Prepaid voor bezoek uit het Buitenland

Home » Nieuws » Algemeen » Prepaid voor bezoek uit het Buitenland

We weten allemaal dat Nederland veel toerisme kent, al deze toeristen zullen telefonisch bereikbaar moeten zijn voor de thuisblijvers. Je herkent deze situatie misschien wel uit eigen ervaring? Bijvoorbeeld vrienden of familie uit het buitenland die een aantal weken naar Nederland komen. Het is handig als zij dan mobiel bereikbaar zijn. Voor vakantiegangers zal bellen, sms’en en mobiel internetten niet goedkoop zijn binnen Nederland. Zij maken in het buitenland (in dit geval Nederland) namelijk gebruik van buitenlandse providers waardoor zij afgerekend zullen worden op basis van andere tarieven. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt voor familie, vrienden of zakenrelaties uit het buitenland. In dit bericht zullen wij uitleggen welke provider het beste en voordeligste is in deze situatie.

Keuze

Je zult waarschijnlijk al bedacht hebben dat er telefonisch gecommuniceerd zal moeten worden via het Nederlandse netwerk. Echter is het zo dat je als toerist geen abonnement zal af sluiten voor de paar weken dat je hier zult zijn. In dit soort situaties is een prepaid simkaart een ideale oplossing. Je kunt namelijk bepalen wat voor bedrag je opwaardeert, dit kan dus zowel een klein als groot bedrag zijn. Op deze manier zul je via de simkaart gebruik maken van het Nederlandse netwerk en dus afgerekend worden op basis van de lokale tarieven.

Top 5 Populairste prepaid simkaarten voor Bezoekers

 ProviderBellen SMSPer MBStart 
#1Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,031e minBESTELLEN
#2KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN
#3Vodafone
€0,20€0,15€0,031e minBESTELLEN
#4T-mobile
€0,20€0,15€0,031e minBESTELLEN
#5PS.net DATA SIMKAART
Data only sim / alleen data
--€0,001€0BESTELLEN

Populaire prepaid providers van dit moment

Op dit moment zijn Simyo, Tele2 en T-Mobile de populairste prepaid providers voor bezoekers uit het buitenland. Simyo hanteert momenteel de goedkoopste tarieven en geeft daarnaast gratis beltegoed weg bij het aanschaffen van een prepaid kaart. Zo kun je bij Simyo (afhankelijk van welke simkaart je kiest) variërend van €7,50 tot €32,50 euro aan gratis beltegoed ontvangen.

Tele2 heeft net als Simyo goedkope tarieven, waarom kiezen wij dan voor Simyo? Bij Tele2 zul je een apart prijsplan moeten activeren om in aanmerking te komen voor de goedkope tarieven. Veel mensen vergeten dit en rekenen dus af tegen hogere tarieven. Voor vakantiegangers en bezoekers uit het buitenland is het gemakkelijk om direct gebruik te maken van lage tarieven voor er weer het een en ander geactiveerd moet worden.

T-Mobile is naast de prijsvechters ook erg populair op dit moment onder buitenlandse bezoekers in Nederland. Wij adviseren T-Mobile als je voor een langere periode naar Nederland komt en het T-mobile netwerk op specifieke redenen prefereert. Dit omdat je bij het opwaarderen van €50 euro beltegoed (wat in een lange periode wel op komt) direct tegen lage tarieven kunt bellen, sms’en en internetten. Zodra je €50 euro opwaardeert bij T-Mobile zul je ook nog eens €5 euro gratis beltegoed ontvangen waardoor je dus een saldo van 55 euro hebt.

Goedkoopste optie & Ons Advies

Natuurlijk wil je als toerist of bezoeker ook de goedkoopste tarieven binnen Nederland. Wij adviseren al enkele tijd Simyo als beste en goedkoopste provider. Simyo biedt lage tarieven en een hoge kwaliteit van het netwerk (KPN). Simyo, Tele2 en HollandsNieuwe hanteren op papier alle drie dezelfde tarieven bij een prepaid kaart. Toch prefereren wij Simyo als beste en goedkoopste, dit omdat HollandsNieuwe per minuut afrekent en Tele2 vrij slecht bereik heeft op bepaalde locaties. Dus wilt u voor bezoek uit het buitenland ook de goedkoopste provider van Nederland gebruiken voor uw familie of vrienden? U kunt de prepaid simkaart van Simyo bestellen via onderstaande bestelknop.

4/5 - (1 stemmen)

Laat een bericht achter

1 × vijf =