4 Reacties

Ik ben op zoek naar een prepaid simkaart met een Spaans nummer. Ik wil alleen betalen voor gesprekken en niet maandelijks of per kwartaal of halfjaarlijks betalen om mijn nummer te behouden. Zoals Simyo nu heeft in Nederland. Ik wil er eigenlijk alleen bereikbaar op zijn voor instanties die geen buitenlands nummer accepteren (Gezondheid, DGT, bank etc. etc.) Als ik ze terug moet bellen gebruik ik daar mijn Nederlandse mobiel voor.
Weet u een provider dit dit aanbiedt?

Donat

Beste Ed,

Een Spaans nummer in Nederland verkrijgen is lastig, voor zover wij weten kan dat niet. Misschien kunt u lokaal in Spanje een simkaart aanschaffen?

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.NET

Hallo ik heb me een week geleden een simkaart only gekocht bij orangemalaga met 35gb Op ik heb daar 4keer het nieuws .3serie the voice senior en voor de rest online radio België en fb en mijn data is nu al op kunnen jullie beter?

Donat

Beste Rene,

Aangezien Spanje in zone 1 valt, gelden dezelfde tarieven als voor Nederland. De prepaid tarieven kunt u hier bekijken.

Maakt u alleen gebruik van data? Dan is onze Europese data simkaart geschikt. U komt hiermee ongetwijfeld goedkoper uit, aangezien prepaid internetten met onze data simkaart zeer voordelig is. Meer informatie over onze data simkaart kunt u op deze pagina vinden. Bovnedien krijgt u bij ons 1 GB gratis data!

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *