Goedkoop bellen naar Oostenrijk

Home » Nieuws » Buitenland » Goedkoop bellen naar Oostenrijk

Voor ons Nederlanders is Oostenrijk een populaire vakantiebestemming. Vooral in de winter is een wintersport naar Oostenrijk natuurlijk ideaal. Doordat Nederlanders veelal op vakantie naar Oostenrijk gaan en men daarnaast wel eens familie, vrienden of collega’s in Oostenrijk heeft zitten, is er regelmatig interesse in bellen naar Oostenrijk. Dat wil je natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk doen. Welke mogelijkheden zijn daarvoor met prepaid? Lees hier meer over goedkoop bellen naar Oostenrijk!

Bel- en sms tarieven Oostenrijk

De tarieven voor het bellen en sms’en naar het buitenland, verschillen per land en provider. Voor een overzicht van alle landen kun je op deze pagina terecht. Hieronder tonen we de goedkoopste tarieven voor het prepaid bellen en sms’en naar Oostenrijk. Ook zie je de starttarieven van deze providers. Direct een prepaid simkaart aanschaffen is mogelijk door op een van de bestelknoppen te klikken.

ProviderStarttariefBellen naar OostenrijkSMS naar OostenrijkBestellen
Simyo€ 0,00€ 0,23 € 0,07BESTEL
KPN€ 0,00€ 0,23 € 0,07BESTEL

Bellen en sms’en in Oostenrijk?

Bevind je je in Oostenrijk of ga je naar Oostenrijk? Dan gelden voor bovenstaande goedkope prepaid providers (Simyo en KPN) dezelfde tarieven als in Nederland! Zo betaal je bij Simyo slechts 10 cent per minuut of sms in Oostenrijk. Dat maakt Simyo de goedkoopste provider. Bij KPN betaal je 20 cent per minuut en 15 cent per sms.

Let er wel op dat dit de tarieven voor bellen en sms’en binnen Oostenrijk of naar andere landen binnen de EU zijn. Voor landen buiten de EU gelden andere tarieven. Bekijk hier een overzicht van de tarieven voor prepaid bellen per land.

Goedkoop naar Oostenrijk bellen en sms’en

Aangezien Oostenrijk een EU-land is, zijn de tarieven voor bellen en sms’en naar Oostenrijk goedkoop. Zowel bij Simyo als KPN betaal je 23 cent per minuut om te bellen en 7 cent per verstuurde sms naar Oostenrijk. Wil je dus goedkoop bellen naar Oostenrijk, dan zijn beide aanbieders geschikt.

Waarom naar Oostenrijk bellen?

Zoals eerder al is beschreven, zijn Nederlanders vrij vaak in Oostenrijk te vinden (vooral in de vakantieperiodes). Daarom is er regelmatig belverkeer tussen Nederland en Oostenrijk. Dat is de reden dat goedkoop naar Oostenrijk bellen met prepaid fijn is.

Rate this post

Laat een bericht achter

vier × 3 =