Gratis eSIM prepaid?

Home » Nieuws » eSIM » Gratis eSIM prepaid?

Met de komst van eSIM is het mogelijk prepaid te gebruiken zonder daar een simkaart bij nodig te hoeven hebben. Je maakt namelijk gebruik van de eSIM-functionaliteit in je telefoon en hebt als het ware een ‘virtuele simkaart’.

Het is niet voor iedereen even duidelijk hoe het precies zit met eSIM. Is dit gratis, en wat komt er kijken bij het kiezen voor prepaid eSIM? Lees verder voor meer informatie over gratis eSIM prepaid en wat daarbij komt kijken!

Gratis eSIM prepaid bestellen

Wanneer je voor prepaid kiest en hierbij graag eSIM wilt in plaats van een prepaid simkaart, zul je merken dat de keuze momenteel nog niet zo groot is. Alleen Simyo biedt namelijk eSIM voor prepaid aan. Gelukkig kun je bij Simyo gratis eSIM prepaid bestellen! Hoewel je €5,- euro betaalt voor een simkaart, ontvang je hierop €7,50 beltegoed. Bovendien betaal je natuurlijk geen verzendkosten, omdat je geen fysiek product (simkaart) ontvangt. Op deze manier heb je dus gratis prepaid eSIM.

Hieronder zie je alle mogelijkheden bij Simyo. Je kunt ook kiezen voor meer beltegoed, waarbij het voordeel is dat je meer extra gratis beltegoed krijgt. Druk op de bestelknop om direct naar de website van Simyo te gaan en eSIM prepaid te bestellen.

Scroll / swipe naar rechts op mobiel

Provider
Bellen
SMSStart
tarief
Per MBKosten
Simkaart
 
Simyo
(€7,50 beltegoed)
€0,10
€0,10
1e min

€0,02€5,-

BESTELLEN
Simyo
(€22,50 beltegoed)
€0,10€0,101e min

€0,02€15,-

BESTELLEN
Simyo
(€35,- beltegoed)
€0,10€0,101e min

€0,02€25,-

BESTELLEN

Zijn er extra kosten verbonden aan eSIM?

eSIM zelf is gewoon gratis. Je betaalt niet extra om gebruik te kunnen maken van eSIM. Dat komt doordat het een functionaliteit is die al in je telefoon is ingebouwd.

Wanneer je prepaid eSIM wilt, betaal je dus eigenlijk alleen voor de kosten van het beltegoed. Aangezien je bij Simyo meer beltegoed ontvangt dan de kosten die je maakt, maak je eigenlijk gebruik van ‘gratis eSIM prepaid’. Sterker nog, je ontvangt €2,50 extra gratis tegoed.

Wat komt er verder kijken bij prepaid eSIM?

Gebruik maken van eSIM heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo heb je geen fysieke simkaart meer nodig & hoef je hier niet meer op te wachten en je kunt gebruik maken van dual sim bij bijvoorbeeld iPhones. Bovendien is eSIM beter voor het milieu. Verder zijn er nog voldoende andere voordelen.

Wel is het van belang dat je telefoon eSIM ondersteunt. Dit is bij oudere telefoons namelijk niet het geval. Aangezien eSIM voor mobiele telefoons een vrij nieuwe functionaliteit is, is het alleen bij nieuwere telefoons mogelijk om gebruik te maken van eSIM. Tijdens het bestellen dien je aan te geven welke telefoon je hebt en krijg je te zien of jouw smartphone eSIM ondersteunt.

Laat een bericht achter

20 − 4 =