Prepaid simkaart nieuw nummer?

Home » Nieuws » Prepaid » Prepaid simkaart nieuw nummer?

Wanneer je een prepaid simkaart hebt, heb je natuurlijk ook altijd een telefoonnummer. Het kan echter, om wat voor reden dan ook, gewenst zijn om een nieuw nummer aan te vragen. Heb je interesse in een prepaid simkaart met nieuw nummer, of heb je al een simkaart en wil je hier een nieuw nummer voor aanvragen? In dit artikel lees je alles wat je nodig hebt voor het ontvangen van een nieuw telefoonnummer!

Prepaid simkaart & nieuw nummer aanschaffen?

Het fijne van een prepaid simkaart is dat je direct een nieuw telefoonnummer ontvang wanneer je de simkaart bestelt. Op die manier kun je eenvoudig en snel een nieuw nummer krijgen. Hieronder zie je de beste en meest populaire prepaid simkaarten. Bestel nu en je ontvang snel je prepaid simkaart met nieuw nummer.

Provider
Bellen
Per MBSMSStart
tarief
Kosten
Simkaart
 
Simyo - Goedkoopste prepaid
Tijdelijk Exclusief via PrepaidSimkaart.net:

€12,50,- Gratis beltegoed
€0,10
€0,01€0,10
1e min

€5,-

BESTEL
Simyo - Goedkoopste prepaid -
Tijdelijk Exclusief via PrepaidSimkaart.net:
€27,50,- Gratis beltegoed
€0,10€0,01€0,101e min

€15,-

BESTEL
KPN
(€10,- beltegoed)
€0,20€0,01€0,151e min

€5,-

BESTEL
SIMKAARTEN VOOR BELGIE


Mobile Vikings
(Alleen voor Belgie)
€0,120,8 cent0,8 cent1e min

Gratis

BESTEL

Voordelen van een prepaid simkaart met nieuw nummer

Een nieuwe prepaid simkaart & nieuw nummer, wat zijn hier eigenlijk de voordelen van? We zetten deze voordelen hieronder voor je op een rijtje:

  • Je kunt niet meer lastig gevallen worden. Vaak genoeg kiest men voor een nieuw nummer vanwege privacy. Je kunt dan je oude simkaart met oude nummer weggooien en je nieuwe prepaid simkaart met je nieuwe nummer gebruiken.
  • Een simkaart met nieuw nummer is een handige tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor het bellen, sms’en en internetten op vakantie.
  • Je kunt gebruik maken van dual sim.
  • Het is mogelijk om je nieuwe nummer te gebruiken voor bepaalde diensten, zoals sms-diensten. Let er hierbij wel op dat je van een veilige dienst gebruik maakt.
  • Je hoeft niet gelijk een abonnement af te sluiten om een nieuw nummer te krijgen. Dit kan simpel door een prepaid kaart te kopen.

Voldoende redenen dus om een prepaid simkaart & nieuw nummer te kopen! Is het echter ook mogelijk om een nieuw nummer op je bestaande simkaart te krijgen? Lees hieronder verder voor meer informatie.

Nieuw nummer voor je bestaande simkaart?

Heb je al een prepaid simkaart, en wil je hiervoor een nieuw nummer aanvragen? Dat is mogelijk. Bij de meeste providers kan dit gewoon. Wel zijn hier vaak kosten aan verbonden. Deze kosten verschillen per provider. Lees verder voor meer informatie per provider.

Simyo geeft aan dat het altijd mogelijk is om een nieuw telefoonnummer aan te vragen. Dit kost bij Simyo €5,-. Voor prepaid gebruikers is het van belang dat je meer dan 5 euro tegoed hebt, zodat de kosten kunnen worden verrekend.

Bij T-Mobile is het wat duurder om een nieuw nummer aan te vragen, namelijk €20,34. Ook hier is het weer van belang dat je dat bedrag als tegoed hebt, zodat de kosten van je tegoed kunnen worden gehaald.

KPN geeft aan gratis je telefoonnummer te laten wijzigen. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice van KPN. Let op: dit is een definitieve keuze, je kunt je oude telefoonnummer niet meer terugkrijgen.

Vodafone geeft op hun website aan dat het bij hen niet mogelijk is een prepaid nummer te wijzigen.

Nieuw nummer aanvragen of nieuwe simkaart bestellen?

Voor andere providers is het aangeraden om zelf contact op te nemen met de klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden van het wijzigen van je nummer als prepaid klant. Wel is het in de meeste gevallen een snellere oplossing om gewoon een nieuwe prepaid simkaart te bestellen, aangezien je hier automatisch een nieuw nummer bij ontvangt. Bovendien is het meestal goedkoper, krijg je vaak beltegoed erbij (bij Simyo betaal je €5,- voor een simkaart en ontvang je €7,50 aan beltegoed) en kun je gebruik maken van acties.

Laat een bericht achter

vier × vier =