Gratis simkaart Vodafone bestellen

Home » Nieuws » Algemeen » Gratis simkaart Vodafone bestellen

Een simkaart kost eigenlijk nooit zoveel geld. Helemaal niet als je je bedenkt dat er ook nog altijd gratis beltegoed bij zit, maar Vodafone prepaid doet hier nog een schepje bovenop: Een gratis simkaart van Vodafone kost je namelijk helemaal niets! En dat is nog niet alles. Je krijgt er zelfs gratis beltegoed bij én nog meer:

GRATIS simkaart van Vodafone
Met €5,- GRATIS beltegoed
+ Nog €5,- GRATIS beltegoed als registratiebonus
+ 25% GRATIS extra tegoed bij de eerste opwaardering

Gratis simkaart Vodafone of toch Lebara?

Vodafone is niet de eerste en enige provider die een gratis simkaart aanbiedt. Bij de aanvraag van de gratis vodafone prepaid simkaart hoef je alleen maar een aantal gegevens in te vullen (geen bankrekeningnummer) en de simkaart valt binnen 5 werkdagen bij je op de mat. Met gratis simkaart van Lebara heb je een ENORM VOORDEEL waar vodafone niet tegen op kan: Goedkoop beltarief!

De meeste voorkeuren gaan uit naar Lebara, zie onderstaand:


Provider

BellenSMSStarttarieflosse MBGratis Bestellen
Lebara One - gratis simkaart
Beste keus!
€0,09€0,09€0,12€0,01GRATIS AANVRAGEN

Ons advies: Kies Lebara voor een gratis simkaart!

De gemakken van een Vodafone prepaid simkaart

Vodafone is al jaren een zeer goede prepaid provider. Vodafone is al tientallen jaren een stabiele speler op de markt, die alles weet van de wensen van haar klanten en hier ook slim op inspeelt. Bij Vodafone prepaid profiteer je ook met de gratis simkaart van dezelfde voordelen als andere prepaid klanten. Dat zijn dan niet alleen de goedkope maandbundels, maar ook nog eens een goede services! Wat dacht je van:

  • Standaard gebruik maken van het snelle 4G netwerk
  • Spoedtegoed als je te weinig beltegoed hebt, maar toch moet bellen
  • Je zaken supersnel regelen via de My Vodafone AppMet de kleinste Vodafone YOU bundel betaal je al slechts €0,01 per MB voor internet en kun je daarnaast onbeperkt SMS’en en 10 minuten bellen. Hoe groter je bundel, hoe goedkoper dit wordt! Tot internetten voor €0,005 + 30 minuten bellen én onbeperkt SMS’en
De standaard prepaid tarieven van de gratis simkaart van Vodafone prepaid mogen dan niet te goedkoopste zijn, de maandbundels zijn wel één van de goedkoopste. Ook buiten je bundel blijf je heel goedkoop bellen en internetten (€0,10 per minuut en €0,05 per MB). Waar wacht je nog op? 🙂

Laat een bericht achter

2 × vier =