Goedkoopste sim only prepaid kopen?

Home » Nieuws » Prepaid » Goedkoopste sim only prepaid kopen?

Goedkoop bellen, SMS’en en internetten? Dat doe je alleen met de goedkoopste sim only prepaid. Zo voorkom je onnodig hoge kosten en kun je meer uit je beltegoed halen. Om je op weg te helpen hebben wij dit artikel in twee delen opgedeeld. Er is namelijk een simkaart voor ieder type gebruiker. Lees dus vooral verder voor meer informatie!

Goedkoopste sim only prepaid bestellen?

Vergelijk verschillende providers op onze homepage als je het volledige aanbod wilt zien. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de top drie goedkoopste providers hieronder weergegeven. De goedkoopste sim only prepaid simkaart met de laagste bel- en SMS tarieven bestel je door te klikken op de bestelknop. Wil je alleen internetten? Dan hebben we een beter alternatief voor je, waarmee je veel goedkoper uit bent.

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN

Goedkoopste prepaid internet simkaart

Als alternatief voor de standaard simkaart is er ook de data simkaart. De data simkaart biedt andere voordelen dan een standaard simkaart. Zo zijn de prepaid data tarieven van deze sim only de goedkoopste ter wereld. Daarnaast kun je met deze simkaart zowel in Europa of Wereldwijd internetten.

Data SimkaartKostenGratis data 
Data simkaart - EUROPA24,951GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,951GB gratisBESTELLEN

De voordelen van de data simkaart

 • Je beltegoed blijft een jaar geldig. Waardeer je tussentijds op? Dan is je tegoed weer een jaar geldig. Zo kun je je tegoed zolang meenemen als je wilt
 • Deze simkaart wordt niet afgesloten. Je tegoed wordt bevroren tot je weer gebruik wilt maken van je kaart
 • Maakt gebruik van 4G internet in Europa en Wereldwijd
 • Bruikbaar voor apparaten zoals MiFi routers en laptops
 • Waarom kiezen voor de goedkoopste tarieven?

  De tarieven van een simkaart zijn belangrijker dan het aankoopbedrag. Je kunt veel meer voordeel behalen uit goedkopere tarieven als je vaker gebruik denkt te gaan maken van je prepaid simkaart. De verschillen in prijs van een standaard simkaart verschillen niet veel van elkaar. Dat maakt een goedkope simkaart geschikt voor iedereen. Zowel jongeren, volwassen en ouderen halen voordeel uit goedkope tarieven. Prepaid tarieven vergelijken is dan ook zeker de moeite waard.

  Nog goedkoper bellen, SMS’en en internetten!

  Gebruik ook prepaid bundels om voordeliger uit te zijn. Met een bundel kun je een dag, week of maand lang gebruik maken van een specifieke hoeveelheid data of belminuten. Dit is net zoals bij een abonnement. Zo kun je bijvoorbeeld een data bundel gebruiken als je op vakantie gaat en meer wilt gaan internetten, of een 1-dag bundel gebruiken als je een dagje op stap gaat en veel gebruik gaat maken van je telefoon.

  Welke sim only ga jij gebruiken? De data sim only of een standaard prepaid sim only?
  Laat het ons weten in de reacties!

  Laat een bericht achter

  zeventien − 7 =