18 Reacties
Rachel

Kan dit allemaal ook met een lycanummer (dus beltegoed van 1 nummer overzetten naar een andere)?

Mo Maghsoudi

Beste Rachel,

Bedankt voor je reactie.

Zoals we in je andere opmerking al hebben aangegeven: dit is helaas niet mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Team Prepaidsimkaart.NET

Denise

Mijn vorige telefoon is gestolen. En inmiddels heb ik ook geen puk code meer kan ik dan nog wel het oude nummer aanvragen welke ik had?

Merel

Hoi Denise,

In principe kan dat niet, maar als je de situatie uitlegt zou de provider je misschien kunnen helpen.
Je kunt het beste even advies met desbetreffende prepaid aanbieder opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Martin veth

Ik heb 2 simkaarten een ervan zit in mijn auto naar deze gebruik ik niet zo veel kan ik het beltegoed overzetten naar mijn andere Vodafone simkaart

Merel

Beste Martin,

Tot zover bij ons bekend is kun je geen beltegoed overzetten naar een andere simkaart met een ander nummer.
Dit is alleen bedoeld voor wanneer je een nieuwe simkaart aanvraagt, waarop je je huidige nummer overzet. Bijvoorbeeld in het geval van het verliezen van de simkaart of het aanvragen van een nieuwe simkaart in verband met een ander formaat.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Willem

Ik heb een vraag. Ik heb een prepaid simkaart met beltegoed van Vodafone.
Nu heb ik een abonnement genomen bij simpel. Ik laat het oude telefoon nummer van mijn prepaid kaart overzetten op mijn nieuwe abonnement. Ben ik nu automatisch mijn prepaid geld kwijt of kan ik het er op een of andere manier nog afkrijgen?
Nu

Merel

Beste Willem,
Het is in principe nooit mogelijk om je beltegoed mee te nemen naar een andere provider.
Ook is het niet mogelijk om beltegoed mee te nemen naar een abonnement, dus helaas ben je je prepaid tegoed straks kwijt.
Je kunt dit natuurlijk wel nog zoveel mogelijk opmaken voordat je nummer wordt overgezet naar op je nieuwe simkaart.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Femzz

Kan je ook geld overzetten van een Lebara pre-paid naar een andere Lebara pre-paid?

Petra

Beste Femzz,

Je beltegoed gaat automatisch over wanneer je jouw oude telefoonnummer overzet naar een andere SIM-kaart. Je kunt je oude tegoed ook over laten zetten naar een nieuwe/andere Lebara SIM-kaart. De “oude sim” zal daarna worden afgesloten. Het is niet meer mogelijk om dat nummer te behouden. Het is niet mogelijk om beltegoed over te zetten naar een andere SIMkaart dan Lebara.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Mirthe

Hallo,

ik wil een nieuwe telefoon bestellen (iphone 5s). nu heb ik een samsung met prepaid sim. ik wil graag die prepaidsimkaart in mn iphone 5s. is dat mogelijk?
groet mirthe

Petra

Beste Mirthe,

Ja dit kan, maar je moet wel even kijken of je het juiste formaat simkaart hebt. Voor de iPhone 5s heb je nano formaat nodig. Als de iPhone 5S verder simlockvrij is kun je gewoon jouw huidige prepaid simkaart in je nieuwe telefoon gebruiken. Voor het juiste formaat kun je eventueel een nieuwe simkaart bij je provider bestellen of zelf het juiste formaat knippen (eventueel met een speciale simkaartknipper). Hier hebben wij verschillende berichten over geschreven en er is ook een video met uitleg! Bekijk dit bericht over simkaart knippen.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

govaerts rene

mijn sim kaart van proximus is ver vange door ee micro sim kaart van proximus met behoud van het bestaan nummer op zaterdag 24 april
wanneer wordt het resterende bel tegoed over gezet

admin

Beste Rene,

Wij hebben hier geen inzicht in. Alleen jouw huidige provider, Proximus, kan deze vraag beantwoorden.

ik had een telefoon met kpn prepaid, maar deze telefoon was kapot gegaan waardoor ik het prepaid beltegoed wat er nog op staat niet op kon maken. Nu heb ik een nieuwe telefoon, weer van kpn prepaid en wilde dus mijn beltegoed van mijn oude nummer op mijn nieuwe nummer/simkaart zetten. Wat hier dus werd uitgelegd en werd gezegd dat dat kon. Ik heb net gebeld met de klantenservice om te vragen hoe ik dat kon doen, maar kpn vertelde dat je geen geld van een oud nummer op een nieuw nummer kon zetten ookal is het dezelfde provider. Mijn vraag is of ik iets vergeten ben te melden aan de telefoon of dat de informatie die jullie hebben gegeven niet klopt. Alvast bedankt
groet fee

Petra

Beste Fee,

Het is alleen mogelijk om beltegoed mee te nemen (over te zetten) wanneer je het ‘oude’ nummer houdt. Je kunt dan geen bonustegoed, maar alleen het reguliere tegoed overzetten. Heb je een nieuw nummer? Dan kan het beltegoed helaas niet overgezet worden.

Hopelijk hebben wij je voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Eric Burbach

ik woon nu in het buitengebied in Zeeland en mijn prepaid Lebara is niet te gebruiken, welke prepaid kan ik het beste kiezen voor Zeeland?

admin

Beste Eric,

Ik denk dat Lyca het beter zal doen als Lebara. Echter durf ik dat niet met zekerheid te zeggen maar meestal werkt Lyca beter als Lebara in buitengebieden. Bekijk deze pagina voor meer informatie over Lyca.

Met vriendelijke groet,

Team PrepaidSimkaart.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *