4 Reacties
Dick Put

Wat voor abonnement en simkaart kan ik het beste gebruiken voor de volgende kindertelefoon?

Heb ik een prepaid microkaart nodig met alleen sms en beltegoed of dient dit ook me internet prepaid te zijn? En wat zou dan de beste provider zijn?

Petra

Beste Dick,

Er staat in de link die je stuurde dat het horloge via GPS en GPRS werkt. GPS werkt via een sms, dit zou betekenen dat je geen prepaid internet nodig hebt. Via GPS krijg je namelijk via een sms de coordinaten door. Met GPRS kun je ook daadwerkelijk iemand volgen en daar is internet voor nodig. Het maakt niet uit welk provider je kiest, maar de provider met de beste landelijke dekking is KPN en daarom zou je ook voor Telfort of Simyo kunnen kiezen, deze providers zijn iets voordeliger maar werken op het netwerk van KPN. KPN en Telfort hebben de meeste mogelijkheden m.b.t. prepaid internet. Succes en we horen graag of het gelukt is!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

tatyana

Dit is een geweldig bericht maar ik heb 2 vragen die ik wil stellen .1 gebruikt de ipad air ( ipad 5 ) ook een nano simkaart ?. 2 kan ik een micro simkaart ook gebruiken bij de ipad air ?

admin

Hoi Tatyana,

Bedankt voor de complimenten. Wij zijn blij dat je er wat aan hebt! Wat betreft jouw vragen, onderstaand de antwoorden:
1) De iPad air maakt inderdaad ook gebruik van een Nano Simkaart.
2) Je kunt geen micro simkaart gebruiken in een iPad air, tenzij je jouw micro simkaart gaat bijknippen tot een nano formaat. Wij hebben hier ook een sjabloon + stappenplan / handleiding voor gemaakt. Deze vind je op deze pagina. Echter is een nieuwe nano simkaart kopen een stuk makkelijker als je geen zin hebt in het “priegel werk” 🙂

Wij hopen je bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *