Prepaid als tijdelijke overbrugging

Home » Nieuws » Algemeen » Prepaid als tijdelijke overbrugging

Uit onderzoek onder onze bezoekers blijkt dat een kleine 5% een prepaid simkaart bij ons koopt om een periode te overbruggen. Wij vroegen onze bezoekers om zo duidelijk mogelijk te beschrijven waarvoor zij een prepaid aanschaffen. Op die manier kunnen wij ze in de toekomst het beste van dienst zijn. In dit bericht zullen we een aantal van de antwoorden publiceren en daarbij een advies geven.

Situaties die veel voorkomen

Binnen het onderzoek zijn er een aantal situaties die opvallend veel voorkomen. Wij zullen deze situaties citeren.

“Tijdelijke overbrugging van mijn telefoon abonnement”

Bovenstaande citaat is meerdere malen genoteerd als antwoord op onze vraag. We zien dat veel mensen een prepaid gebruiken om een bepaalde periode te overbruggen. Wat je vaak ziet bij telefoon abonnementen is het volgende: stel dat je telefoon abonnement afliep in juni 2014 en je weet dat in september 2014 de nieuwe iPhone 6 er aan komt en je wilt deze absoluut hebben. Dan ga je natuurlijk niet in juni een nieuw telefoon abonnement afsluiten. Je zult gaan wachten tot september en in zo’n geval is een prepaid simkaart een tijdelijke overbrugging. In dit geval adviseren wij onze bezoekers om een te kiezen voor Simyo.
Simyo biedt voordelige tarieven en rekent per seconde af. Hierdoor zul je de overbruggingstijd goedkoop doorkomen. Sterker nog, misschien kom je er wel achter dat een prepaid simkaart in jouw geval ook voordeliger is, waardoor je er straks voor kiest om een losse iPhone 6 te kopen i.p.v. een telefoon abonnement.

“Tijdelijk extra beltegoed, normaal is mijn abonnement voldoende maar vanwege persoonlijke situaties de komende periode niet”

Ook deze situatie is veel voor gekomen in onze antwoordenlijst. We merken dus dat prepaid gezien wordt als een hulpmiddel bij periodieke toename van belgedrag. In sommige situaties kun je natuurlijk niet vooruitkijken en bedenken dat je meer gaat bellen maar in sommige situaties wel. Stel dat je een drukke maand krijgt binnen je werk omgeving of veel privé zaken telefonisch moet regelen, in deze gevallen kun je dan het beste een prepaid aanschaffen. Zodra je dit allemaal via je telefoon abonnement laat lopen zul je na verloop van tijd de hoofdprijs betalen voor elke belminuut, sms en MB. Bij prepaid zul je gewoon afgerekend worden via de lage tarieven. Ook in dit geval adviseren wij weer Simyo als voordeligste en beste provider!

Benieuwd naar de tarieven van Simyo en/of andere providers? Bekijk hier alle prepaid tarieven.

“Tijdelijk in Nederland en wil i.v.m. kostenvoordelen een simkaart van een lokale provider”

Het is de meest herkenbare en meest voorkomende situatie uit het onderzoek rondom overbruggingstijd. Het tijdelijk verblijven in Nederland en gebruik willen maken van lokale tarieven. Dit is handig voor buitenlandse klanten die naar Nederland komen, Familie leden en of kennissen. In deze situatie adviseren wij twee providers, namelijk Simyo en Ortel Mobile. Waarom wij Simyo aanraden is inmiddels bekend. De keuze voor Ortel is omdat zij goedkope internationale tarieven hanteren. Natuurlijk is het afhankelijk vanuit welk land je een klant, familielid of kennis ontvangt en wat zijn of haar belgedrag is. Alle tarieven die prepaid provider Ortel hanteert kun je vinden door op de link een aantal regels hierboven te klikken!

Rate this post

Laat een bericht achter

achttien − 4 =