Prepaid simkaart met jaarbundel

Home » Nieuws » Prepaid » Prepaid simkaart met jaarbundel

Databundels, belbundels en SMSbundels. De bundels vliegen je tegenwoordig om de oren. Iedere provider heeft wel zo’n beetje zijn eigen bundels en tarieven. Er is dus voor ieder wat wils. Toch zijn deze bundels vaak maar geldig voor een maand een week of soms maar voor één dag! Wanneer je de bundel niet op kunt maken binnen dit termijn is dat wel zonde. Vandaar Is er zoiets als een prepaid jaarbundel? Of is er een andere oplossing? Je leest het hieronder!

Bestaat een Prepaid jaarbundel?

Een jaarbundel zou handig kunnen zijn wanneer je weinig verbruikt. Je zou net als met een maandbundel 2GB of 100 bel/smsjes kunnen kopen. Alleen mag je deze dan binnen een jaar op maken in plaats van een maand. Wanneer je online op zoek gaat naar prepaid jaarbundels vind je alleen abonnementen of bundels die voor een maand geldig zijn.

Prepaid jaarbundels bestaan dan ook helaas niet, maar er is wel een andere optie! Aangezien je voor een jaar prepaid tegoed wilt hebben, kun je net zo goed opwaarderen bij een prepaid provider die over een lange houdbaarheid van beltegoed beschikt. Hieronder hebben wij een drietal providers weergegeven waarbij de houdbaarheid van het beltegoed relatief lang is.
Primaire ProvidersHoudbaarheid en Geldigheid 
Simyoonbeperkt geldig mits je simkaart actief blijft. Je simkaart houdt je actief door 1x keer per 6 maanden gebruik te maken van een dienst.Bestellen
AH mobiel (standaard)onbeperkt, mits je eens in de 9 maanden minimaal 1x opwaardeert. Daarna 90 dagen om te 'ontdooien'Bestellen
KPNonbeperkt, mits je 1x keer in 6 maanden gebruik maakt van de dienst (sms, bellen, internetten, opwaarderen) na 6 maanden bevriest je beltegoed voor 90 dagen: opwaarderen of na 90 dagen nummer weg.Bestellen

Onbeperkt geldig beltegoed

Je zet dan de hoeveelheid beltegoed op je simkaart die je wil en dat tegoed is dan voor een aantal maanden tot een jaar geldig! Je hebt dan misschien geen bundel van alleen sms, bellen of data, maar je kunt dit tegoed wel voor alles gebruiken! Is bellen het enige wat je doet? Geen probleem!

Tip: wanneer je alleen belt, smst of data verbruikt, kijk dan even naar de tarieven van de provider! De één rekent namelijk meer per minuut, sms of data dan de ander. Een voorwaarde van onbeperkt beltegoed is wel dat je de telefoon eens in de zoveel tijd moet gebruiken. Het kan zo zijn dat je dus om te 6 maanden minstens een smsje of belletje moet plegen. Doe je dit niet? Dan vervalt je beltegoed en dat is zonde!

Laat een bericht achter

10 + 15 =