dat geld ook voor de rest van mijn Family en vrienden.
Delight mobile, grote schande wat betreft jullie klantenservice.

mustafa

ik gebruik al 2 jaar, mijn 4 familieleden ook gebruikt delightmobile, wat stom ik kan niet naar mijn werk vaste nummer bellen, ik belde delight service en onardige vrouw
schreeuwt tegen me. ja dat dit… ja sommige bedrijf vaste nummers u kunt niet bellen en zoo. wat onzin… warooooommmmm ??????… ik heb genoeg beltegoed en extra belminuten..
gewoon weg naar andere provider.
delight gewoon slechtste provider……

Joost

Tarieven voor het ontvangen van gesprekken in het buitenland zijn aangepast. Eerst betaalde je een paar centen per ontvangen oproep, echter was ik plots niet meer bereikbaar!
Bleken ze de tarieven voor het ontvangen van gesprekken in het buitenland te hebben aangepast naar 150 centen per minuut.
Fijn om te weten. Dus hier heb ik ook niets meer aan. Weggooien die kaart.

admin

Hi Joost,

Dit hebben wij inderdaad vaker gehoord en enkele kergen gezien! Delight past vaker opeens tarieven aan zonder klanten hiervan op de hoogte te stellen. Dit is natuurlijk niet zo netjes. Bedankt voor het opmerken! 🙂

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Delight

Na veel zoeken op internet kom ik uit bij Delight. Supergoedkope Prepaid met bundels. Overgestapt naar delight. eerst opgewaardeerd en voor 10 euro een bundel gekocht met 300 belminuten. Op een dag moest ik dringend de huisarts bellen. dat kon dus niet. Gebeld met Delight en ze legden uit dat bedrijfsnummers niet gebeld kunnen worden. Bij bedrijfsnummers denk ik aan 0900 nummers ed. waar ik mee zou kunnen leven. Maar volgens delight is het elk nummer wat bij het telefoonboek geregistreerd staat als bedrijf of instelling etc… En mijn huisarts valt daaronder terwijl deze echt een huisnummer heeft. Sterker nog bij navraag blijkt dat mijn huisarts zelfs een particulier KPN abonnement heeft, maar omdat hij in het telefoonboek staat als huisarts kon ik m niet bellen. Terwijl er letterlijk staat op hun site alle Nederlandse nummers. Toch maar extra levensreddende beltegoed gekocht buiten mijn bundel. In de zelfde periode moest ik mijn fysiotherapeut bellen. Een 088 bedrijfsnummer. Geen extra kosten etc.. Onmogelijk ook met genoeg tegoed. 0800 nummer van mijn verzekering? Mijn wegenwacht? normaal gratis, maar hoeveel tegoed je ook hebt, Delight blokkeert het. Met delight gebeld en zij bevestigen alles terwijl op hun site er niets over staat. Ik heb 112 niet geprobeerd omdat het niet mag, maar verbaast me niets als dat ook geblokkeerd is. Kortom, als je levensmoe bent en een keer kans wilt lopen ergens dood te bloeden, autopech wilt hebben en het 0800 nummer van je wegenwacht niet kunnen bellen of andere nare situaties kies dan voor delight.

delight is juist helemaal geen goede provider. ik.ben bina 4 maanden bezig geweest om de snelheid van het mobiel internet hoger te krijgen
heb ze meedere malen.gebeld zoon ruime 30 keer en iedere keer werd je gewoon afgescheept met een smoes van.ja.je moet afwagten!
na 4 maanden en een.hoop elende. is de snelheid opeens normaal. hopen dat het zo ook blijft want hoor van veel mensen.dat dat constant
schomelt. en ik.maar iedere maand. opwaaderen. als.het gedoe weer begint stopt ik met delight heb al een simkaartje ligge dus overstappe duurt voor mij maar 5 minuten

gedult is nu op !

julian

Waat is de activation code voor internet?
waat is de profile naam?
waat is de apn naam ?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *