Smartphones met prepaid simkaart zijn populair?

Home » Nieuws » Telefoons » Smartphones met prepaid simkaart zijn populair?

Nu iedereen tegenwoordig steeds meer overgaat op abonnementen met toestel of goedkope sim only abonnementen lijkt er wel weer een trend gaande als het gaat om gebruikers die niet vast willen zitten aan een abonnement maar toch gebruik willen maken van een toestel waarmee alles kan worden gedaan i.c.m. een slimme prepaid oplossing. Een publiek dat dan ook bewust kiest voor een dergelijk toestel met prepaid simkaart om toch te kunnen internetten en bijvoorbeeld gebruik te kunnen maken van Whatsapp lijkt dan ook aan het groeien te zijn. Zo zijn echte prepaid gebruikers toch voordelig voorzien van alle gemakken.

Budget smartphones als prepaid telefoon

De kracht van deze stijging ligt hem in het feit dat er door verschillende partijen high-end smartphones worden gemaakt voor lagere prijzen dan de concurrentie. Deze mobiele telefoons zijn dan ook aantrekkelijk voor mensen die gebruik willen maken van een prepaid smartphone. Op deze manier wordt het toegankelijker om een dergelijke smartphone aan te schaffen en dit te combineren met de vrijheden van prepaid bellen en internetten. Slim gedaan door de producenten en kersen op de taart voor prepaid aanhangers.

Honor speelt slim in op de behoefte

Hoewel er meer merken op de markt zijn die zich hiermee bezig houden is het toch wel Honor (dochtermerk van Huawei) die met name een mooi staaltje werk levert als het gaat om high-end smartphones voor een budgetprijs. Dit is natuurlijk ideaal voor personen die willen besparen met een prepaid sim only & een prepaid telefoon. De toestellen doen namelijk niet vele onder aan de nieuwste topmodellen van Samsung of Apple, maar bedragen vaak een prijsverschil van zomaar een paar honderd euro of meer. Op deze manier kunnen prepaid bellers gebruik maken van een snelle telefoon voorzien van alle laatste snufjes. Doordat prepaid gebruikers doorgaans wat minder vaak bellen en internetten blijven hierdoor de kosten laag en is de ideale mix van gebruikersgemak en wensen van de prepaid klant compleet.

Een mooi voorbeeld is de Honor 7, die met zijn supersnelle specs de gebruikers zal doen laten glunderen. De prijs zal de grijns nog breder maken en de drempel naar 0 doen laten dalen om dit fantastische toestel dan ook direct aan te schaffen.

Rate this post

Laat een bericht achter

3 + 20 =