Nieuw: Onbeperkt prepaid internet bij Simyo

Home » Nieuws » Providers » Nieuw: Onbeperkt prepaid internet bij Simyo

prepaid-provider-simyoDataverbruik is de afgelopen jaren flink toegenomen. Appen, bellen en streamen, niets is te gek. De behoefte om altijd en overal online te zijn is groot. Aan de toegenomen databehoefte hangt wel een prijskaartje. Voor een unlimited data abonnement betaal je al gauw meer dan € 30,- per maand. Simyo probeert hier verandering in te brengen een onbeperkt prepaid databundel van Nederland. Voor €10,- per maand kun je oneindig internetten door heel Nederland. Hoe zit dit precies? Dat leggen wij jou uit!

prepaid simkaart kopen

Snelheid Onbeperkt Databundel

De snelheden van mobiel internet variëren per provider maar ook per type simkaart of per type prijsplan. Prepaid internet kan ook verschillen met mobiel internet van een abonnement. Met name in de snelheden en type netwerk. De prepaid internetsnelheid die je bij de onbeperkt prepaid internet databundel (ook wel “prepaid unlimited” genoemd) krijgt is beperkt tot 128 Kbps. Maar wat houdt dit precies in? Een internetsnelheid van 128 Kbps is relatief laag, toch is het voldoende voor taken zoals:

Whatsappen
Navigatie
E-mail
Internetten

Er zijn ook enkele taken waar je telefoon moeite mee kan hebben op deze relatief lage snelheid. Denk hierbij aan Muziek streamen via Spotify, Facebook en Instagram gebruiken of Video’s kijken op Netflix. Er zijn wel trucjes waardoor je dit probleem kunt ontzeilen. Bijvoorbeeld door Spotify muziek op te slaan in de app, zodat je zonder data ze terug kunt luisteren. Hetzelfde geldt voor Netflix, je kunt films en series gemakkelijk opslaan op de app. Ook heb je tegenwoordig overal wifi en heb je dus geen data nodig. Alleen voor taken als navigatie en whatsapp is het prettig om overal bereikbaar te zijn.

Inzicht in je gebruik

Voor iOS en Android heeft Simyo een app ontwikkeld waarmee je gemakkelijk je verbruik kan meten. In één oogopslag zie je wat je verbruik is. Op deze manier houd je controle over je maandelijkse kosten. Kom je aan het einde van de maand Mb’s tekort? Of heb je veel Mb’s over? In de Mijn Simyo App kun je dit gemakkelijk aanpassen. Ook kun je in de app gemakkelijk je instellingen aanpassen. Bellen en internetten in het buitenland kun je bijvoorbeeld uit en aanzetten. Ook kun je je inloggegevens aanpassen en vind je er altijd je pin- en pukcode.

Onbeperkt Prepaid databundel geschikt voor Machine to Machine (M2M)?

Met machine to machine connecties kun je bedrijfsapparaten met elkaar laten communiceren. Denk hierbij aan slimme energiemeters en GPS trackers. Deze machines verbruiken data en moeten in het bezit zijn van een simkaart. De Simyo unlimited databundel zou een goede optie kunnen zijn voor bedrijven. M2M simkaarten hebben namelijk in de meeste gevallen maar een lage internetsnelheid nodig.

Simyo prepaid simkaart kopen?

Naast dat Simyo voordelige bundels heeft, hanteren ze ook nog eens lage tarieven. Op onze website kun je gemakkelijk een Simyo prepaid simkaart aanschaffen. Ook kun je de tarieven van Simyo vergelijken met alle andere prepaid aanbieders. Op het moment van schrijven zijn de tarieven van Simyo € 0,10 per belminuut/SMS of €0,01 per MB.

Simyo databundels

Simyo heeft naast het onbeperkt prepaid internet databundel ook nog andere databundels. Deze databundels gelden voor 30 dagen en worden daarna automatisch aangevuld. Deze data bundels zijn geschikt voor personen die een hogere internetsnelheid willen en daarnaast willen profiteren van de voordelen van prepaid. Databundels kunnen in de MijnSimyo app aangepast worden en zien er als volgt uit:

150 MB | € 5,-
500 MB | € 7,50,-
1000 MB | € 10,-
2000 MB | € 12,50,-

Betrouwbaar 4G Netwerk

Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. Dit 4G netwerk staat in Nederland bekend als een betrouwbaar netwerk. Met de standaard Simyo databundels & standaard gebruik van internet krijg je een hogere internetsnelheid en heb je uitstekende dekking met downloadsnelheden van 256 Mbps en uploadsnelheid tot 150 Mbps. In de praktijk verschillen deze snelheden per type telefoon, de drukte op een zendmast en de dekking binnen een gebied. Toch is Simyo qua prepaid internetsnelheid beter dan andere prepaid providers.

Laat een bericht achter

20 − 17 =