Samsung Galaxy Ace prepaid (Ace 2 & 3)

Home » Nieuws » Telefoons » Samsung Galaxy Ace prepaid (Ace 2 & 3)

Samsung Galaxy Ace 3

Samsung brengt regelmatig nieuwe smartphones uit met nieuwe mogelijkheden en foefjes. De Galaxy Ace is daar één van en is een smartphone die sinds 2011 al op de markt is. Sommigen zullen misschien al bekend zijn met deze telefoon. Veel gebruikers zijn blij met de komst van deze telefoon. Zo meteen maak je kennis met de Samsung Galaxy Ace. Wat kan dit toestel allemaal? En wat maakt het bijzonder? Wat zijn mindere eigenschappen van deze telefoon?

Samsung Galaxy Ace prepaid (losse telefoon) kopen of bestellen?

Als je na het lezen van deze blog enthousiast bent geworden over dit toestel heb ik een aantal prepaid aanbieders gevonden voor dit toestel. De prijs kan namelijk erg variëren onder de aanbieders. De “Ace” kun je onder andere als prepaid telefoon (of losse telefoon en bijvoorbeeld de goedkoopste prepaid sim only bestelt) kopen bij deze twee vooraanstaande webwinkels met meestal de goedkoopste prijzen:

Als je de Galaxy Ace koopt bij StudentMobiel krijg je 2 jaar garantie.

Aanbieder

Prijs (zwart)

Prijs (wit)

Verzendkosten

Belsimpel
Volgens de reviews is Belsimpel.nl snel en betrouwbaar in de levering van het product. Als je hem vandaag besteld, heb je hem morgen in huis. En de gebruikers die het toestel bij hen heeft besteld is tevreden over de service.

123 euro

130 euro

6,95 euro

Studentmobiel 136 euro 146 euro 6 euro

Wat kan de Galaxy Ace?

De Galaxy Ace is een compacte telefoon met een strak design. Het toestel beschikt over een scherm van 3.5 inch en is vrij licht. Hij is bij veel aanbieders verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Vergeleken met zijn voorgangers is het scherm groter, helderder en zijn er meer mogelijkheden. De telefoon geeft jou bijvoorbeeld de mogelijkheid om al je sociale netwerken onder één handige applicatie te beheren. De camera heeft 5 megapixels, een LED-flitser en beschikt over een auto focus. Door het besturingssysteem Android 2.2 heb je toegang tot meer dan 20.000 applicaties.

 

Een aantal specificaties van Galaxy Ace in het kort:

Scherm

3.5 inch

Besturingssysteem

Android 2.2

Afmetingen

112,4 x 59,9 x 11,5 mm

Gewicht

113 gram

Display resolutie

HVGA (320 x 480)

Camera

5 megapixel camera

Tot X2 digital zoom

Geheugen

158MB + microSD

Ook belangrijk:

3G mobiel internet

Wifi + GPS

De mening gebruikers

Ik heb voor jullie een groot aantal reviews doorgenomen om te kijken wat de gebruikers die jou al voor gingen vonden van dit toestel. Wellicht helpt dit je om een beeld te vormen om te kijken of het toestel bij je past. Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze telefoon. Er zijn veel applicaties en doordat het toestel niet te groot of te klein is ligt het makkelijk in de hand van de gebruiker. De foto’s zijn van een goede kwaliteit en het geluid is helder.

 

Er worden niet alleen maar pluspunten genoemd. Het was even zoeken maar er zijn ook gebruikers die een aantal minpunten opnoemen van dit toestel. Het eerste nadeel dat wordt genoemd is dat het intern geheugen van de telefoon niet erg groot is. Daarnaast waren er een aantal gebruikers die ietwat dikke vingers hadden, zij hadden moeite met het touchscreen toetsenbord. Als laatste zijn er een aantal gebruikers die niet tevreden zijn over de batterij, deze zou te snel leeg zijn.

 

De voodelen & nadelen

Voordelen

Nadelen

Handzaam

Batterij gaat niet super lang mee

Makkelijk in gebruik

Klein intern geheugen

Goede camera

Leren omgaan met touchscreen

Toegang tot veel applicaties

Reageert soms een beetje traag

Helder display

 

De Samsung Galaxy Ace 2 en 3

De “Ace” heeft ondertussen al twee opvolgers: de Galaxy Ace 2 en de Galaxy Ace 3. Deze zijn iets groter en hebben weer iets meer mogelijkheden. Zo is het besturingssysteem iets meer geavanceerd. Ik heb even een paar belangrijke specificaties van deze twee telefoons naast elkaar gezet.

Galaxy Ace 2 Galaxy Ace 3

Scherm

3.8 inch

4 inch

Afmetingen

118,3 x 62,3 x 10,5 mm

121 x 63 x 10 mm

Besturingssysteem

Android 2.3.6

Android 4.2

Camera

5 megapixels

5 megapixels

Releasedatum

mei 2012

september 2013

Zoals je ziet is bij de nieuwe release het scherm een tikkeltje groter en hetzelfde geldt voor de afmetingen van de telefoon. De kwaliteit van de camera is echter hetzelfde als de allereerste Galaxy Ace. Om je een compleet beeld te geven van de prijzen van telefoons heb ik van dezelfde aanbieders als bij de Galaxy Ace de prepaid-prijzen van deze toestellen onder elkaar gezet.

Webshop Galaxy Ace 2 Galaxy Ace 3
Belsimpel

161 euro (wit) 163 euro (zwart)

255 euro (wit) 254 euro (zwart)

Meer informatie
Studentmobiel

172 euro (wit) 169 euro (zwart)

281 euro (wit en zwart)

Meer informatie

Zoals je ziet varieren de prijzen per aanbieder.

Kortom

De allereerste Galaxy Ace is een mooi geavanceerde smartphone. Het toestel biedt veel mogelijkheden. Het toestel is met name zeer makkelijk in gebruik. Het is makkelijk om aan te leren hoe deze werkt. Als je een telefoon zoekt met niet teveel toeters en bellen en je snel wilt begrijpen hoe alles werkt, dan kan deze telefoon misschien iets voor jou zijn. Het kan ook zijn dat je meer wil dan de Galaxy Ace biedt. Dan zullen de Samsung Galaxy Ace 2 en 3 eventueel ook een optie zijn.

 

WAT IS JOUW ERVARING MET DEZE TELEFOON?
Laat het ons weten via een bericht hieronder en WIN EEN GRATIS GALAXY ACE!

Laat een bericht achter

*