Welke prepaid sim only voor Spanje?

Home » Nieuws » Prepaid » Welke prepaid sim only voor Spanje?

Ga je binnenkort op vakantie naar Spanje? Het is dan belangrijk om altijd bereikbaar te blijven. Hiervoor is een prepaid sim only geschikt. Zo kun je op voordelige wijze in contact blijven met je familie, vrienden of je werk. Het mooiste is dat je nergens aan vastzit. Je bepaalt zelf wanneer je belt, SMS’t of gebruik maakt van internet.

De drie beste prepaid sim only voor Spanje

Spanje valt onder zone 1. Dit houdt in dat je kunt bellen, SMS’en en internetten tegen dezelfde prepaid tarieven als in Nederland. Dit geldt ook voor prepaid bundels. Voor personen die willen bellen of SMS’en is het geschikt om hiervoor een standaard prepaid simkaart te gebruiken. De drie populairste prepaid sim only’s van dit moment staan hieronder weergegeven. Gebruik de bestelknop om direct een simkaart aan te schaffen.

ProviderBellen SMSPer MBStart 
Simyo
- Beste Prepaid
€0,10€0,10€0,03€0,10BESTELLEN
KPN
gratis €10,- beltegoed
€0,30€0,16€0,021e minBESTELLEN

Goedkoop prepaid internetten

Een data simkaart is geschikt als je alleen wilt internetten in Spanje. Met een data simkaart heb je 4G internet tegen de goedkoopste prepaid internet tarieven wereldwijd. BIjgaand zijn er een aantal voordelen die de data simkaart nog interessanter maken. Het feit dat je tegoed een jaar lang mee gaat, maakt deze simkaart geschikt als vakantie simkaart. Je kunt elk jaar in elk land in Europa of Wereldwijd gebruik maken van deze simkaart. Lukt dat niet? Dan wordt je tegoed bevroren tot het moment dat je deze sim only weer wilt gebruiken.

Bestel de Data Simkaart naar keuze

Data SimkaartKostenGratis data 
Data simkaart - EUROPA24,951GB gratisBESTELLEN
Data simkaart - WERELD49,951GB gratisBESTELLEN

Waarom een prepaid simkaart?

Als je voor een week of twee op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk bereikbaar blijven. Het is dan niet nodig om een abonnement af te sluiten, een prepaid sim only is meer dan voldoende. Zo maak je geen onnodige kosten over een langere periode van tijd. Bovendien kun je zelf bepalen wanneer je je beltegoed weer opwaardeert als je beltegoed opraakt.

Voor wie is een prepaid sim only geschikt?

Als je nog geen sim only abonnement hebt, dan is een prepaid simkaart zeker geschikt. Ook voor bepaalde groepen mensen kan een prepaid beter zijn. Denk bijvoorbeeld aan ouderen of kinderen die in het buitenland op vakantie zijn.

Alternatief: Spaanse provider simkaart

Een alternatief is om een prepaid simkaart aan te schaffen wanneer je in Spanje bent. Gebruik hiervoor een officieel verkooppunt, bijvoorbeeld op het vliegveld. Anders kun je ook gebruik maken van Google Maps op een dichtstbijzijnd verkooppunt te vinden. De meest gebruikte providers in Spanje zijn:

  • Vodafone
  • 02
  • Orange
  • Movistar

Welke prepaid sim only ga jij gebruiken in Spanje?
Laat het ons weten in de reacties!

Laat een bericht achter

twaalf − 9 =