Gratis beltegoed

Home » Nieuws » Algemeen » Gratis beltegoed

Gratis-beltegoed-logoHet klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn maar het kan echt, gratis beltegoed ontvangen! In dit bericht leggen we uit hoe je als consument aan gratis beltegoed kunt komen en bij welke providers het wél of niet mogelijk is om gratis tegoed te ontvangen.

Direct een Simkaart met Gratis beltegoed bestellen?

ProviderAanbiedingBellenKosten simkaartper MB 
SimYo✓ €7,50 beltegoed terwijl de simkaart €5,- kost + gratis verzending€0,10€5,-€0,03 cent (bij prepaid maand 250 MB bundel)Bestellen
KPN✓ €10,- gratis beltegoed!
Kosten simkaart aanbieding van €10,- voor €5,-
€0,30€5,-€0,016 (1,6 cent) bij 1000 MB prepaid internet Bestellen
Lebara One✓ Gratis simkaart (Simkaart kost €0,-)
✓ Gratis €5,- beltegoed
€0,12 (mobiel)
€0,01 (vast)
€0,-€0,01 centBestellen

Tegenwoordig kun je bij veel providers een gratis simkaart aanvragen. Feitelijk heb je hier niet zoveel aan omdat je er vaak maar €5,- euro beltegoed bij krijgt of zelfs niets. We zetten daarom alle providers op een rijtje waar je gratis (extra) beltegoed ontvangt bij het opwaarderen en/of bij de aanschaf van een simkaart.

Provider Simkaart Gratis beltegoed
Simyo €7,50 Gratis €2,50
Simyo €22,50 Gratis €7,50
Simyo €27,50 Gratis €7,50
Simyo €32,50 Gratis €7,50
KPN €9,99 €10,-
Telfort €7,50 €10,-
Hollandsnieuwe* €5,- €10,-
Hi Gratis €10,-
Vodafone Gratis €5,-
T-Mobile Gratis €5,-
Ortel Mobile Gratis €2,-
Lyca Mobile Gratis Speciale regeling t/m 31 dec. 2015
Lebara Gratis Betaal €10,- ontvang €20,-
Vectone Gratis Verdubbeld opwaarderen (tot €20,-)
Deka Mobiel €9,95 €10,-
AH prepaid €9,95 Verdubbeld opwaarderen

*rekent af per minuut en 100KB en is dus niet voordelig t.o.v. andere providers

Simyo

Sinds 2013 reiken wij jaarlijks een prijs uit voor de beste prepaid provider, in onze ogen is dit al twee jaar lang Simyo! Bij Simyo kun je al voor €5,- euro een simkaart bestellen en dan ontvang je daar €7,50 beltegoed bij. In principe heb je daar dus een gratis simkaart en €2,50 gratis beltegoed van. Als je beltegoed nodig hebt, heeft Simyo ook andere opties, zie hieronder:

Mogelijkheden Simyo

Optie 1) Betaal €5,- en ontvang €7,50
Optie 2) Betaal €15,- en ontvang €22,50
Optie 3) Betaal €20,- en ontvang €27,50
Optie 4) Betaal €25,- en ontvang €32,50

KPN

Bij KPN heb je maar één optie bij de aanschaf van een simkaart inclusief gratis beltegoed. Je kunt bij KPN voor €9,99 een simkaart bestellen die binnen 2 dagen (gratis)thuisbezorgd wordt en daar zal direct €10,- euro beltegoed op zitten. Dus je hebt eigenlijk voor €10,- euro een telefoonnummer met een simkaart en een tegoed van €10,- euro.
Let op: bij de aankoop van de simkaart ontvang je van de €10,- euro maar €2,50 euro direct. De overige €7,50 ontvang je pas als je je geregistreerd hebt op de pagina: kpn.com/beltegoed.

Telfort

Net als bij KPN heb je ook bij Telfort maar één optie bij het aanvragen van een simkaart. De kosten van deze simkaart zijn wel lager dan bij KPN, namelijk €7,50. Dit heeft geen invloed op het tegoed, dit kan namelijk ook oplopen tot €10,- euro.
Je kunt het gratis tegoed verkrijgen bij de aankoop, dit zal een bedrag van €5,- euro zijn. Daarna kun je je registreren via een speciale website van Telfort: www.vijfjevantelfort.nl. Na het registreren op deze website ontvang je de laatste €5,- euro gratis beltegoed.

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe biedt ook de mogelijkheid om gratis beltegoed te ontvangen op je simkaart. Bij Hollandsnieuwe betaal je slechts €5,- euro voor de simkaart en ontvang je daarbij €10,- euro gratis beltegoed. Dit lijkt dus heel voordelig maar dit valt eigenlijk tegen t.o.v. Simyo, KPN en Telfort. Hollandsnieuwe rekent namelijk af per minuut waar Simyo dit bijvoorbeeld per seconde doet. Bij prepaid internet wordt ook afgerekend per 100KB, t.o.v. Simyo is dit dus behoorlijk nadelig, zij rekenen af per 1KB. Je zult dus wel meer gratis beltegoed ontvangen maar dit zal ook sneller verbruikt zijn.

Hi!

Als nieuwe klant bij Hi ontvang je ook een simkaart met €10,- euro gratis beltegoed. In dit geval is de simkaart dus gratis, maar dit is bij veel providers het geval. Hi is met name interessant voor mensen die onbeperkt gebruik willen maken van diensten. Zo kun je voor €7,50 per maand onbeperkt gebruik maken van mobiel internet en bieden zij verschillende tarieven aan per prepaid activatie, let dus goed op welke jij gaat activeren.

Vodafone

Vodafone biedt bij de aanschaf van de simkaart helemaal geen gratis beltegoed, pas na registratie op My Vodafone en de eerste keer opwaarderen zul je een tegoed ontvangen van €5,- euro. Daarnaast ontvang je 50MB gratis mobiel internet, zorg wel dat je deze binnen 7 dagen verbruikt want anders verloopt het tegoed. Wij raden voor het verkrijgen van gratis beltegoed toch andere providers aan. Vodafone is een van de duurdere providers qua tarieven en daarbij ontvang je pas je gratis tegoed na het opwaarderen.

T-Mobile

Bij T-Mobile geldt eigenlijk dezelfde voorwaarde als bij Vodafone. Je dient je eerst te registreren en op te waarderen voor je eindelijk je gratis beltegoed zal ontvangen (€5,- euro). Daarbij komt het feit dat ook T-Mobile een relatief dure provider is als we kijken naar bijvoorbeeld Simyo.

Ortel Mobile

Bij Ortel Mobile is het mogelijk om een gratis sim aan te vragen inclusief €2,- euro beltegoed. Je zult de simkaart binnen 3 dagen thuis ontvangen en vanaf dat moment kun je tegoed gaan opwaarderen op je simkaart. Bij het opwaarderen heb je verschillende mogelijkheden, zie hieronder:

Verdubbel je tegoed bij het opwaarderen bij Ortel

Optie 1) Betaal €5,- en ontvang €10,-
Optie 2) Betaal €10,- en ontvang €20,-
Optie 3) Betaal €20,- en ontvang €40,-
Optie 4) Betaal €40,- en ontvang €80,-

Je ziet dus dat je een bonus tegoed krijgt van 100% van je betaalde bedrag bij Ortel! Wil je meer over Ortel Mobile weten, bijvoorbeeld op welk netwerk deze provider draait? Bezoek dan deze pagina.

Lyca Mobile

Op de website van Lyca Mobile kun je eenvoudig een gratis simkaart aanvragen, zowel in standaard formaat als micro of nano formaat. Lyca geeft ergéén gratis beltegoed bij, let hier dus op! Wat Lyca wél heeft is een hele mooi actie die geldt tot 31 december 2015!

€100,- Gratis beltegoed!

De actie geldt alleen als je jezelf aanmeld bij Lyca door een sms te sturen naar 2525 met de tekst “GRATIS” (Dient voor 31 maart 2015 ingezonden te worden). Waardeer je vervolgens in totaal voor €100,- euro op voor 31 december 2015, dit kan dus ook in verschillende termijnen, krijg je maar liefst €100,- euro gratis beltegoed erbij. Dit zul je maandelijks ontvangen door 10 maanden lang iedere maand €10,- euro extra tegoed bijgeschreven te krijgen.

Let wel op! Er wordt onderscheid gemaakt tussen het standaard plan en het saver plan. Voor het standaard plan gelden de voorwaarden die hierboven staan en voor het saver plan geldt dat je in totaal een bedrag van €50,- euro moet opwaarderen en vervolgens 10 maanden lang €5,- euro gratis beltegoed krijgt bijgeschreven.

Lebara Mobile

Net als Lyca biedt Lebara ook een gratis simkaart aan maar helaas zonder gratis beltegoed. Wat wel handig is als je bij Lebara zit, is dat je gratis van Lebara gebruiker naar Lebara gebruiker kunt bellen en sms’en. Als je dus veel vrienden of familie hebt die bij de provider Lebara zitten kan dit erg voordelig zijn.

Opwaarderen bij Lebara

Opwaarderen bij Lebara levert ook 100% gratis beltegoed op alleen heb je minder opties dan bij Ortel Mobile, zo kun je bij Lebara maar gebruik maken van 1 optie: betaal €10,- en ontvang €20,-. Dit is dus over het algemeen minder voordelig dan bij andere providers maar vooral interessant als je veel familie of vrienden hebt die ook bij Lebara zitten met wie je regelmatig belt of sms’t.

Vectone

Voor Vectone gelden eigenlijk precies dezelfde tarieven en voorwaarden als voor Lebara. Je kunt een gratis prepaid simkaart bestellen, gratis bellen en sms’en naar andere Vectone gebruikers maar je krijgt geen extra beltegoed bij je gratis sim. Vectone maakt het wel mogelijk om ook het tegoed wat je opwaardeert gratis te verdubbelen, zie hieronder alle opties bij Vectone.
Optie 1) Betaal €10,- en ontvang €20,-
Optie 2) Betaal €20,- en ontvang €40,-

Deka Mobiel

Deka Mobiel, een provider die wat minder bekend is dan de overige providers. Deka mobiel is met name interessant als je niet veel wilt bellen en je de simkaart bijvoorbeeld maar éénmalig wilt gebruiken, ze hebben namelijk de volgende actie:
“Het startpakket”, dit pakket bestaat uit een simkaart waar je €9,95 voor betaald en hierbij ontvang je €10,- euro gratis beltegoed. Je kunt het ook zien dat je net als bij de andere providers een gratis simkaart ontvangt, moet opwaarderen en hier geen extra tegoed voor terugkrijgt. In dit opzicht is Deka Mobiel dus niet voordelig.
Let op: het tegoed van het startpakket is maar 1 jaar geldig.

Delight Mobile

Delight Mobile biedt u een gratis simkaart aan en daar zult u géén gratis beltegoed bij ontvangen. Verder is er op de website van Delight niets te vinden over acties en gratis beltegoed bij het opwaarderen van bepaalde bedragen. Wij raden daarom aan om voor een andere provider te kiezen als u let op de kosten.

AH prepaid

Bovenstaande providers zullen voor sommige mensen misschien niet bekend zijn omdat ze met name gericht zijn op het internationale communiceren, dan is er ook nog de prepaid simkaart van Albert Heijn. Albert Heijn biedt geen gratis simkaart aan maar heeft wel opties tot het verkrijgen van gratis beltegoed. Op de website brengen ze informatie misschien op een verwarrende manier. We zullen u uitleggen wat het eventuele misverstand kan zijn.
Je kunt de volgende bedragen opwaarderen bij AH:
Optie 1) €10,-
Optie 2) €20,-
Optie 3) €30,-
Op de website van Albert Heijn vermelden ze het als volgt:

Het kan zijn dat mensen denken dat als ze bijvoorbeeld voor optie 2 kiezen en dus €20,- euro opwaarderen, ze in totaal €30,- euro tegoed hebben. In werkelijkheid krijgen ze maar liefst €30,- euro gratis boven op hun opgewaardeerde bedrag van €20,- en zul je als consument dus in totaal €50,- euro beltegoed hebben.

14 Reacties
 1. Nina januari 4, 2020om 4:32 pm

  Ik wil heel graag

  • Mo Maghsoudi januari 6, 2020om 10:53 am

   Beste Nina,

   Bedankt voor je reactie.

   Het enige wat dan nog rest is om een gratis simkaart aan te schaffen.
   Dit kan nu via deze pagina 🙂

   Met vriendelijke groet,
   Team PrepaidSimkaart.NET

 2. F.F.M. Dumpel augustus 26, 2016om 7:11 pm

  5 Euro extra beltegoed wil ik graag ontvangen.

  0617419190

  • admin september 2, 2016om 1:41 pm

   Beste Dumpel,

   Dat kan niet zomaar. Lebara heeft bij de aanschaf van een nieuwe prepaid simkaart wel de actie dat het gratis beltegoed erbij weggeeft. Dit gaat ook meestal via verschillende stappen. Bekijk Lebara in onze webshop voor meer informatie.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 3. melove februari 5, 2016om 8:47 pm

  ik heb mij geregistreerd op lebara maar ik krijg geen beltegoed hoe kan dat????

  • admin februari 13, 2016om 11:39 pm

   Beste Melove,

   Beste Melove,

   Dit zou door een technische fout kunnen zijn in het systeem van Lebara. Wij hebben als “webwinkel” geen toegang tot de systemen met alle informatie van Lebara. Neem daarom gewoon contact op met de Lebara klantenservice.
   Heel veel succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 4. Kita januari 17, 2016om 2:03 pm

  Ik wil graag weer gratis beltegoed en heb betaald maar heb nog steeds geen beltegoed

  • Petra januari 18, 2016om 9:55 am

   Beste Kita,

   Heb je een simkaart in onze webshop besteld? Hoe je het beltegoed ontvangt is afhankelijk van de provider, soms staat (een deel) op de simkaart en soms moet je de simkaart eerst nog activeren of registreren via de website van de provider.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 5. Mohanad december 17, 2015om 10:46 pm

  Ik wil een simkaart aanvragen

  • Petra december 18, 2015om 10:19 am

   Beste Mohanad,

   Een simkaart bestellen kan in onze webshop.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 6. Nora oktober 16, 2015om 1:57 pm

  ik wil graag mijn 5 euro op mijn telefoon zetten

  • Petra oktober 19, 2015om 11:42 am

   Beste Nora,

   Het activeren van je beltegoed (of bonus/gratis tegoed) moet bij je provider.
   Ps. je had je telefoonnummer in je bericht gezet, deze hebben wij weggehaald. Je kunt dit beter nooit communiceren op websites, uitsluitend in priveberichten.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

 7. kim bloks september 17, 2015om 4:08 pm

  Ik zou graag beltegoed willen hebben dan kan k me moeder bellen als er iets met me aan de hand is

  • Petra september 18, 2015om 1:14 pm

   Beste Kim,

   Een simkaart kun je via onze homepage bestellen.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaart.net

Laat een bericht achter

18 + 19 =