iPhone 6 prepaid (& iPhone 6 plus)

Home » Nieuws » Telefoons » iPhone 6 prepaid (& iPhone 6 plus)

iPhone 6 & iPhone 6 PlusSinds 26 september 2014 is het nieuwe toestel van Apple op de markt, de iPhone 6. Een vervolg op de reeks aan andere iPhone toestellen. Om 8:00 uur ‘s ochtends verscheen het toestel in de Apple Store in Nederland en stonden er gigantisch veel mensen in de rij voor dit nieuwe toestel. Er zouden namelijk allerlei nieuwe specificaties beschikbaar zijn en het toestel zou meerdere veranderingen ondervonden hebben t.o.v. de iPhone 5. Voor de lancering van het nieuwe toestel was al duidelijk dat de iPhone 6 groter zou zijn dan de iPhone 5. Daarnaast was er bekend dat er nog een toestel gelanceerd zou worden, een variant op de iPhone 6. Dit werd uiteindelijk de iPhone 6 plus, waar de iPhone 6 groter is dan de iPhone 5, is de iPhone 6 plus groter dan de iPhone 6. In dit bericht zullen we alle huidige specificaties en nieuwe specificaties van de iPhone 6 (plus) behandelen. Daarnaast zullen we ook alle prijzen vergelijken als je het toestel los wilt kopen en wilt gebruiken met een prepaid kaart.

Voor meer informatie over iPhone prepaid oplossingen en telefoon informatie, verwijzen wij jullie graag door naar onze speciale iPhone prepaid pagina.

Wat kost een iPhone 6?

De iPhone 6 is bij verschillende aanbieders te verkrijgen, zo kun je het toestel bijvoorbeeld bij Studentmobiel en Belsimpel verkrijgen. Het toestel is beschikbaar in de kleuren: zwart, zilver en goud. Deze iPhone kun je verkrijgen met een geheugen van: 16GB, 64GB en 128GB. Hiermee stapt Apple dus af van de traditionele beschikbare geheugens. Net als in alle andere iPhones (vanaf de iPhone 4) dient er ook in deze iPhone een nano simkaart ingevoerd te worden. Verder staat de iPhone 6 bekend als de grotere, dunnere en energiezuinige iPhone. Hieronder de prijzen van Studentmobiel en Belsimpel:

 StudentmobielBelsimpel
iPhone 6 - 16GB685678
iPhone 6 - 64GB 812797
iPhone 6 - 128GB889887
iPhone 6 plus - 16GB775750
iPhone 6 plus - 64GB885897
iPhone 6 plus - 128GB1017966

Wat kost de iPhone 6 plus?

Net als de iPhone 6 is ook de 6 plus bij Studentmobiel en Belsimpel te verkrijgen. De plus is verkrijgbaar in o.a. de kleuren: Zilver, space grijs en goud. De iPhone 6 plus(158mm) is precies 20 millimeter groter in lengte dan de iPhone 6 (138mm). De grotere iPhone 6 plus heeft wel dezelfde geheugens beschikbaar als de kleinere versie, ook hier kun je kiezen voor een 16GB, 64GB en 128GB. Zie de prijzen in de bovenstaande tabel

Zoals je kunt zien is Belsimpel bij beide iPhones vrijwel elke keer een stuk goedkoper is dan Studentmobiel.

Specificaties van de iPhone 6 & iPhone 6 plus

Zoals eerder benoemd is de iPhone 6 plus dus 20 millimeter langer dan de iPhone 6. Naast de lengte is de plus ook breder, namelijk 78 millimeter waar de iPhone 6 67 millimeter is. Bij beide toestellen dien je een nano simkaart in te voeren. Mocht je deze nog niet hebben kun je die eenvoudig bestellen door hieronder een aanbieder te kiezen.

Provider

BellenSMSPer MBStarttarief 
Simyo
(3-in-1 simkaart: standaard / micro / nano)
€0,10€0,10€0,031e minBESTEL NU
KPN
(3-in-1 simkaart: standaard / micro/ nano)
€0,30€0,16€0,021e minBESTEL NU

Op de grootte van de toestellen na variëren beide iPhones vrijwel niets van de iPhone 5, op een aantal punten na. Zo blijft de ingang van de oplader exact hetzelfde, is de software nog steeds hetzelfde en zijn er tot nog toe geen nieuwe specificaties. De iPhone 6 is wel voorzien van een recente specificatie die voorheen enkel maar toepasbaar was op de iPhone 5S, het gaat om de vingerafdrukscanner. Je kunt je iPhone unlocken door je vinger op de home button te leggen, zo zul je nooit meer je code in hoeven te typen. Naast de unlock mogelijkheid heeft de vingerafdrukscanner nog een functionaliteit, je kunt hier namelijk binnenkort contactloos mee betalen in allerlei winkels. Door je vinger op de scanner te leggen zullen je gegevens gecontroleerd worden en zal de betaling wel of niet goedgekeurd worden. Naast deze innoverende functie zijn er nog een aantal nieuwe mogelijkheden, deze zijn wel beschikbaar voor alle iOS 8 gebruikers en dus ook toepasbaar op bijvoorbeeld een iPhone 5. Zo zijn er nu interactieve notificaties en kun je reageren op een SMS of WhatsApp bericht zonder je telefoon te unlocken. Door de pop-up naar beneden te slepen kun je direct reageren vanuit je geblokkeerde telefoonstand. Verder is de iPhone 6 plus in een opzicht beduidend beter dan de iPhone 6, namelijk het full-hd touchscreen.

Welke van de twee iPhones is het beste volgens gebruikers?

Uit enkele recensies van gebruikers hebben wij een aantal belangrijke voor- en nadelen op een rij gezet die je kunnen helpen met het maken van jouw keuze.

Voordelen iPhone 6
– Snellere processor
– Verbeterde camera (8 megapixel)
– Touch-ID

Nadelen iPhone 6
– iOS 8 kan slecht of nauwelijks verbinden met een carkit

Voordelen iPhone 6 plus
– Full HD scherm (handig bij het kijken van filmpjes en series e.d.)
– Verbeterde camera (8 megapixel)
– Touch-ID

Nadelen iPhone 6 plus
– Ligt in sommige situaties wat ongemakkelijk in de hand
– Kan vervelend zijn met in- en uit de broekzak halen
– Weinig extra prestaties t.o.v. de iPhone 6
– iOS 8 kan slecht of nauwelijks verbinden met een carkit

*Let op: deze voor- en nadelen zijn gebaseerd op persoonlijke meningen. PrepaidSimkaart.net is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve keuzes o.b.v. deze voor- en nadelen.

Bekijk onderstaand de unboxing video van de iPhone 6S.WAT VIND JIJ VAN DE IPHONE 6 EN/OF IPHONE 6 PLUS?
Laat het ons weten via een berichtje hieronder!

Rate this post

Laat een bericht achter

twaalf − vier =