iPhone 7 prepaid (& iPhone 7 Plus)

Home » Nieuws » Algemeen » iPhone 7 prepaid (& iPhone 7 Plus)

iPhone 7 prepaid Op vrijdag 16 september 2016 zijn de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus in de verkoop gegaan. Waar bij de vorige modellen van Apple de deur van de Apple stores nog werd platgelopen, op de dag dat de nieuwste iPhone in de winkels verschenen, verliep de verkoop dit jaar erg rustig. Het feit dat Nederland dit jaar voor het eerst bij het rijtje landen behoort waar de iPhone direct wordt verkocht, mocht blijkbaar niet baten. Andere jaren kwam het nieuwste iPhone model pas een aantal weken na de officiële releasedatum op de Nederlandse markt. De rustige verkoopstart kan gewijd worden aan het feit dat veel mensen de iPhone 7 of iPhone 7 Plus al online hebben besteld en deze direct op de dag zelf bezorgd krijgen, of de smartphone in de loop van de dag bij een Apple store kunnen ophalen. Daarnaast is er voor de publicatie al ruimschoots gespeculeerd over de specificaties van de nieuwe iPhone. Deze zou volgens kenners weinig vernieuwend zijn en daarom minder in trek zijn.

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast de kleuren die we nog kennen van de iPhone 6 en 6 Plus: Roségoud, goud en zilver is het nieuwe model van Apple ook te verkrijgen in de kleuren Zwart en Gitzwart. Afgezien van de verschillende kleuren, kan je de iPhone 7 ook krijgen met verschillende hoeveelheden aan geheugencapaciteit. Beide modellen zijn verkrijgbaar met 32GB, 128GB en 256GB.

De specificaties van de nieuwe iPhone mogen volgens de kenners dan wat tegenvallen, het is zeker een verbeterde versie van haar voorganger de iPhone 6. Op het oog lijken beide modellen erg op elkaar, omdat het formaat gelijk is gebleven. Je kunt het hoesje van de iPhone 6 dus ook voor de iPhone 7 gebruiken! Natuurlijk kent de iPhone 7 wel een verbeteringen als een betere processor, software, camera en batterij. In dit bericht zullen we uitgebreid terugkomen op de specificaties van de nieuwe Apple telefoon. Daarnaast geven we je informatie over de kosten van beide modellen, hoe je de telefoon op een goedkope manier kunt gebruiken als prepaid telefoon en over de goedkoopste simkaarten!

Wat kost een prepaid iPhone 7?

Wanneer je de iPhone 7 als prepaid telefoon wilt kopen zul je deze als zijnde “losse telefooon” moeten kopen + een prepaid simkaart. Dit kun je beslissen, omdat je bijvoorbeeld niet vast wilt zitten aan de hoge maandelijkse kosten van een telefoon abonnement. Je hebt de keuze uit 3 verschillende hoeveelheden aan opslagcapaciteit. De prijs van de iPhone 7 als losse telefoon ofwel pepaid telefoon, is bij de mediamarkt gelijk aan de prijs van die Apple in hun eigen stores vraagt. We hebben de prijzen hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

Media Markt
iPhone 7 – 32GB € 769
iPhone 7 – 128GB € 879
iPhone 7 – 256GB € 989

 

Wat kost een prepaid iPhone 7 Plus (ofwel los toestel)?

De iPhone 7 Plus is een stuk duurder dan het standaard model. Dit komt mede door het grotere formaat van de 7 Plus, de grotere batterij die in dit model zit en de vernieuwende dubbele camera. We hebben de kosten van de prepaid iPhone 7 Plus (losse telefoon) ook voor je op een rijtje gezet in onderstaande tabel. Let op: je krijgt hier geen prepaid simkaart bij, deze kun je alvast bestellen via onze website/webshop, lees hiervoor verder!

 

Media Markt
iPhone 7 Plus – 32GB € 909
iPhone 7 Plus – 128GB € 1.019
iPhone 7 Plus – 256GB € 1.129

 

iPhone 7 prepaid te gebruiken

Als je de iPhone 7 of iPhone 7 Plus dus los koopt en wilt gebruiken met een prepaid simkaart, is het handig om voor de goedkoopste provider te kiezen! We hebben in de onderstaande tabel verschillende providers met elkaar vergeleken, zodat jij de goedkoopste keuze kunt maken!

Prepaid simkaart voor iPhone 7 (& iPhone 7 Plus)

Voor de iPhone 7 en de 7 Plus zal je een nano simkaart moeten gebruiken. Bij de meeste telecomproviders krijg je tegenwoordig een 3-in-1 simkaart, wanneer je een nieuwe simkaart koopt. Dit is een universele kaart welke de standaard, micro en nano simkaart bevat. Hieruit kan je je gewenste simkaart drukken. Bij Lebara en Lyca kan je tijdens het bestellen, kiezen welk formaat simkaart je wilt bestellen. Let dan dus op dat je voor de iPhone 7 of 7 Plus een nano simkaart bestelt.

ProviderBellenSMSPer MB Starttarief 
Simyo€0,10€0,10€0,031e minuutBESTEL NU
KPN
€0,30€0,16€0,021e minuutBESTEL NU

Wil je de iPhone als losse telefoon kopen en hier zelf een passend sim only abonnement bij zoeken? Kijk dan welk sim only abonnement het beste bij je past met onze Sim only vergelijker.

Specificaties van de iPhone 7 & Iphone 7 Plus

Ook al is het op het eerste gezicht niet direct duidelijk, de iPhone 7 is zeker een vernieuwend model ten opzichte van de iPhone 6. Hieronder vind je de belangrijkste veranderingen:

  • De iPhone 7 is waterbestendig! Doordat de fysieke homeknop niet langer bestaat en voortaan een inwendige Touch ID knop is geworden, is de telefoon beter bestand tegen water dan voorheen. De iPhone zou een half uur lang onder een meter water kunnen overleven. Het blijft verstandig om dit niet expres uit te gaan testen, maar wanneer je telefoon bijvoorbeeld per ongeluk in de WC valt zou hij het nog moeten doen.
  • De dubbele camera. De iPhone 7 Plus beschikt over een dubbele camera! Naast de standaard groothoeklens, beschikt deze smartphone ook over een telelens camera die dubbel zo ver kan inzoomen. Zo kan je dus op grote afstand, heldere close-ups maken. De standaard iPhone 7 beschikt slecht over de groothoeklens camera, maar deze is uitgebreidt met een betere beeldstabilisatie en grotere kleurregistratie. De camera heeft 12 MegaPixels waardoor je zeer scherpe foto’s kunt schieten. Zelfs de frontcamera heeft 7 MegaPixels, dus we kunnen concluderen dat Apple nog steeds een van de betere camera telefoons heeft.
  • Verdwijnen van de koptelefoonpoort. Apple heeft geen koptelefoon ingang meer ingebouwd in haar nieuwste iPhone model. Mede door deze keuze is de smartphone beter bestand tegen water, maar de voornaamste reden voor deze beslissing van Apple is dat de koptelefoonpoort uit het jaar nul stamt. Deze audio aansluiting is al ruim 100 jaar oud, dus Apple neemt het voortouw in de vernieuwing hiervan. Met de iPhone 7 kan je draadloos muziek luister door middel van de AirPods die via bluetooth verbinding maken met je smartphone. Omdat veel mensen aan deze overgang moeten wennen, levert Apple bij de nieuwe iPhone een adapter mee die je EarPods met het toestel door middel van de lightning poort kan verbinden. Of het draadloze muziek luisteren een echte revolutie is, zal nog moeten blijken. In eerste instantie zijn de reacties niet overtuigend positief.
  • Sterkere batterij. De iPhone 7 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1960 mAh en is hiermee de sterkste batterij die een iPhone model van dit formaat kent. De smartphone gaat gemakkelijk 24 uur mee wanneer je deze intensief gebruikt. De iPhone 7 Plus heeft zelfs een batterij met een capaciteit van 2900 mAh. In dit model is meer ruimte voor een grote batterij, maar daarnaast is dit ook nodig om dezelfde resultaten te behalen als de standaard iPhone 7.
  • De iPhone 7 heeft een supersnelle A10 Fusion-chip. Door middel van deze chip werkt de nieuwe iPhone maar liefst 2x zo snel als haar voorganger, de iPhone 6. Zeker een pluspunt!

 

Is de iPhone 7 beter dan de iPhone 6?

De iPhone 7 kent op een aantal gebieden zeker een verbetering. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de iPhone sneller, gaat de batterij langer mee, kan je hem een keer in het water laten vallen (maar liever niet) en ziet hij er natuurlijk weer strak uit! Je betaalt voor deze verbeteringen echter flink wat geld. Je kan er dus ook voor kiezen om de iPhone 6 aan te schaffen, want deze is na de lancering van de 7 flink in prijs gedaald. De keuze is aan jou!


Gerelateerde berichten & pagina’s:
iPhone 6 prepaid
iPhone prepaid

Laat een bericht achter

1 × 3 =