Hollandsnieuwe stopt met prepaid

Home » Nieuws » Providers » Hollandsnieuwe stopt met prepaid

hollandsnieuwe logo

Hollandsnieuwe stopt met prepaid

Hollandsnieuwe, dochteronderneming van Vodafone, was één van de jongste en meest competitieve prepaid providers op het gebied van prijs per minuut en per SMS. Op het gebied van internet is hollandsnieuwe helemaal niet zo competitief geweest, aangezien er geen prepaid internet bundels beschikbaar waren. Vanaf 8 april heeft hollandsnieuwe haar nieuwe website online gezet. Op de nieuwe website zien wij heel duidelijk dat hollandsnieuwe alle focus zet op “sim only” en “telefoon abonnementen”. Waar is prepaid gebleven?

Het huidige hoofdmenu bestaat alleen uit:

  • Telefoons
  • Sim only
  • Opwaarderen

Wij zijn op onderzoek uitgegaan en kwamen tot de conclusie dat er nergens op de website de optie prepaid meer te vinden. Tot slot hebben wij contact opgenomen met hollandsnieuwe zelf en de bevestiging gekregen dat hollandsnieuwe een andere propositie ofwel een andere bedrijfsfocus heeft gekozen. Hier komen de prepaid diensten niet meer in voor. Natuurlijk laat hollandsnieuwe haar huidige prepaid klanten niet in de steek. Dit betekent dat iedereen met een prepaid simkaart van hollandsnieuwe nog steeds gebruik kunnen blijven maken van alle prepaid diensten.

Onderstaand hebben wij ook nog een screenshot geplaatst van de “virutal assistent” op de website van hollandsnieuwe die de stop van prepaid ook bevestigd: “Wij verkopen geen prepaid pakketten meer.
hollandsnieuwe verkoopt geen prepaid meer

De nieuwe focus van hollandsnieuwe

Nieuwe propositie van hollandsnieuwe is afgebakend op:
1) Telefoon met abonnement (handsets)
2) Sim only abonnementen, waarbij alle sim only abonnementen worden opgesteld als alles-in-1 sim only abonnementen. Dit betekent dat elk simo only abonnement de optie Bellen + SMS + Internet heeft. Hiermee speelt hollandsnieuwe in op de huidige smartphone markt die nog steeds groeiende is. De abonnementen bestaan uit bundels van 150 Bellen / SMS / MB t/m 1800 Bellen / SMS / MB. Een bundel is slechts een maand geldig, het opwaardeertegoed is wel langer geldig namelijk zes maanden.

Rate this post

Laat een bericht achter

vier × 5 =