Uitreiking Beste Prepaid Provider 2014

Home » Nieuws » Telecom Nieuws » Uitreiking Beste Prepaid Provider 2014

Beste prepaid provider 2014Voor de tweede keer hebben wij de Beste Prepaid Provider Award uitgereikt en wederom is Simyo de gelukkige winnaar! KPN is dit jaar sterk als tweede geplaatst. Dit komt mede omdat wij dit jaar het prepaid internet en prepaid internet bundels uitgebreider hebben opgenomen in de puntenverdeling. Prepaid internet wordt steeds belangrijker voor prepaid gebruikers. Het is daarom natuurlijk ook belangrijk dat wij dit in de beoordelingen meenemen. Wij hopen met deze verkiezing andere providers te prikkelen om hun diensten te verbeteren en Simyo uit te dagen in directe concurrentie op zowel tarieven & (klanten)services.
Welke provider gaat de strijd aan met Simyo in 2015?

De uitreiking

Op woensdag 18 februari 2014 hebben wij een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Simyo te Amsterdam. Na een gezellige babbel en een korte presentatie zijn wij overgegaan tot de prijsuitreiking. Simyo heeft dit jaar wederom een mooie beker ontvangen en het recht om ons “Beste Prepaid Provider” embleem op de website te tonen. Zie hiernaast.

Met een heerlijke bijpassende taart en een gezellige groep mensen is de prijs met enthousiasme in ontvangst genomen door de Marketingmanager van Simyo.

Bij een uitreiking hoort natuurlijk een toepasselijke taart!

beste prepaid taart

Tijdens de presentatie hebben wij Simyo enige verbeterpunten gepresenteerd waar de provider nog beter op zou kunnen scoren. Met name op het gebied “prepaid internet” adviseren wij Simyo o.a. om grotere data bundels toe te voegen aan het keuzemenu ofwel assortiment. Ons voorstel is een 500 MB bundel en een 1000 MB bundel. Zowel de Marketingmanager als de Product Developer hebben aangegeven dit serieus te overwegen. Wij zijn erg benieuwd of Simyo volgend jaar meer punten kan scoren door deze toevoeging in het aanbod.

Onderstaand het fotomoment voor de pers met Simyo & PrepaidSimkaart.net

beste prepaid provider 2014 uitreiking - groepsfoto met Simyo en PrepaidSimkaart.net

De Top 5

De Top 5 is anders dan vorig jaar. De Top vijf van 2014 is als volgt:

1) Simyo
2) KPN
3) Vodafone
4) Telfort
5) T-mobile

Hollandsnieuwe is een provider die gebruik maakt van het Vodafone netwerk en hanteert dezelfde Bel/SMS tarieven als Simyo. Echter is Hollandsnieuwe toch gestrand op de zesde plek. Dit komt met name door het puntverlies op gebied van: prepaid internet; het afrekenen per minuut in plaats van per seconden; het afrekenen per 100 KB in plaats van per KB. PrepaidSimkaart.net is er voor de consument, dus nemen wij al dit soort variabelen die erg belangrijk zijn voor de consument consequent mee in het onderzoek. Wellicht is het tijd voor Hollandsnieuwe om de voorwaarden en het afrekenmodel te veranderen?

Bezoek ook onze overzichtspagina: Beste Prepaid, waar wij ieder jaar de winnaar van de Beste Prepaid Provider presenteren.

De grote vraag

Welke provider daagt Simyo uit in de “battle” om de Beste Prepaid Provider 2015?

Laat een bericht achter

8 + 7 =