Quad play het nieuwe alles-in-1 pakket?

Home » Nieuws » Alles in 1 » Quad play het nieuwe alles-in-1 pakket?

Ongeveer een half miljoen huishoudens in Nederland maakt gebruik van quad-play. Dit betekent dat zij de diensten voor televisie, internet, telefoon en mobiele telefoon afnemen bij dezelfde aanbieder / provider. Hoewel het concept quad-play groeit zijn er meer mensen met een alles in 1 pakket zonder mobiele telefonie en zijn de meeste mensen nog niet echt enthousiast over een totaal alles in 1 pakket.

Alle diensten bij 1 provider

Uit een recent onderzoek van Telecompaper blijkt dat mensen vooral vrije keuze willen over hun mobiele telefoonaansluiting. Wanneer je alle diensten bij één aanbieder afneemt dan betekent dit dat andere uit het gezin ook dezelfde mobiele aansluiting hebben en je hier geen invloed over hebt. Heeft dit gezinslid een hoog abonnement dan betaal je hier dus ook voor. Sommige mensen willen wel de mobiele diensten van het gezin bij eenzelfde provider afnemen, maar zeggen dan geen behoefte meer te hebben aan vaste telefonie.

Waarom quad play?

  • Overzichtelijke administratie
  • Korting op het pakket
  • Meer MB

Wanneer willen wij overstappen op quad-play?

Uit het onderzoek is gebleken dat mensen wel geïnteresseerd zijn in quad play wanneer dit leuke voordelen oplevert. Vooral wanneer het goedkoper is om alle diensten bij een aanbieder af te nemen dan alles los af te nemen overwegen mensen de overstap. Het merendeel kiest dus tegenwoordig voor een alles in 1 pakket exclusief mobiele aansluiting, voor meer informatie over alles in 1 pakketten kun je terecht op de pagina: alles in 1 pakket vergelijken. Hier kun je verschillende pakketten met elkaar vergelijken, je kunt kiezen uit ‘alles in een’, ‘internet en bellen’, ‘internet en tv’ of ‘alleen internet’.

Conclusie

Een alles in 1 pakket is met name interessant wanneer je er veel voordeel uithaalt en daarnaast is het natuurlijk erg fijn wanneer het financieel overzichtelijk is. Je ontvangt vaak wel een losse factuur voor de mobiele aansluiting zodat je ook goed kunt zien hoeveel het persoonlijke verbruik is. Wil je meer invloed uitoefenen op het verbruik van de mobiele telefoon van je kind dan is quad-play uiteraard ook interessant. Wanneer je geen gebruik maakt van vaste telefonie, wat nu regelmatig voorkomt, dan is een quad-play pakket natuurlijk overbodig.

Rate this post

Laat een bericht achter

twintig + 12 =