Goedkoop bellen naar Griekenland

Home » Nieuws » Buitenland » Goedkoop bellen naar Griekenland

Nederlanders kiezen vaak voor een vakantie in Griekenland. Het land kent vele mooie bezienswaardigheden en is ook voor een ‘jongerenvakantie’ populair. Nederlanders bevinden zich dus vaak in Griekenland, en er is dan ook regelmatig vraag naar hoe het zit met bellen naar dit land. Natuurlijk wil je dit zo voordelig mogelijk doen. Daarom lees je in dit artikel over goedkoop bellen naar Griekenland met prepaid.

Goedkoop bellen en sms’en naar Griekenland

Met je prepaid simkaart bellen naar Griekenland: hoeveel kost dat? Wij hebben de tarieven van verschillende providers vergeleken, en op basis hiervan onderstaande tabel gemaakt. Hierin zijn de voordeligste tarieven te vinden. Klik op een van de knoppen om direct een prepaid simkaart aan te schaffen. Wil je meer lezen over de tarieven voor het bellen en sms’en naar Griekenland, lees dan onder de tabel verder.

ProviderStarttariefBellen naar GriekenlandSMS naar GriekenlandBestellen
Simyo€ 0,00€ 0,23 € 0,07BESTEL
KPN€ 0,00€ 0,23 € 0,07BESTEL

Hieronder worden bovenstaande tarieven voor goedkoop naar Griekenland bellen met je mobiel toegelicht.

Goedkoop bellen naar Griekenland mobiel

In bovenstaande tabel zie je de goedkoopste tarieven voor het mobiel bellen en sms’en naar Griekenland. Aangezien Griekenland lid van de Europese Unie is, hanteert iedere prepaid provider hun laagste tarief voor het bellen (en sms’en) naar het buitenland. Veel providers noemen EU-landen dan ook ‘zone 1 landen’. Naar zone 1 landen (voornamelijk EU-landen) bel je goedkoper dan naar andere landen.

Zowel Simyo als KPN hanteren voordelige tarieven, namelijk €0,23 per belminuut en €0,07 per sms. Doordat er geen sprake is van een starttarief, bespaar je sowieso al op ieder gesprek. Vooral wanneer je regelmatig belt, is het van belang dat een provider geen starttarief hanteert om goedkoper uit te komen.

Voordelig naar andere landen bellen

Hierboven heb je gelezen over goedkoop bellen naar Griekenland. Natuurlijk is het mogelijk dat je nu of in de toekomst ook interesse hebt in prepaid bellen naar andere landen. Wij hebben een handige overzichtspagina gemaakt met informatie over goedkoop bellen naar het buitenland. Vanuit deze pagina kun je ook allerlei artikelen lezen en informatie vinden over de tarieven voor bellen en sms’en naar specifieke buitenlandse landen.

Heb je hier interesse in? Bekijk dan onze pagina over goedkoop naar het buitenland bellen!

Rate this post

Laat een bericht achter

9 − vier =