Hi prepaid beltegoed opwaarderen

Home » Nieuws » Providers » Hi prepaid beltegoed opwaarderen

In deze post nemen we KPN Hi als voorbeeld voor de mogelijkheden om online op te waarderen. Bij Hi! kun je op vier manieren opwaarderen:

– opwaarderen via sms,
– online opwaarderen,
– automatisch opwaarderen
– tot slot op de oude vertrouwde manier opwaarderen via een beltegoedkaart.

Via een sms kun je overal ter wereld je beltegoed opwaarderen. Dit is een vrij simpele manier alleen moet je wel zijn aangemeld bij mijn Hi! om hier gebruik van te maken.

Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van het online kopen van tegoed. Ook dit werkt prima en gaat vrij gemakkelijk door middel van het invullen van je telefoon nummer op de betreffende pagina en vervolgens te betalen via Ideal. Een voordeel is dat je op de euro nauwkeurig vanaf 10 tot 50 euro kunt opwaarderen op de euro

Als je zeker weet dat je elke maand een bepaald bedrag betaald aan bellen kun je ook kiezen voor het automatisch toevoegen van beltegoed. Dit komt in principe overeen met een soort abonnement, omdat er maandelijks geld van je rekening wordt afgeschreven voor toevoeging van je beltegoed. Als je gebruik wilt maken van deze functie kun je beter voor jezelf nagaan of het wellicht niet goedkoper is om dit bedrag aan en sim only abonnement uit te geven. Je betaalt natuurlijk wel altijd nog de prepaid tarieven.

Tot slot kan er natuurlijk ook altijd nog gebruik worden gemaakt van de “old skool” manier: het opwaarderen via een beltegoedkaart die natuurlijk te verkrijgen zijn elke willekeurige supermarkt, sigarenboer, tankstation etc.