Inkopen & Verkopen van jouw mooie 06 nummer?

Home » Nieuws » Algemeen » Inkopen & Verkopen van jouw mooie 06 nummer?

Makkelijk 06 nummerZoals velen al weten zijn makkelijke / mooie 06 nummers veel geld waard. PrepaidSimkaart.NET is het grootste platform over prepaid simkaarten, prepaid oplossingen, prepaid internet, data simkaarten en daarbij ook de verkoop van mooie 06 nummers.

Informatie:

  • Wil je een direct overzicht zien van het huidige aanbod aan mooie 06 nummers? Zie deze pagina.
  • Wil je meer informatie over het verkopen van jouw nummer? Lees onderstaand in dit artikel de twee opties om jouw mooie nummer te verkopen!

Heb jij een mooi 06 nummer? Wil je hier geld mee verdienen? Wij hebben voor jou twee mogelijkheden:

Optie 1: Verkoop jouw nummer aan PrepaidSimkaart.NET, wij verkopen deze verder in onze webshop!

Voordeel: Het voordeel van deze optie is dat jij direct van jouw nummer af bent en direct geld op je rekening ontvangt. Je bent niet afhankelijk van de verkoop of het verloop van jouw simkaart.
Nadeel: Het nadeel is dat je veel minder betaald krijgt voor jouw 06 nummer. Dit komt om het feit dat wij het risico lopen dat of niemand jouw nummer wilt kopen, of dat het betreffende mooie, makkelijke nummer verloopt.

Optie 2: Wij plaatsen jouw 06 nummer in onze webshop. Bij verkoop ontvang jij 60% van de winst.

Deze optie is alleen mogelijk voor mooie nummers vanaf een consumentenprijs van €150,-. Lager is niet rendabel voor ons beide.
Winst: consumenten prijs minus de BTW minus verzendkosten. Van het bedrag wat hier overblijft, ontvang jij 70% direct op je rekening na verkoop.
Voordeel: Onderaan de streep verdien je meer met deze optie, omdat wij geen risico hoeven te lopen. Wij kunnen dus meer vragen voor het mooie nummer.
Nadeel: Je bent afhankelijk van het moment van verkoop van de simkaart aan een consument. Tot die tijd is er natuurlijk geen betaling mogelijk.

Werkwijze

Wij tekenen samen een klein contract waarin wij als verkopende partij onszelf verplichten jou het afgesproken bedrag te betalen en dat jij ons toevertrouwd de simkaart in ons beheer te houden. Dit is namelijk belangrijk voor het snel versturen naar de consument wanneer de simkaart verkocht is. Dit is tevens een voorwaarde van ons, anders kan er geen samenwerking worden aangegaan.

Hoe weet ik of ik een MOOI NUMMER heb?

  • Wil je zeker weten of jouw nummer wel onder een “mooi nummer” valt? Lees dan dit artikel om hier volledig inzicht in te krijgen. Kort samengevat:
  • Nummers met veel dezelfde getallen
  • Nummers met een bepaald patroon of jaartal
  • Nummers met een of twee getallen die vaker voorkomen
  • Getallen met een bepaalde betekenis

Heb je vragen en/of interesse om jouw mooie nummer of meerdere mooie nummers te verkopen via onze webshop of direct aan ons?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier!
Laat een bericht achter

14 + 18 =