65 Reacties
ilkin

Hallo als ik #101# intoetst verschijnt er ussd code actief is het een gevaarlijke iets zoja hoe kan ik de code dan weer uitzetten

Mo Maghsoudi

Beste Ilkin,

Het zou inderdaad ten koste kunnen gaan van bepaalde functionaliteiten.
Voor de rest weten wij ook niet of je de code ook weer kan uitzetten.

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.NET

Laermans Guido

Wanneer ik in de auto zit en naar mij berichten wil luister vraagt hij een MMI CODE.
Welk is deze code

Laermans Guido

Gsm Toestel is Samsung 5 neo

Merel

Beste Laermans Guido,

Helaas zijn wij niet op de hoogte van alle Samsung Codes, want wij focussen ons meer op de prepaid telecomdiensten, zodat wij de klant kunnen ondersteunen een goede keuze te maken.
Hiermee kan ik je helaas niet helpen. Wellicht kun je dit ontdekken door even te Googlen.

Succes.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Andre

Zijn er codes voor Cat b15 mobiel

Merel

Beste Andre,

Codes voor de Cat B15 zijn bij ons niet bekend. Wij hebben ons niet in dit merk telefoon verdiept.
Misschien kun je navragen bij een Amerikaanse site, hier worden deze telefoons namelijk meer gebruikt.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

anoniem

Weet iemand misschien voor mij een site of lijst met alle mmi codes en geheime codes????

meggy

wat als er in het menu van *#9900# geen deleteknop zit want hij heeft nu alleen een logcat uitgevoerd. Het ziet er op mijn mobiel anders uit als hierboven. Ik krijg mijn googleplay niet aan en geen apps geupdate na hardreset vanwege het verplicht updaten whatsapp. Toestel is samsung galaxypocket GT-S5300 service van samsung en google niets verholpen. Zit een loop in dat het systeemgeheugen vol blijft hoop apps verwijderd waaronder de googleplay en synchronisatie. Hulp gewenst

Petra

Beste Meggy,

Wij hebben helaas geen oplossing voor je omdat de codes bij sommige type telefoons anders lijken te werken. Wellicht reageert er iemand die hier meer over weet!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

marti

hoi

heb een samsung a3 heb de code ingevoerd *#9900#
krijg het verborgen menu kies de tweede van boven
delete dumpstate/logcat
krijg dan meteen te zien driehoekje met uitroepteken erin met de tekst dump result
daaronder staat delete dump ! daarnaast staat ok druk op ok en er gebeurd niets

Petra

Beste Marti,

Helaas hebben wij ook geen idee wat het zou kunnen zijn. Hopelijk reageert er nog iemand die hetzelfde probleem had of er meer over weet. Wij weten alleen dat de codes niet op elke telefoon werken.. Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Marko

Is er misschien ook een code om je verwijderde foto’s / video’s terug te krijgen?

admin

Zover wij weten bestaat dat niet 🙁

Teun

Zijn de codes voor Sony Xperia telefoons ook bekend?

admin

Beste Teun,

Wij hebben hier (nog) geen bericht over geschreven maar de Sony Xperia telefoons hebben ook het besturingssyteem Android. Je kunt dus onze pagina bekijken: Geheime android codes voor eventuele codes die jou kunnen helpen. De specifieke voor de Sony Xperia zullen wij eerst moeten onderzoeken. Mocht je er zelf al achter zijn gekomen, kun je dit dan met ons delen? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Yvonne

Kan ik deze code maar eenmalig gebruiken? Ik heb dit nl een paar maanden geleden gedaan en toen werkte het wel. Als ik nu de code invoer valt de code weg en gebeurt er helemaal niets!

Petra

Beste Yvonne,

Waarschijnlijk werkt de code niet omdat alle gegevens al verwijderd zijn van je telefoon. Wij hebben nog meer berichten geschreven met codes die helpen je telefoon te refreshen. Misschien heb je nog iets aan deze blogpost?

Succes! Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Meijnen

hoi hoi,

super bedankt voor deze code!!!
Het werkt ook op de samsung note 4, ik had het nog niet nodig want dit ding blijft erg snel, maar wel leuk om te kijken of het lukt en als het nodig is kan ik het gaan gebruiken.

en bedankt voor de moeite en de tijd die jullie hierin steken, dat zouden meer mensen moeten doen.

vriendelijke groet

Erik

Ik heb een samsung 4 tablet wifi. Dus zonder simkaart en ook geen telefoon mogelijkheden. Waar kan ik dan de code invoeren? Op mijn s5 werkt het perfect

Petra

Beste Erik,

Deze codes zijn inderdaad voor smartphones, of het met een tablet ook mogelijk is is bij ons niet bekend.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Hallo,

Ik ben in het bezit van een Samsung Ace. Heb laatst alles wat ik er aan extra apps af kon halen er af gehaald, want ik kon zelfs mijn whats app niet meer updaten.
Ik lees nu iets over de code. Maar waar kan ik die überhaupt invoeren? Waar moet ik heen qua menu e.d? hartelijke groet, Audrey

Petra

Beste Jan Jaap,

De code moet je intoetsen bij de belfunctie, je hoeft niet naar een speciaal menu. In dit bericht staan nog meer voorbeelden van codes. Let er wel op dat het per telefoon kan verschillen en zorg ervoor dat je een back-up hebt van belangrijke bestanden. Succes en mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Frank

Wordt als ik een extra geheugenkaart in mijn mobiele telefoon plaats de reactie van mijn telefoon sneller?

Petra

Beste Frank,

Waarschijnlijk wordt je telefoon wel sneller wanneer je een extra SD-kaartje plaatst en deze ook gebruikt. Apps worden bijvoorbeeld automatisch opgeslagen op je telefoon geheugen, maar als je deze verplaatst naar het SD-kaartje zou je telefoon weer sneller moeten reageren.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

remco

Hoe stel je in dat de apps automatisch worden opgeslagen op een externe SD-kaart?
Ik kan het niet vinden en mijn intern geheugen is vol en kan niks meer installeren van applicaties. Ik heb de Samsung Galaxy S2

Mvg remco

Petra

Beste Remco,

We hebben speciaal n.a.v. jouw reactie een bericht geschreven over dit onderwerp die wij woensdag zullen plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Petra

Beste Remco,

Wij hebben het nieuwe blog bericht n.a.v. jouw vraag inmiddels online staan. Lees het hier!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

frederique

hoi,

heb je ook zoiets voor een HTC one x .

Gr Frederique

admin

Beste Frederique,

Voor de HTC hebben wij nog niets onderzocht. Dit staat wel op de planning voor ongeveer volgende maand. Houd ons blog dus maar even in de gaten 🙂

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Wilma

Hallo,

Ik heb een Samsung Galaxy Gio en heb precies hetzelfde probleem als Patty, ik ben ook heel erg benieuwd of hier een oplossing voor is!

admin

Hoi Wilma,

Zie onze reactie naar Patty. Het schijnt dus zo te zijn dat deze optie bij sommige Samsung telefoons niet wordt weergegeven. Erg jammer! 🙁
Mochten wij meer te weten komen, plaatsten wij dat direct online!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Patty

Hallo dame, heer, ben erg benieuwd naar hun antwoord.. fijn dat jullie dat hebben na gevraagd! Dank jullie wel daarvoor! Mijn telefoon is niet langzamer geworden, maar ‘t interne geheugen is bijna vol. Ook al heb bijna alle appjes etc. er afgehaald. Groeten, Patty

admin

Hi Patty,

Graag gedaan. Wij hopen snel reactie te krijgen. Van een andere partij hebben wij nu te horen gekregen dat ze het niet weten maar de vraag doorsturen naar een andere expert. We houden je op de hoogte.
Wat betreft je geheugen: heb je toevallig veel video’s of bepaalde apps die video’s in de App hebben. Dit kan ook veel ruimte kosten.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

admin

Hi Patty,

Wij hebben de volgende reactie gekregen van Samsung NL: “We hebben bij een specialist navraag gedaan. Dit is een functie specifiek voor ontwikkelaars en wij kunnen hier geen uitspraken over doen. We vinden het vervelend maar kunnen hier niets op aanvullen. Sorry!”

Het laatste wat je kan doen is in de gebruikershandleiding kijken of het ergens staat. In sommige gebruikershandleidingen worden bepaalde “geheime codes” weergegeven.

Ik vind het jammer dat wij je niet verder kunnen helpen, maar zodra wij erachter komen laten wij het direct weten!

Ik heb nog wel een mogelijke oplossing.

Ik heb een Samsung Galaxy Pocket waar ‘Delete dumpstate’ er ook niet bij staat. De functie ‘kopieren naar SD-kaart’ is er wel en dit verplaatst al die onnodige logfiles naar je SD-kaart. Bij het aansluiten van de telefoon op de computer zie je op deze schijf >1000 bestanden met ‘dumpstate’ in de naam van elk een paar honderd kb. Die kun je verwijderen en dan is er weer ruimte in je systeemopslag én je SD-kaart!

Patty

Nog even als aanvulling op mijn eerdere bericht, ik schreef dat ‘t interne geheugen van mijn telefoon 2MB minder was geworden en ik bedoelde dus het vrije interne geheugen. Groeten, Patty

Patty

Hallo dame, heer, ik heb een samsung galaxy y. Ben benieuwd of ‘t aan dat type telefoon ligt en zo ja, wat er dan eventueel aan te doen is. Hoor graag van jullie. Groeten, Patty

admin

Hallo Patty,

Wij hebben het een en ander opgezocht en er zijn inderdaad enkele Samsung modellen die de optie “dumpstate/logcat” niet tonen. Waarom Samsung dit heeft gedaan durven wij niet met zekerheid te zeggen. Wij hebben contact opgenomen met Samsung NL met de vraag of deze optie elders te vinden is. Wij wachten momenteel nog op reactie van Samsung NL.

Om je telefoon nu alvast sneller te krijgen zou je ondertussen al je overbodige applicaties + foto’s en videos kunnen verwijderen. Wat betreft foto’s en video’s kun je deze natuurlijk ook op je computer zetten. Hoe voller het intern geheugen van de telefoon hoe meer “moeite” de telefoon heeft met functioneren. Als je ook een externe SD kaart hebt, kun je instellen dat al jouw foto’s, video’s en applicaties worden opgeslagen/geïnstalleerd op de SD kaart. Zo houdt je het interne geheugen van de telefoon zo leeg mogelijk.

Zodra wij bericht hebben gekregen van Samsung NL plaatsten wij een nieuwe reactie op jouw bericht!

Laat ons weten of de telefoon na de bovenstaande handelingen al iets sneller is geworden!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Patty

Hallo, als ik *#9900# intoets alsof ik ga bellen staat er bij mij bovenaan dumpstate/logcat uitvoeren en als ik daarop druk had ik ff later 2mb minder intern geheugen. De regel delete dumpstate/logcat staat er bij mij niet bij. Wat kan ik daar aan doen? Groeten, Patty

admin

Beste Patty,

Dat het interne geheugen 2mb minder is geworden kan ik niet zomaar verklaren. Dit hebben wij zelf niet ondervonden. Intern geheugen kan niet verwrijderd worden aangezien dit hardware is. Intern geheugen kan wel gereserveerd worden voor andere elementen waardoor er minder geheugen kan worden weergegeven.

Dat dumpstate/logcat er niet tussen staat kan liggen aan de versie van jouw telefoon. Met welke Samsung telefoon (model) heb je het geprobeerd?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Wilma Froklage

Ik heb hetzelfde probleem: ongeldige MMI-code. Ik heb een Yarvik SMP45-210. Weet u toevallig de geheime code voor dit toestel? Ik vrees het ergste maar niet geschoten is altijd mis. 😉

admin

Beste Wilma,

Wij hebben niet dezelfde code voor de Yarvik SMP45-210. Meestal staan dit soort codes ook in de handleiding die je bij de telefoon hebt gekregen. Wij hebben nog wel proberen te zoeken naar deze code, vandaar dat de reactie wat langer duurde. Echter konden wij het niet vinden. Hopelijk staat het in de handleiding! Mochten wij het wel tegenkomen zullen wij dit direct online zetten!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Alain

code heeft inderdaad geholpen, bedankt. Weet iemand een remedie tegen snel leeglopen van batterij? Tegenwoordig haalt hij geen halve dag meer. Zelfs aanschaf nieuwe batterij helpt niet, zelfde probleem.

admin

Graag gedaan! Goed om te horen.

Leeglopen van de batterij heeft vaak te maken met de verbindingen die aanstaan, scherm instellingen en apps die continu verbinding maken met internet.
Zet je scherm instellingen zo minimaal mogelijk en controleer of je geen onnodige verbindingen hebt aanstaan zoals GPS.

Controleer ook je Apps die continu op de achtergrond verbinding maken. Ga naar Instellingen > Meer > Batterij. Hier zie je een overzicht hoeveel % batterij elke app en systeem functie op zich neemt.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

ik krijg ook telkens dat geheugen van mijn Huawei G6-U10 vol is .
Is de MMI code voor een Huawei G6-U10 bekend?

admin

Beste Raj,

Wij hebben toevallig recent een bericht geschreven over de geheime codes van Huawei telefoons. Klik op de link voor de desbetreffende pagina. Via deze codes kom je in verschillende menu’s van de Huawei. Welk menu exact gebruik kan worden om de telefoon sneller te maken hebben wij nog niet getest. Hier zullen wij wellicht later nog eens op terug komen als wij een Huawai telefoon krijgen om dit te testen. Mocht jij zelf bevindingen hebben horen wij dat graag in een berichtje onderaan de pagina van Huawei!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

beste prepaidsimkaart team,

ik ben naar de site gegaan ,maar komt niet uit. na typen van ##497613 krijg geen optie verzenden

Test je Huawei telefoon
•Voer de volgende code in ##497613 en druk op “verzenden”

gr

raj

Petra

Beste Raj,

Wij verplaatsen je vraag naar de pagina: Geheime Codes voor Huawei telefoons.

montana

hallo,

wat moet je doen als je foutmelding krijg ongeldig MMI code?

admin

Beste Jos,

De melding ongeldig MMI code betekent dat de code niet correct is ingevoerd of correct is voor het desbetreffende toestel. De codes kunnen verschillend zijn per merk maar ook per model.

Als je de code wel correct hebt ingevoerd voor het juiste model kan het ook het geval zijn dat je niet bent aangemeld voor de desbetreffende dienst bij het netwerk. Als de handleiding / informatie boek van de telefoon nog aanwezig is kan deze ook worden geraardpleegd. Verschillende MMI codes kunnen ook in deze informatie boekjes worden beschreven.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

montana

hoi,

ik heb een LG nexus 5 en krijg ook een verbindingspobleem of ongeldig MMi-code.

hoe valt dat te verhelpen of wat moet ik er mee doen?

Johan

Is er ook een code voor een Huawei g615 met deze krijg ik de melding foutieve mmi code.

admin

Hoi Johan,

Er zijn inderdaad ook geheime codes voor de Huawei telefoons. Echter hebben wij hier nog geen bericht van op onze website. Speciaal voor jouw vraag zullen wij deze week een nieuw bericht plaatsten met betrekking tot geheime codes voor Huawei telefoons. Houd onze website dus in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Teamp PrepaidSimkaart.net

rene

kunt u mij ook een code geven voor een toestel van huawei ik krijg ook een mmi code mijn provider is van lebara nooit gehad wat kan of moet ik doen

gr rene

Petra

Beste Rene,

Wij hebben deze post specifiek geschreven voor Huawei telefoons. Er staat ook uitgelegd hoe het werkt.
Hopelijk hebben we je zo voldoende geïnformeerd!?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Yes geholpen op mn s2 super snel!

Wilma

Ook met een sterretje ervoor krijg ik de foutmelding ‘Ongeldig MMI-code’

Iemand een oplossing?

bibo

de code is ook niet #9900#, maar sterretje dan #9900#

goed lezen

Alibio

Ook bij mij de foutmelding ‘ongeldige mmi code’. Kan dat aan de provider liggen? Heb nl. Lyca-simkaart.

jasperien

Hoi, mijn geheugen loopt vol van mijn samsug s2.
Geprobeerd de code #99OO#. Krijg een fout melding, ongeldige mmi code. Wat betekend dit en vooral hoe kan ik dit oplossen.
groet Jasperien

michael

thnx for die geheime dump code!
Zijn er nog meer van dit soort ‘voor-een-leek-onbekende’ nuttigheidjes?
En waar kan ik deze dan vinden?

grtzz,

michael

admin

Hi Michael,

Graag gedaan! 🙂

Er zijn nog veel meer “geheime codes” maar de bovenstaande is veruit de meest handige voor consumenten. De meeste codes zullen voor 99% van de mensen niet interessant zijn.
Als jij graag alle codes wilt weten kunnen wij wel een volgend nieuwsbericht schrijven met een lijst van meer “geheime codes en menu’s”.

Lijkt dit je wat?

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

vera

waar moet ik die code invullen? alvast bedankt 🙂

Petra

Beste Vera,

Dit doe je gewoon in het scherm waar je een nummer in kunt toetsen om te bellen.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *