Vodafone beltegoed update: algemene voorwaarden

Home » Nieuws » Algemeen » Vodafone beltegoed update: algemene voorwaarden

vodafone simkaartVodafone maakt haar prepaid beltegoed onbeperkt houdbaar voor haar prepaid simkaart gebruikers. Hiermee is de provider de laatste in de rij die deze trend volgt. Al eerder maakten grote providers zoals Simyo, KPN en Telfort het prepaid beltegoed voor haar klanten onbeperkt houdbaar. Goed nieuws voor jou als prepaid klant, maar je moet hiervoor wel aan de voorwaarden voldoen. Hierover lees je in dit blogje meer.

Onbeperkte houdbaarheid van je Vodafone prepaid beltegoed

Vanaf 19 maart 2018 verbetert Vodafone haar voorwaarden voor haar prepaid klanten. Tot op heden moest je eens per jaar opwaarderen om je beltegoed te kunnen behouden, ook al gebruikte je je simkaart regelmatig.

Volgens de nieuwe voorwaarden is je beltegoed onbeperkt houdbaar, zolang je ieder half jaar minimaal 1x gebruik maakt van je simkaart.

Gebruik maken houdt in: bellen, SMS’en of internetten (bijvoorbeeld een website bezoeken) via het mobiele netwerk. Vervolgens is je prepaid tegoed weer een half jaar houdbaar (let op: dit betreft niet de prepaid bundels). Hiermee zorg je er ook voor dat je de geldigheid van je prepaid kaart verlengt.

Wat doen de andere prepaid providers met de houdbaarheid van het beltegoed?

Zijn deze vernieuwde voorwaarden gunstig voor jou als klant? Het antwoord is ‘ja’, maar Vodafone is zeker niet de enige met deze voorwaarden. Eigenlijk hanteren andere grote providers al veel langer de onbeperkte houdbaarheid en geldigheid van het beltegoed. Dit maakt het gebruik van een prepaid simkaart een stuk flexibeler dan een (sim only) abonnement, waarbij je beltegoed slechts een maand houdbaar is. Echter geldt wel dat de houdbaarheid van het beltegoed van de prepaid bundels onveranderd blijft.

Rate this post
4 Reacties
 1. Florisa maart 10, 2019om 2:28 pm

  Ik wil simkaart

  • Mo Maghsoudi maart 11, 2019om 10:00 am

   Beste Florisa,

   Wil jij een simkaart? Daar kunnen wij je bij helpen.
   Op onze website kun Nederlandse providers hun prepaid tarieven met elkaar vergelijken en dan een simkaart kiezen die het beste bij jou past.

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaart.NET

 2. M. de Haas september 26, 2018om 11:13 am

  Ik heb nog een oud opwaardeer bonnetje gevonden, nooit gebruikt dat was op 25.4.2017. kan ik dit bonnetje nog innen bij sigarenman?

  • Mona oktober 1, 2018om 5:45 pm

   Beste M. de Haas,

   De vraag of je je opwaardeerkaart nog kunt innen bij de sigarenboer is niet helemaal duidelijk.
   Je kunt de handleiding op je kaart gebruiken om jouw tegoed te opwaarderen vóór de houdbaarheidsdatum die erop staat.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

Laat een bericht achter

zestien − 16 =