Zakelijke prepaid simkaart

Home » Nieuws » Algemeen » Zakelijke prepaid simkaart

zakelijke-prepaid-simkaartHoe regel jij je zakelijke telefoontjes? Heb je een abonnement of een zakelijke prepaid simkaart? De meeste ZZP’ers en kleine bedrijven gebruiken zakelijk prepaid voor hun bedrijfstelefoons. Zo heb je namelijk de meeste grip op de kosten, maar dit is niet het enige: wist je dat je met de zakelijke prepaid simkaart de mogelijkheid hebt om je werknemers makkelijk te onthouden nummers te geven? Dit is een exclusief aanbod van PrepaidSimkaart.net! Dit en meer voordelen lees je hieronder in dit bericht!

Zakelijke telefonie: Abonnement of prepaid?

De meeste zakelijke bellers van grote bedrijven kiezen automatisch voor een mobiel abonnement. Waarom is dat eigenlijk zo? Dit komt doordat grote bedrijven vaak voor gemak kiezen en geld een minder grote rol speelt. Echter is het niet zo dat prepaid minder gemak biedt dan een mobiel abonnement. Sterker nog, in sommige opzichten biedt prepaid juist veel meer gemak! Met een zakelijke prepaid simkaart zit je namelijk nergens aan vast, bel je tegen lage tarieven vanuit prepaid bundels en kun je automatisch opwaarderen instellen. Hiermee voorkom je dat jij of je werknemers zonder beltegoed komen te zitten! Daarnaast is prepaid nog steeds vaak de goedkoopste oplossing voor bellen, omdat je alleen betaalt voor minuten die je ook echt gebruikt! Je betaalt dus nooit te veel!

De voordelen van een zakelijke prepaid simkaart!

De voordelen van een zakelijke prepaid simkaart zijn makkelijk op te sommen. Makkelijk inderdaad, want alles rondom de prepaid simkaart is lekker makkelijk! Geen gedoe en voel je vrij!
Het eerste voordeel van de zakelijke simkaart is dat je niet BKR-geregistreerd wordt! Onderaan dit artikel wordt uitgelegd waarom dit zo’n groot nadeel kan zijn. Daarnaast geldt het volgende:

  Met een prepaid simkaart ben je goedkoop uit! Check eens de prepaid tarieven van de bel- en databundels!
  Ervaar de vrijheid van een zakelijke prepaid simkaart!
  Ineens een stuk meer of minder medewerkers? Je kunt prepaid met een dag in gebruik nemen en beëindigen wanneer je wilt.
  Met automatisch opwaarderen voorkom je dat je zonder beltegoed komt te zitten!

  Zakelijke prepaid simkaarten met makkelijk 06-nummers!

  Het is erg gemakkelijk als jij je werknemers gemakkelijk kunt bereiken en dat werknemers elkaar gemakkelijk kunnen bereiken. Het is dus ideaal als al jouw zakelijke simkaarten van een makkelijk 06-nummer voorzien zijn. Hiermee bedoelen we 06-nummers die makkelijk te onthouden zijn door de logica die erin zit én dat meerdere 06-nummers elkaar opvolgen! Zo kun je ook makkelijk het nummer van de ander onthouden. Wij bieden je als één van de weinigen dit UNIEKE voordeel tegen lage prijzen. Kijk op deze pagina: makkelijk 06 nummer en kies jouw serie makkelijke / mooie nummers!

  Heb je niet de behoefte aan opeenvolgende mooie nummers, maar wil je zelf gewoon het aller makkelijkste nummer? Dan kun je via bovenstaande pagina ook voor de losse makkelijke 06 nummers kiezen!

  Profiteer optimaal van een zakelijke prepaid simkaart!

  Met onderstaande tips profiteer je optimaal van een zakelijke simkaart ten opzichte van een zakelijk abonnement. Past de zakelijke prepaid simkaart bij jou? Daar kom je snel achter!

  Sinds de BKR registratie is de zakelijke prepaid simkaart in trek!

  Sinds dit jaar (lees 2017) worden eigenaren van een mobiel abonnement BKR geregistreerd, indien hun telefoonabonnement meer dan €10,- per maand bedraagt. Het nadeel van een BKR registratie is dat het lastiger wordt om leningen af te sluiten en dat de maximale bedragen van een lening minder hoog zijn. Dit geldt ook voor een hypotheek. Echt een nadeel als je met je bedrijf wilt gaan uitbreiden, of in het geval van een eenmanszaak voor de privé situatie een huis wilt financieren!

  Hoe werkt automatisch opwaarderen?

  In het bedrijfsleven is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Daarnaast moet je op ieder moment kunnen bellen of sms’en! Automatisch opwaarderen is daarvoor de oplossing. Je kunt hierbij instellen wanneer je wilt dat er opgewaardeerd wordt en met hoeveel euro. Je kunt bijvoorbeeld instellen om iedere maand een bepaald bedrag op te waarderen, of opwaarderen wanneer je beltegoed onder een bepaald bedrag komt. Door je rekeningnummer te koppelen aan je simkaart gaat het opwaarderen automatisch. Je krijgt hier wel een melding van, zodat je weet wanneer er geld van je rekening is afgeschreven.

  De goedkoopste simkaarten!

  Deze top 5 is gebaseerd op prijs-kwaliteitsverhouding beste simkaarten!

  Combinatie bundelsBundel kostenMBMin. +/of SMS Per MB*Per min / sms*Verlengen 
  AH Combideal€8,0040050 + 501 cent4 centVoorkeur instellenINFO & BESTEL                                             
  AH Combideal€9,99700150 + onbeperkt0,7 cent3,3 cent (+onb. SMS)Voorkeur instellenINFO & BESTEL
  AH Combideal€12,501 GB100 + 1000,6 cent3,1 centVoorkeur instellenINFO & BESTEL
  AH Combideal €25,003 GB300 + 3000,4 cent2 centVoorkeur instellenINFO & BESTEL
  KPN Zorgeloos online€10,00onbeperkt (128 kb/s)20 + 20onbeperkt12,5 centVerlengt automatischINFO & BESTEL

  Andere mogelijkheden bespreken?
  Neem direct even contact met ons op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Aantal simkaarten (schatting)

  Onderwerp

  Schrijf hier je bericht

Laat een bericht achter

3 × 1 =