Prepaid opwaarderen

Home » Nieuws » Beltegoed & Opwaarderen » Prepaid opwaarderen

Wanneer je beltegoed op is, is het tijd om op te waarderen! Vroeger kocht je in de winkel een bonnetje/kaartje met een code. Je moest dan naar een bepaald nummer deze code sms’en of doorbellen. In deze moderne tijd zijn er verschillende manieren hoe je kunt opwaarderen. Tegenwoordig ben je niet meer gebonden aan openingstijden van winkels. In deze blog wordt er aandacht besteed aan de mogelijkheden tot opwaarderen.

prepaid opwaaderen logo

Wil je direct jouw Prepaid Simkaart Opwaarderen? Klik dan op het Logo van jouw provider!


Simyo-opwaarderen kpn-opwaarderentelfort-opwaarderent-mobileortel-mobilelebara

Via iDeal online

Bij verschillende providers kun je via internet gemakkelijk opwaarderen. Op de website kun je je mobiele nummer invoeren en vervolgens via een iDeal-betaling (of creditcard) je beltegoed verhogen. Je nieuwe tegoed wordt meteen bijgeschreven en je kunt meteen weer bellen.

Automatisch opwaarderen

Als je de zekerheid wilt hebben van een bepaald tegoed elke maand, kan automatisch opwaarderen handig zijn. Je hebt hiervoor vaak een speciale app nodig van je provider. Via de applicatie kun je eenmalig instellen met welk bedrag je tegoed wordt opgeladen en met welke frequentie. Bij sommige providers ontvang je dan vervolgens thuis een formulier die je moet ondertekenen als toestemming voor de periodieke betaling. Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld kun je vanaf dat moment elke week/maand een tegoed verwachten, kun je het in ieder geval niet vergeten!

Beltegoedkaart

Je kunt gelukkig ook nog op de ‘ouderwetse’ manier opwaarderen, zoals in de intro straat omschreven. Je kunt deze vaak kopen in supermarkten, tabakszaken, boekenwinkels en nog veel meer. Op de beltegoedkaart staat duidelijk omschreven welke stappen je moet ondernemen op je beltegoed op te waarderen. Een nadeel hiervan is dat je gebonden bent aan de openingstijden van de winkels.

Per sms of telefonisch opwaarderen

Om dit te kunnen bewerkstelligen moet je je vaak eerst eenmalig aanmelden bij je provider (bellen naar 1244). Je kunt vervolgens een bedrag kiezen en je tegoed opwaarderen. Het spreekt vaak voor zich. Bij T-mobile is dit overigens sinds november 2013 niet meer mogelijk.

Spoedtegoed

Bepaalde providers hebben ook nog bijzondere opwaardeer-opties. Bij Vodafone kun je bijvoorbeeld spoedtegoed aanvragen. Wanneer je beltegoed op is en je toch dat ene belangrijke telefoontje wilt plegen, kan dit een uitkomst bieden. Je kunt deze optie aanzetten en krijgt dan 3 euro spoedtegoed. Een voordeel is dat je dit niet ‘op’ hoeft te maken, je neemt het gewoon mee naar de volgende maand.

Laatste tip

Als je prepaid belt en naar het buitenland gaat, is het verstandig om van te voren alvast even te kijken hoe en waar je kunt opwaarderen. Zoals je leest zijn er verschillende mogelijkheden voor “beltegoed opwaarderen“.

2 Reacties
 1. Froeling j.m. augustus 10, 2014om 5:04 pm

  Ah prepaid opwaarderen via een z.g. Beltegoed bon werkt helaas niet
  Jammer voor niets aangeschaft dus

  • admin augustus 11, 2014om 4:38 pm

   Beste Froeling,

   Ik zou dit niet zomaar laten zitten en contact opnemen met AH mobiel. Dit mag natuurlijk absoluut niet!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

Laat een bericht achter

1 × 5 =