iPhone 4 Prepaid & iPhone 4s

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » iPhone 4 Prepaid & iPhone 4s

iphone 4 en 4s prepaidDe iPhone 4 is sinds juni 2010 op de markt verkrijgbaar. Vergeleken met zijn voorgangers (de iPhone 3G(s)) heeft het een veel strakker design. De bolle achterkant is weg en de telefoon heeft een glazen voor- en achterkant. Wat ook nieuw is, is de camera aan de voorkant van de smartphone (de Front Facing Camera ook wel genoemd). Hieronder maak je kennis met de iPhone 4. Ik heb zelf nu 2,5 jaar een iPhone 4 en ik ben erg tevreden. Over welke kenmerken beschikt deze telefoon? Zijn de gebruikers tevreden? En wat kost het om deze telefoon prepaid in gebruik te nemen?

Ik was zelf enthousiast toen ik las wat de iPhone allemaal kon. Om deze reden heb ik hem ook uiteindelijk gekocht. Het is altijd even een uitzoekwerkje om de prijzen te vinden. Om je wat zoekwerk te besparen heb ik de prijzen opgezocht van de iPhone 4 8GB bij twee vooraanstaande webwinkels. Ondertussen is de iPhone 4s ook uit. Om je een idee te geven wat het prijsverschil is tussen deze twee, heb ik de prijzen alvast naast elkaar gezet.

Aanbieders Prijs Prepaid iPhone 4 Prijs Prepaid iPhone 4s
Belsimpel €387 (wit) / €396 (zwart) €542 (wit) / €540 (zwart)
Studentmobiel €353 €579

Bij Belsimpel.nl is de levering binnen 24 uur en kun je gemakkelijk je oude nummer behouden. Dit kan heel handig zijn. Studentmobiel.nl geeft je twee jaar garantie. Nu je weet hoeveel ze kosten is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de toestellen allemaal kunnen.

Wat kan de iPhone 4?

Vergeleken met de 3G(s) heeft de iPhone 4 veel nieuwe mogelijkheden. Hij is ten eerste aanzienlijk dunner en het internet werkt sneller. Als je de iPhone 3G(s) en de iPhone 4 naast elkaar houdt, zul je een groot verschil zien tussen de schermen. Dit verschil wordt mede mogelijk gemaakt door de Retina Display. De technologie van de Retina Display zorgt ervoor dat er vier keer zoveel pixels op het scherm kunnen worden weergegeven.

Zoals eerder genoemd heeft de iPhone 4 een Front Facing camera, deze is speciaal voor de FaceTime functie, dit betreft een nieuwe functie van de telefoon. Dit houdt in dat je kosteloos kunt videochatten met andere gebruikers van iPhones, iPads, iPod touchs en Macs. Dit is ontzettend handig. Je staat dan met één druk op de knop in verbinding met al deze kennissen die bijvoorbeeld in het buitenland zitten.

Hieronder de specificaties van de iPhone 4 op een rijtje:

Scherm

3,5 inch

Afmetingen

11,5 x 5,8 x 9,3 cm

Gewicht

137 gram

Camera

5 megapixel
filmen in HD kwaliteit
automatische LED flitser

Besturingssysteem

iOS

Ook handig:

– Tik (of spreek) om iemand te bellen
– De app GameCenter zorgt ervoor dat je je games tegen je vrienden kunt spelen
– Tevens handig voor muziek (iPod)

De gebruikers van de iPhone 4 prepaid telefoon

Voordelen van de smartphone
Ik wilde al een tijdje een iPhone voordat ik hem kocht. Dat ik hem uiteindelijk kocht was een goede aankoop. De telefoon voldeed aan mijn verwachtingen. Hij is handzaam, licht en heeft een mooi strak design. Het is makkelijk om te leren werken met een iPhone. De duidelijke iconen van de applicaties zorgen ervoor dat het snel begrijptn hoe de smartphone werkt. Ik gebruik hem ook om muziek te luisteren. Wat ik erg handig vind is dat wanneer je muziek luistert ook even kunt Facebooken (multitasken) of Whatsappen. Je hoeft niet telkens alles af te sluiten als je iets anders wilt doen. De camera maakt mooie foto’s en de flits gaat vanzelf aan als het ergens ‘donker’ is wanneer je een foto maakt.

Nadelen van de smartphone
Ik heb zelf weinig nadelen ondervonden aan de iPhone 4. Maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn op de iPhone zoals: veel leuke games, e-mailen, Facebooken en Whatsappen raakt de batterij snel leeg. Bijna elke avond moet ik de iPhone 4 opladen. Wat wel een voordeel is, is dat de batterij relatief snel weer opgeladen is (ongeveer na 2 uur). Ik heb nog even op internet gekeken wat voor andere nadelen er genoemd worden aan dit toestel. Zij noemen dat: het toestel na verloop van tijd (na 1 á 2 jaar) langzamer wordt. Daarnaast noemen twee gebruikers dat zij een antenneprobleem hebben. Hierdoor verslechterd de bereikbaarheid van de iPhone 4. Tegelijkertijd las ik een andere review site dat dit probleem met een hoesje om je iPhone verholpen kan worden.

Om het overzichtelijk te maken heb ik even de voor- en nadelen naast elkaar gezet.

Voordelen

Nadelen

Goede camera (en Front Face camera)

Toestel wordt na verloopt van tijd langzaam

FaceTime optie

Touchscreen is even wennen

Multitask optie

Mogelijk antenneprobleem

Makkelijk in gebruik

Batterij snel leeg

Mooi design

HD videocamera

Opvolger van de iPhone 4: de iPhone 4s

De iPhone 4 heeft ondertussen al opvolgers. De iPhone 4s is in oktober 2011 verschenen en de iPhone 5 in september 2012. Omdat de iPhone 4 en de iPhone 4s het meeste op elkaar lijken zal ik ook nog iets vertellen over de iPhone 4s. Er zijn een aantal specificaties hetzelfde: de display maar ook het besturingssysteem. Door de nieuwe processor kun je met dit toestel nog sneller werken en multitasken. Ook wordt er genoemd dat het antenneprobleem bij de iPhone 4s helemaal niet meer voor komt.
Het hoogtepunt van de iPhone 4s dat genoemd wordt is de Siri. De Siri houdt in dat je de smartphone commando’s kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld vragen de wekker kan worden aangezet maar ook wat voor weer het wordt.

Grootste verschillen tussen de iPhone 4 en de iPhone 4s
– Sneller multitasken en internetten
– Mogelijkheid van Siri
– Betere camera
– Langer bellen
– De batterij gaat langer mee

Kortom

Er is groot verschil tussen de iPhone 3G(s) en de iPhone 4(s). Het verschil tussen de twee varianten van iPhone 4 en 4s is veel minder groot. Als je op dit moment een iPhone 4 hebt en je overweegt om over te stappen naar de iPhone 4s kun je eigenlijk beter de iPhone 5 nemen.

Mijn eindoordeel over de iPhone 4 is dat het een goede telefoon is. Er zijn veel applicaties die je kunt downloaden. Hij is makkelijk in gebruik. Het heeft geen omslachtige menu’s en je kunt je applicaties makkelijk terugvinden en snel starten. Je kunt ook veel leuke hoesjes kopen die je telefoon goed kunnen beschermen tegen eventuele valpartijen.

Nieuw: Voor meer informatie over verschillende iPhones hebben wij sinds kort een “moederpagina” gemaakt m.b.t. genaamd “iPhone prepaid“. Bekijk deze pagina voor extra informatie m.b.t. de verschillende & natuurlijk nieuwere iPhone modellen!

WAT IS JOUW ERVARING MET DEZE TELEFOON?

Laat het ons weten via een bericht hieronder en WIN EEN GRATIS IPHONE!


2 Reacties
  1. Bente oktober 18, 2014om 7:30 pm

    Hoe kan het in godsnaam dat je iphone 4s nog zo duur is op sommige site’s staan ze voor 300 euro en hier voor fk 500 euro in verhouding klopt dat niet helemaal en ik ben 14 jaar mag nog niet werken hoe wil je dan in godsnaam dat ik dat geld bij elkaar krijg als ik dat als niet kan betalen kan ik al helemaal geen abbnoment betalen dus zijn ze niet voor 200 euro ofzoo???….

  2. Sandor december 12, 2013om 8:08 pm

    Fantastiche telefoon in gebruik, simpel eenvoudig te bedienen.
    Mijne is helaas gejat 🙁

    Sand0r

Laat een bericht achter

1 + elf =