12 Reacties
Rachel

Kan ik beltegoed van de ene lycasimkaart overzetten naar een andere simkaart? Ik wil namelijk de 15 euro die nog op mijn prepaidnr staat geven aan mijn vriend die ook een lycanr heeft (en zelf ga ik naar tmobile). Bedankt!

Mo Maghsoudi

Beste Rachel,

Bedankt voor je reactie.

Nee dit is helaas niet mogelijk. Uiteraard kun je wel je simkaart overzetten naar een andere telefoon en er dan gebruik van maken.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.NET

Hans

Eergisteren een prepaid Lyca SIM kaart +€10 gekocht bi de turk. Mobile network (internet) uitgeschakeld. 1 x naar m’n andere Iphone gebeld om te testen, nu is m’n beltegoed 0 (NUL) .

Simkaart verwijdert en m’n oude Lebara weer in gebruik. Nooit meer Lyca voor mij !

Merel

Bedankt voor het delen van je ervaring, Hans!

hermien

oplichters zijn ze bij Lyca. mijn moeder haar mobielnr is bij iemand anders terecht gekomen.zij heeft dit nr al jaren, en sinds kort heeft iemand anders haar nr in gebruik. frauderen noemen wij dat LYCA ophouden jullie stelletje boeven. ik geef jullie direct aan . voor oplichting

Loes bos

Ik heb een conflict met mijn vriendin omdat ik lang geen telefoontjes kreeg en geen reactie op mijn sms berichten.Zij beweert mij wel gebeld te hebben maar dat het aan lyca ligt en dat zij het bericht [sms] niet hebben doorgestuurd.Is dit geloofwaardig? Ik heb KPN/Telfort prepaid.

admin

Beste Loes,

Dit kan een enkele keer gebeuren maar er is geen regelmaat zover wij weten. Je kunt deze vraag het beste voorleggen aan je provider om te kijken of er eventueel storingen zijn geweest. Bijna altijd komen SMS berichten sowieso wel aan, deze blijven namelijk langere tijd “in de lucht” hangen tot er verbinding is.

stanis

Ik gebruik (lyca plan saver) met voordelige tarieven.
Plus de geldigheidsduur is en voordeel je hoef niet op te waarderen maar alleen actief zijn op je simkaart binnen 6 maanden .
Ik gebruik mijn telefoon in combinatie met: voipdeal,wifi ,whatsapp

Op de lyca gebruik ik hoofdzakelijk de internet om gebruik te maken van de voipdeal als ik geen wifi heb en doe met € 10 zo’n 1 jaar mee

1MB kost €0,01
Vaste lijn €0,01 met starttarief 9cent.
Mobiel €0,09

Ik gebruik alleen de mb met voipdeal die tarieven zijn nog gunstiger.

nasira

hallo allemaal
ik gebruik lyca al tien jaar en tot nu toe altijd bevallen en als ik ergens mee zit bel ik de klanten service enige nadeel is het lange wachten soms meer dan half uur …. erg frustrerend dat je opdat moment als er wat mis is niet gelijk de druk van de ketel af wordt gehaald maar doorde lange wachttijd alleen maar wordt vergroot waardoor je met een lading van vertwijfeling en vervloeking hahahah de medewerker aan hoort… eerlijk is eerlijk ze zijn altijd vriendelijk en bereid te helpen soms heb ik ook wel gehad dat het niet zo was maar dat overschaduwt nietde ervaring die ik grotendeels heb gehad die is top!!!!!

Gerad

Onderwerp: meer datategoed

Ik heb prepaid LycaMobile sim kaart van 10GB voor 70 euro per maand (eenmalig 35 euro verdubbeld, elke opwaardering verdubbeld). Op Nokia Lumia 630.
Datategoed is op zich niets mis mee, met applicatie youtube download veel gedownloaded die films met ondertiteling van gemiddeld 300 mb per film. Ik denk heb ergens 15GB voor nodig.. Verder wel vrij te rustig overal bereikbaar met internet. Misschien is er andere providers even duur, ook 10GB/35 euro vehouding maar dan stukken sneller? Met youtube gaat het niet hoger dan 144, wel gewoon opslaan in mobiel.

admin

Beste Gerard,

Dat is wel een unieke data hoeveelheid dat je gebruikt. Het zou voordeliger zijn als je zoveel downloads doet via een WiFi verbinding. Dat is 1. sneller en 2. kost niets extra 🙂
Wij hebben geen gegevens van de providers met dit soort data volumes. Elke provider behandeld dit namelijk anders. Wel kan ik je vertellen dat KPN en Vodafone over het algemeen sneller internet hebben, maar natuurlijk niet altijd goedkoper. Waar op de website zie je jouw optie staan van 10 GB beltegoed?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

betrouni

waarom mijn beltegoed gaat er af en ik gebruik het behalf als ik gebeld worden en dat is de3keer 10euro ging weg zonder ik heb gebeld behalh naar 1 numeer van lyca en minder dan 20 minuuten ik vind het niet eerlijk van lyca maar er moet lyca iets aan doen of duidelijk zijn dat van lyca naar lyca is niet meer gratis met groetjes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *